Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 16-11-11, 16:22
zzt231gr Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: ΖΖΤ231
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 182
zzt231gr είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Ωραία τα λες... Να πάρεις δηλαδή έναν PFC, με πόσα; 1.000; 1.300 ευρώ; Τόσο δεν έχει; Να τον προγραμματίσεις για να ρίξεις το Lift, με πόσα; 400; 500 ευρώ; Για να κερδίσεις, τι; Τίποτα. Από όσα γράφονται στο net από πάρα πολλούς, δυστυχώς μία τέτοια κίνηση οδηγεί σε απώλεια δύναμης και όχι σε βελτίωση...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Χωρις να το γνωριζω αυτο Αντρεα απλα μια υποθεση κανω ,αν ριξεις το lift και εστω οτι δεν παρεις αλογα μηπως κερδισεις σε επιδοσεις απο σταση ομως 0-100 και 0-400μ?
Με εναν εγκεφαλο εχεις δυνατοτητες και προοπτικες για πολλα πραγματα αργοτερα ,απο εκκεντροφορους και κεφαλη εως τουρμπο......!!!!!!
Με καλυψε το μελος "giannis gt".Και απωλεια δυναμης εχεις αν στο προγραμματισει ο βελτιωτης "που τα κανει ολα" και που "ξερει" οτι αυτο το μοτερ βγηκε προβληματικο και χτυπαει μπιελα!!!

Και στο κατω-κατω,αν γουσταρεις τα σταζεις-αν οχι,καθεσαι με την οικονομια και το οικολογικο της υποθεσης...
Παλιά 16-11-11, 18:14
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Σε θεωρητικό επίπεδο είναι λογικό κάτι τέτοιο να ακούγεται καλό. Επειδή όμως ούτε εγώ αλλά φαντάζομαι και κανένας από εδώ μέσα, δεν έχει δοκιμάσει κάτι τέτοιο, εγώ τουλάχιστον ανατρέχω σε πηγές από το Net. Εκεί λοιπόν όλοι όσοι το έχουν δοκιμάσει ή όσοι γνωρίζουν άτομα που το έχουν δοκιμάσει αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κέρδος αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις απώλεια δύναμης. Και αυτό το δικαιολογούν γιατί ναι μεν κάνουν τη μετακίνηση του lift point προς τα κάτω αλλά δεν μπορούν να βρουν πόσο κάτω θα το πάνε προκειμένου να παραμείνουν οι ίδιες συνθήκες και χαρακτηριστικά στην αλλαγή της λειτουργίας του άγριου εκκεντροφόρου. Η δυσλειτουργία είναι τέτοια που ουσιαστικά εμφανίζεται απώλεια ισχύος. Όλα αυτά δοκιμασμένα σε δυναμόμετρα. Είναι προτιμότερο, λένε, να γίνει χρήση του PFC για να ανέβει ο κόφτης στις 8.600 και να μπορεί ο κινητήρας να παραμένει πιο εύκολα εντός lift στις αλλαγές ταχυτήτων.

Τώρα για το εάν είναι να τα σκάσεις και τα σχετικά, στη συγκεκριμένη περίπτωση το value for money είναι άθλιο. Χίλιες φορές να δώσεις τα ίδια χρήματα για έναν μεταχ/νο κομπρέσσορα και να έχεις και ουσιαστικό αποτέλεσμα... Γνώμη μου πάντα...
Παλιά 16-11-11, 21:13
zzt231gr Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
Σε θεωρητικό επίπεδο είναι λογικό κάτι τέτοιο να ακούγεται καλό. Επειδή όμως ούτε εγώ αλλά φαντάζομαι και κανένας από εδώ μέσα, δεν έχει δοκιμάσει κάτι τέτοιο, εγώ τουλάχιστον ανατρέχω σε πηγές από το Net. Εκεί λοιπόν όλοι όσοι το έχουν δοκιμάσει ή όσοι γνωρίζουν άτομα που το έχουν δοκιμάσει αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κέρδος αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις απώλεια δύναμης. Και αυτό το δικαιολογούν γιατί ναι μεν κάνουν τη μετακίνηση του lift point προς τα κάτω αλλά δεν μπορούν να βρουν πόσο κάτω θα το πάνε προκειμένου να παραμείνουν οι ίδιες συνθήκες και χαρακτηριστικά στην αλλαγή της λειτουργίας του άγριου εκκεντροφόρου. Η δυσλειτουργία είναι τέτοια που ουσιαστικά εμφανίζεται απώλεια ισχύος. Όλα αυτά δοκιμασμένα σε δυναμόμετρα. Είναι προτιμότερο, λένε, να γίνει χρήση του PFC για να ανέβει ο κόφτης στις 8.600 και να μπορεί ο κινητήρας να παραμένει πιο εύκολα εντός lift στις αλλαγές ταχυτήτων.

