Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA KE30

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Ke 30 Forum -2-
Παλιά 06-10-06, 12:58
GEORGIOS_XYNOS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 450
GEORGIOS_XYNOS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος

και επειδη τολμησες να με ρωτησεις, εμενα, τον παντογνωστη και καταγραφεα ολων των εμπορων ανταλλακτικων της ευρυτερης περιοχης Μακεδονιας, εμενα που εχω γινει Νονος στους περισσοτερους απο τους μαντραδες εδω πανω, εμενα, εμενα εμενα..... τι ακριβως ρωτησες?

Α, ναι για τον δυναμο, ναι κοιτα εναν δυναμο που πηρα για να εχω καβαντζα, ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ, βαμμενο, καθαρισμενο, γυαλισμενο, στο κουτι του, με σελοφαν, αφυγραντικο σακκουλακι, και κορδελιτσα, πληρωσα σε εναν στον Βαρδαρη 40 ευρο.
Τωρα που πηγε ο μοντιφικας ζαργανας και του ξεσκισαν το κ... και του τα πηραν ζεστα κολλαριστα, 65 τον αριθμο Ευροπουλα, τι να πω......

Να θυμασαι, πιο φτηνα το αλλαζεις παρα το επισκευαζεις!!!!!
Παλιά 06-10-06, 13:19
Το avatar του χρήστη nasos
nasos Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: KE-30
Περιοχή: ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 296
nasos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

ρε αρχινονε εμενα ποσο θα μου το δωσεισ και ποσο θα παει συνολο μαζι με μεταφορικα και εργασια αλλαγησ του με αυτο πουχει τωρα?.χοντρικα να δω αν με συμφερει.
Παλιά 06-10-06, 13:27
Το avatar του χρήστη corolla1975
corolla1975 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla KE30 (1975)
Περιοχή: ΚΑΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΘΗΝΑΣ&AΓΓΛΙΑΣ το έχουμε ρίξει στην έρευνα...
Δύναμη Σεβασμού: 293
corolla1975 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Νασο θα συμφωνησω με τον Σαλονικιο (Γωγος) δεν θα σου κοστισει πολυ. Ειχα το ιδιο προβλημα πριν κανα χρονο και δεν μου κοστισε πολυ. Παρε το corollaki και θα μας θυμηθεις....... το πολυ να μπεις στο τρυπακι που εχουν μπει ολοι και να αρχισεις τις αλλαγες. Το αμαξι ομως αν ειναι οπως το περιγραφεις δεν θα σε εγκαταλειψει.

Γωγος ξεχασα να σου πω. Ειδα απο φωτο τη μπλουζα ποθ φορουσες στο Βολο.. Μου αρεσε υποστηριζεις τη σωστη ομαδα!

Η ΖΩΗ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΑΣΕΙΣ: ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ,
ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

KE-30 Classic
Παλιά 06-10-06, 13:53
GEORGIOS_XYNOS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nasos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
ρε αρχινονε εμενα ποσο θα μου το δωσεισ και ποσο θα παει συνολο μαζι με μεταφορικα και εργασια αλλαγησ του με αυτο πουχει τωρα?.χοντρικα να δω αν με συμφερει.
Μαλλον με παρεξηγησες Νασο, ποτε δεν εγραψα οτι θελω λεφτα, ποτε δεν ζητησα λεφτα, αμα εχω κατι και δεν το θελω το δινω, ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ! Σου ειπα στο δινω, παει τελειωσε, αμα ηταν να το πουλησω θα το ειχα αγγελια.
Αμα θες ειναι εδω, ψηλα στην χωρα, συντομα σε κανα μηνα θα φυγει βαπορι με αμαξι τιγκα σε σιδερικα, αν το παρεις το corolla, ευχαριστως να στο στειλω!!
Η τοποθετηση θα γινει ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!!! θα τα ΛΕΡΩΣΕΙΣ!!! ΘΑ ΤΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙΣ!!!! ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΓΩΣΕΙΣ!!!! Αυτη η συμφωνια μας, αμα ειναι να τρεχεις να στο τοποθετουν αλλοι κλαφτα Χαραλαμπε!!!
Το πως, μπορεις να το ρωτησεις , τιποτα δεν ειναι δυσκολο, ορεξη θελει, αμα ηταν δυσκολο θα στολεγα!!