Τώρα για το εάν είναι να τα σκάσεις και τα σχετικά, στη συγκεκριμένη περίπτωση το value for money είναι άθλιο. Χίλιες φορές να δώσεις τα ίδια χρήματα για έναν μεταχ/νο κομπρέσσορα και να έχεις και ουσιαστικό αποτέλεσμα... Γνώμη μου πάντα...
Φιλε corollapatra ,σε καταλαβαινω για οτι μου λες.Αν ομως ανατρεξεις σε πολυ παλια ποστ αξιολογων μελων του Newcelica.org ,θα δεις οτι το βελτιστο lift point σε εργοστασιακο κινητηρα ειναι στις 5500 στροφες.Αυτο ειναι και το lift point που χρησιμοποιουν ΟΛΟΙ οι γνωστες για να παρουν τα μεγιστα απο τον κινητηρα,οπως και εγω.Τωρα,αν δε γινει σωστο tuning σε εκεινο το σημειο των στροφων και διατηρησεις τις εργοστασιακες ρυθμισεις VVT,μιγματων και αβανς,ειναι λογικο να εχεις χασιμο!

Πιστευω να με καταλαβαινεις!Αν παλι εχεις αμφιβολια,μπορεις να μου βρεις ενα μελος με PowerFC και να του στειλω ενα χαρτη με lift point στις 5500 στροφες και να μας πει τη διαφορα-και ολα αυτα γιατι παντα μιλαω με αποδειξεις.

^^Και καλο ειναι να εχεις φορεμενα και καποια περιφεριακα,για να πιασουν και τοπο τα λεφτα του εγκεφαλου και προγραμματισμου...

By the way,υπαρχει κανενα σχετικα μαμα κομπρεσσορατο στη Θεσσαλονικη να πατησουμε?Εγω ειμαι ατμοσφαιρικος.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 16-11-11 στις 23:39. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-11-11, 22:51
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Για να προλαβω και τον Αντρεα δεν κανονιζουμε κοντρες ΠΟΤΕ απο εδω!!!
Περα τουτου ο Αντρεας (Corollapatra) φιλε zzt231gr σου λεει οτι το value for money σε τετοια επιπεδα ειναι κακο !!!Ειναι πολλα τα λεφτα για λιγα αλογα-επιδοσεις και να σου πω και το αλλο απο πολλους θα ακουσεις οτι αν εισαι καλος χερας και κανεις σωστες αλλαγες στο lift τοτε τα αποτελεσματα θα σε δικαιωσουν,οποτε εκει οπου ειναι να δωσεις ενα καρο λεφτα για εγκεφαλο μαθαινεις να του κανεις τετοιες αλλαγες και ΤΕΡΜΑ!
Φυσικα αν θες εκτεταμενες βελτιωσεις οπως ειπα τοτε ΝΑΙ αξιζει να επενδυσεις σε εναν εγκεφαλο ειδαλλως ειναι πεταμενα λεφτα!!!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-11-11, 23:41
corollapatra Offline:
Administrator

corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από zzt231gr Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλε corollapatra ,σε καταλαβαινω για οτι μου λες.Αν ομως ανατρεξεις σε πολυ παλια ποστ αξιολογων μελων του Newcelica.org ,θα δεις οτι το βελτιστο lift point σε εργοστασιακο κινητηρα ειναι στις 5500 στροφες.Αυτο ειναι και το lift point που χρησιμοποιουν ΟΛΟΙ οι γνωστες για να παρουν τα μεγιστα απο τον κινητηρα,οπως και εγω.Τωρα,αν δε γινει σωστο tuning σε εκεινο το σημειο των στροφων και διατηρησεις τις εργοστασιακες ρυθμισεις VVT,μιγματων και αβανς,ειναι λογικο να εχεις χασιμο!
Ο όρος βέλτιστο lift point από που προκύπτει; Το έχω διαβάσει και αλλού αυτό αλλά αναφερόταν ως βέλτιστο σημείο από όλες τις άλλες εναλλακτικές ρυθμίσεις αλλαγής lift point. Σαν να είναι δηλαδή η καλύτερη χειρότερη επιλογή. Όπως σου είπα, δεν έχω κάνει κάτι ανάλογο στο δικό μου ούτε έχω κάποιον γνωστό που να το έχει τουλάχιστον προσπαθήσει. Εσύ εφόσον το έχεις κάνει γνωρίζεις καλύτερα από εμένα. Όμως πες μου τι βελτίωση είδες με την μετακίνηση του lift εκεί; Έχεις δυναμομετρήσει; Τι σου έδωσε; Που σου το έδωσε; Οι καμπύλες πως είναι; Έχεις κάτι να μας δείξεις να καταλάβουμε το μέγεθος της βελτίωσης;

Παράθεση:
By the way,υπαρχει κανενα σχετικα μαμα κομπρεσσορατο στη Θεσσαλονικη να πατησουμε?Εγω ειμαι ατμοσφαιρικος.
Παράθεση:
Ακριβώς... Απαγορεύεται αυστηρά κάτι τέτοιο εδώ μέσα...

Παράθεση:
Περα τουτου ο Αντρεας (Corollapatra) φιλε zzt231gr σου λεει οτι το value for money σε τετοια επιπεδα ειναι κακο !!!Ειναι πολλα τα λεφτα για λιγα αλογα-επιδοσεις και να σου πω και το αλλο απο πολλους θα ακουσεις οτι αν εισαι καλος χερας και κανεις σωστες αλλαγες στο lift τοτε τα αποτελεσματα θα σε δικαιωσουν,οποτε εκει οπου ειναι να δωσεις ενα καρο λεφτα για εγκεφαλο μαθαινεις να του κανεις τετοιες αλλαγες και ΤΕΡΜΑ!
Φυσικα αν θες εκτεταμενες βελτιωσεις οπως ειπα τοτε ΝΑΙ αξιζει να επενδυσεις σε εναν εγκεφαλο ειδαλλως ειναι πεταμενα λεφτα!!!
Αυτό λέω ακριβώς. Για ποιο λόγο να δώσω ένα κάρο λεφτά απλά και μόνο για να κατεβάσω το lift point και να κερδίσω τι, και να μη δώσω τα ίδια για compressor και να πάω κατευθείαν στα 250+ άλογα και να μη με νοιάζει πότε μπαίνει το lift;

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 17-11-11 στις 00:35.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-11-11, 23:50
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Εγω οπως εχω πει πολλες φορες θα το πω αλλη μια αν ειχα TS ή Type R θα του εβαζα compressor!
ΤΕΛΟΣ!!!!Δεν το συζητω και δεν το διαπραγματευομαι αυτο!
Οποιος μπει σε τετοιο αμαξι κομπρεσορατο θα καταλαβει για τι πραγμα μιλαμε!!!!
Στροφαρισμα και κομπρεσορ= ΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ@ΛΑ!!!!!

Παράθεση:

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-11-11, 14:42
zzt231gr Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
Και για να παρεις τα μεγιστα απο υπερτροφοδοτηση,παλι satnd alone ECU θελεις...

Παράθεση:
Εγω οπως εχω πει πολλες φορες θα το πω αλλη μια αν ειχα TS ή Type R θα του εβαζα compressor!
ΤΕΛΟΣ!!!!Δεν το συζητω και δεν το διαπραγματευομαι αυτο!
Οποιος μπει σε τετοιο αμαξι κομπρεσορατο θα καταλαβει για τι πραγμα μιλαμε!!!!
Στροφαρισμα και κομπρεσορ= ΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ@ΛΑ!!!!!
Εγω εχω μπει...Εχεις μπει σε γρηγορο ατμοσφαιρικο,φιλε μου?