Δεν πουλαμε!!!! μονο αγοραζουμε και χαριζουμε!!!! Αυτο ειναι το σλογκαν, μην ξανακουσω για λεφτα Τουρκος θα γινω!!!!
Παλιά 06-10-06, 13:58
GEORGIOS_XYNOS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aggelos2";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
γιωργακη φτοιαξαμε και εμεις αποθηκη.θα γινει μαχη....
Ναι ρε Αγγελε αλλα βγαλε και καμμια πραματια να δουμε τι εχεις μεσα!!!
Μονο ΕΕΚ δινεις? δεν εχει αλλα ο μπαχτσες??
Παλιά 06-10-06, 22:18
nasos Offline:
Πορωμένο Μέλος

νονέ ξηγιεσαι καλα!το θελω τελικα το δυναμο γιατι τελικα θα το παρω το κοριτσι ε τη γρια εννοω!εντομεταξυ ενω μεχρι σημερα επαιρνε κανονικα μπροσ και απλα ειχε αναμενο το λαμπακι σημερα το ματιασα και δεν επαιρνε.σκοτωσε τη μπαταρια το δυναμο,αλλα μαλλον δεν ιταν και καλη η μπαταρια.τοβαλα μπροσ με καλοδια πηγα συνεργειο να τη μετρισουν και ειναι και η μπαταρια ψιλοψοφια.οπωτε ενα δυναμο και μια μπαταρια και αλλη μια κε-30 θα αρχισει να τσαρκαρει.

στο θεμα τωρα να το αλλαξω μονοσ μου δεν εχω προβλημα αν μου πεισ 5 πραγματα.γενικα και διαθεση υπαρχει και τα χερια μου πιανουν.και θα το γουσταρω αν μπορω να το κανω μονοσ μου,απο το αν μου το αλλαξει αλλοσ.και απο τη στιγμη που μου λεσ οτι δεν ειναι τιποτα δυσκολο θελω πολυ να το δοκιμασω,το θεμα ειναι αμα βρω τα δυσκολα το συνεργειο δεν ειναι κοντα!!!

ποτε υπολογιζεισ ναρθει το πακετο και εγω απο που θα το παραλαβω?ταιριαζει σε μενα?θεσ τιποτα αλλεσ λεπτομερειεσ η καμια φοτο για να βεβαιωθεισ?
Παλιά 07-10-06, 11:16
Το avatar του χρήστη kp61
kp61 Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 252
kp61 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aggelos2";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
γιωργακη φτοιαξαμε και εμεις αποθηκη.θα γινει μαχη....
γωγο
νομιζω πως πρεπει να φτιαξουμε συμβολαιο
κατι σαν franciese δηλαδη...
πληθαινουν οι αποθηκες
βορεια εσυ
κεντρικα εγω
δυτικα ο αδυνατος φιλος μας
και ανατολικα οι χιωτες φιλοι μας
ενας στη λαρισσα και ενας στην κρητη ρε παιδια;;;;;
Παλιά 07-10-06, 11:41
Το avatar του χρήστη kp61
kp61 Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 252
kp61 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nasos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
νονέ ξηγιεσαι καλα!το θελω τελικα το δυναμο γιατι τελικα θα το παρω το κοριτσι ε τη γρια εννοω!εντομεταξυ ενω μεχρι σημερα επαιρνε κανονικα μπροσ και απλα ειχε αναμενο το λαμπακι σημερα το ματιασα και δεν επαιρνε.σκοτωσε τη μπαταρια το δυναμο,αλλα μαλλον δεν ιταν και καλη η μπαταρια.τοβαλα μπροσ με καλοδια πηγα συνεργειο να τη μετρισουν και ειναι και η μπαταρια ψιλοψοφια.οπωτε ενα δυναμο και μια μπαταρια και αλλη μια κε-30 θα αρχισει να τσαρκαρει.