Παράθεση:
Ο όρος βέλτιστο lift point από που προκύπτει; Το έχω διαβάσει και αλλού αυτό αλλά αναφερόταν ως βέλτιστο σημείο από όλες τις άλλες εναλλακτικές ρυθμίσεις αλλαγής lift point. Σαν να είναι δηλαδή η καλύτερη χειρότερη επιλογή. Όπως σου είπα, δεν έχω κάνει κάτι ανάλογο στο δικό μου ούτε έχω κάποιον γνωστό που να το έχει τουλάχιστον προσπαθήσει. Εσύ εφόσον το έχεις κάνει γνωρίζεις καλύτερα από εμένα. Όμως πες μου τι βελτίωση είδες με την μετακίνηση του lift εκεί; Έχεις δυναμομετρήσει; Τι σου έδωσε; Που σου το έδωσε; Οι καμπύλες πως είναι; Έχεις κάτι να μας δείξεις να καταλάβουμε το μέγεθος της βελτίωσης;

Ακριβώς... Απαγορεύεται αυστηρά κάτι τέτοιο εδώ μέσα...

Αυτό λέω ακριβώς. Για ποιο λόγο να δώσω ένα κάρο λεφτά απλά και μόνο για να κατεβάσω το lift point και να κερδίσω τι, και να μη δώσω τα ίδια για compressor και να πάω κατευθείαν στα 250+ άλογα και να μη με νοιάζει πότε μπαίνει το lift;
Ο ορος βελτιστο lift point, αναφερεται στο που επρεπε να ηταν απο το εργοστασιο,ωστε να δωσει την πιο γεματη καμπυλη ροπης και ιπποδυναμης σε εκεινο το σημειο.Ο λογος που δεν εγινε(οπως ολοι βεβαια θα ρωτησουν)ηταν καθαρα για λογους εντυπωσιασμου,δηλαδη για να νοιωθεις την κλωτσια του lift.Αν ψαξεις πολυ παλια ποστ του NC θα βρεις ολες τις απαραιτητες πληροφοριες.Και οπως σου ειπα,φερε μου ενα 2ΖΖ με PowerFC να σου το αποδειξω!!!Απο εδω και περα,δε θα προσπαθησω παραπανω να σε πεισω και δε με ενδιαφερει κιολας...Απλα θελω να βοηθησω την κοινοτητα...Αν θελετε να μεινετε μεσα στην αγνοια που εχουν διασπειρει οι διαφοροι Ελληνες "tuners" ...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 17-11-11 στις 15:00. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-11-11, 15:15
corollapatra Offline:
Administrator

Παράθεση:
Εσύ εφόσον το έχεις κάνει γνωρίζεις καλύτερα από εμένα. Όμως πες μου τι βελτίωση είδες με την μετακίνηση του lift εκεί; Έχεις δυναμομετρήσει; Τι σου έδωσε; Που σου το έδωσε; Οι καμπύλες πως είναι; Έχεις κάτι να μας δείξεις να καταλάβουμε το μέγεθος της βελτίωσης;
Εξακολουθείς όμως να μη μου απαντάς σε αυτό ούτε να παραθέτεις στοιχεία από κάποια δυναμομέτρηση ότι όλο αυτό που κάνεις προσφέρει συγκεκριμένη βελτίωση, μικρη ή μεγάλη...

Παράθεση:
Ο ορος βελτιστο lift point, αναφερεται στο που επρεπε να ηταν απο το εργοστασιο,ωστε να δωσει την πιο γεματη καμπυλη ροπης και ιπποδυναμης σε εκεινο το σημειο.Ο λογος που δεν εγινε(οπως ολοι βεβαια θα ρωτησουν)ηταν καθαρα για λογους εντυπωσιασμου,δηλαδη για να νοιωθεις την κλωτσια του lift.Αν ψαξεις πολυ παλια ποστ του NC θα βρεις ολες τις απαραιτητες πληροφοριες.
Καλά, αυτό το θεωρώ αστείο, μία ολόκληρη ΤΟΥΟΤΑ να επέλεξε μία συγκεκριμένη ρύθμιση για λόγους εντυπωσιασμού... Να μου πεις για λόγους αξιοπιστίας, για λόγους οικονομίας, για λόγους ομαλής λειτουργίας να το καταλάβω. Για λόγους εντυπωσιασμού όμως...