στο θεμα τωρα να το αλλαξω μονοσ μου δεν εχω προβλημα αν μου πεισ 5 πραγματα.γενικα και διαθεση υπαρχει και τα χερια μου πιανουν.και θα το γουσταρω αν μπορω να το κανω μονοσ μου,απο το αν μου το αλλαξει αλλοσ.και απο τη στιγμη που μου λεσ οτι δεν ειναι τιποτα δυσκολο θελω πολυ να το δοκιμασω,το θεμα ειναι αμα βρω τα δυσκολα το συνεργειο δεν ειναι κοντα!!!

ποτε υπολογιζεισ ναρθει το πακετο και εγω απο που θα το παραλαβω?ταιριαζει σε μενα?θεσ τιποτα αλλεσ λεπτομερειεσ η καμια φοτο για να βεβαιωθεισ?
χαλαρωσε νασσο!!! και χαλαρωνοντας ανεβα σπιτι και φτιαξε ενα φραπεδακι...
επισης παρε ενα 12γερμανοπολυγωνο και μια καστανια με μικρη προεκταση και 12 καριδακι!
ανοιγεις το καπω και ψαχνεις δια της ατοπου απαγωγης... πως γραφεται γμτ...να βρεις το δυναμο
μετα θα βρεις μια δωδεκαρα βιδα που πιανει το δυναμο και ενα τοξο μεταλικο ου ειναι ο ρυθμιστης του λουριου
αφου λυθη αυτη θα βρεις εναν πυρρο στην αλλη βαση του δυναμο με παξιμαδι κοντρα απο πισω
αφου λυσεις και αυτον βγαζεις την φισα που ειναι στο πλαινο και εχεις το δυναμο ανα χειρας!!!!!
Παλιά 07-10-06, 11:45
GEORGIOS_XYNOS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Βαγγο , κανε μου την χαρη και δωστου εναν δυναμο Κ κινητηρα και με το βαπορι στον στελνω πισω εγω για το ραφι να μην σκονιζεται!!! Διοτι αμα περιμενει το βαπορι μπορει να ασπρισουν τα μαλλια του
Αν δεν εχεις πες μου θα ψαξω τροπο.
Παλιά 07-10-06, 13:28
nasos Offline:
Πορωμένο Μέλος

πραγματικα με σκλαβωνετε!!απλο ακουγετε ετσι οποσ το περιεγραπσε ο κπ61.αλλα φραπε θα κατσω να φτιαξω αφου φτιαξω τη μανταμ πρωτα!να τον πινω και να την καμαρωνω!!!!!(και μπεμπα ναχα δε θακανα ετσι!)τεσπα μην σκοτωνεσαι νονέ, και σε κανα κτελ να το χωσεισ αν σε βολευει, και παω και το παιρνω.μην το δωσεισ σαν ασυνοδευτο και πληρωσεισ αν ειναι απλα πεσ το στον οδηγο.

υπαρχει καποιοσ εμποροσ τουοτα μαλλον που φερνει ανταλακτικα για παλια μοντελα.ποιοσ ,που και κανα τηλ θα ηθελα οποιοσ ξερει γιατι λειπει ενας πλαινος καθρευτης απο τη μερια του συνοδηγου.σκεφτηκα να βρω εναν παλιο απο οτι ναναι και αν τον βιδωσω πανω στην πορτα.θαναι γυφτια?
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA KE30

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ts Forum -4- DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 942 22-07-16 20:12
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 13:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 13:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 23:14
TS FORUM 2 DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 372 23-05-05 12:45

Page generated in 0,17060304 seconds (78,18% PHP - 21,82% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:01.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com