Παράθεση:
Και οπως σου ειπα,φερε μου ενα 2ΖΖ με PowerFC να σου το αποδειξω!!!Απο εδω και περα,δε θα προσπαθησω παραπανω να σε πεισω και δε με ενδιαφερει κιολας...Απλα θελω να βοηθησω την κοινοτητα...Αν θελετε να μεινετε μεσα στην αγνοια που εχουν διασπειρει οι διαφοροι Ελληνες "tuners" ...
Αν καταλαβαίνω καλά, το μόνο που προσπαθείς μέσα από αυτή τη κουβέντα είναι να μας αποδείξεις πόσο καλός tuner είσαι; Και πόσο άχρηστοι είναι όλοι οι άλλοι; Και πόσο αγνώμονες είμαστε όλοι εμείς οι υπόλοιποι; Για να βοηθήσει κάποιος τη κοινότητα θα πρέπει να αποδεικνύει αυτά που λέει και όχι να ζητάει "ενα 2ΖΖ με PowerFC" για να αποδείξει τα λεγόμενά του. Ως έμπειρος tuner που είσαι θα πρέπει να ξέρεις ότι τα πάντα που αφορούν τη βελτίωση φαίνονται ξεκάθαρα στο δυναμόμετρο. Εκεί φαίνεται τελικά τι κερδίζεις και τι χάνεις από κάθε παρέμβαση. Και σε ξαναρωτάω: έχεις κάτι να μας δείξεις; Εάν όχι, έλα στις 3/12 στο dynoday να μετρήσουμε το δικό σου 2zz με την αλλαγή που έχεις κάνει να δούμε τελικά τι γίνεται και τι προσφέρει κάτι τέτοιο...
Παλιά 17-11-11, 19:05
zzt231gr Offline:
Μικρό Μέλος

Λοιπον,επειδη δεν προκειται να αδειασω το κεφαλι μου για να γεμισω καποιου αλλου,οριστε και η αποδειξη.

http://www.newcelica.org/forums/show...22&postcount=5

Αν καποιοι θελουν να μεινουν 7 χρονια πισω,δικαιωμα τους.Εχω βαρεθει να προσπαθω να κανω καλο σε ολους...Αυτα απο εμενα και καλη υπερτροφοδοτηση σε ολους...
Παλιά 17-11-11, 20:50
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Τωρα δεν εχει σημασια να λεμε ο καθενας σε τι αμαξι εχουμε μπει,δεν εχει νοημα!
Τι ειμαστε μικρα παιδια ,που εχω μπει εγω και εσυ?
Εγω ξερω οτι κυκλοφορω με ενα ΟΠΛΟ 295 ιππων και 1015 κιλων με αναλογια 3.44 κιλα/ιππο!
Τωρα για να απαντησω και την ερωτηση σου και να το ληξω εδω εχω μπει σε ατμοσφαιρικο ΡΑΛΙ με μηχανικα ωστηρια και στροφαρισμα 8900!μονοπεταλουδο και 170 αλογα ,κουφαρι με κατω απο 800 κιλα με τον οδηγο και ριχναμε σε 1σταδιο Type R 3 κολονες στα 400 μετρα αν αυτο σου λεει κατι!με αναλογια 4.7 κιλα/ιππο με οδηγο δεν το λες αργο ατμοσφαιρικο και με σασμαν και μπλοκε με κορονα-πηνιο αγωνιστικα......
Sorry για το OFF TOPIC !!!
Τωρα οσο αφορα την μετρηση που μας εβαλες οντως εχει πολυ καλα αποτελεσματα αν δεχτουμε οτι το αμαξι κερδισε πανω απο τις 7000 αυτα τα 13 αλογα μονο απο αλλαγη στο lift και οχι ΚΑΙ απο καποια αλλη μετατροπη!!!
Η διαφορα στο lift οντως ειναι μεγαλη πανω απο 30 αλογα ειναι στιγμιαια και σε καμια περιπτωση το αμαξι δεν κερδιζει 30 αλογα αλλα αυτα τα 13 απο τις 7000 και πανω που επαναλαμβανω δεν ξερουμε αν εχει υποστει καποια αλλη μετατροπη!
Εξαλλου η μετατροπη εγινε στο εξωτερικο απο καποιον που δεν γνωριζουμε και δεν ξερουμε αν αυτα που λεει ειναι οντως ετσι!
Παντως η διαφορα με την εμφανη μετατοπιση του lift καθε αλλο παρα λιγη ειναι και πραγματικα αν εχει ΜΟΝΟ θετικα τοτε ΝΑΙ συμφερει να την κανεις!!!
Θα ηθελα ομως να δω και να μαθω τα αρνητικα αυτης της κινησης και γιατι η ΤΟΥΟΤΑ δεν το ειχε ρυθμισει ετσι ,οχι βεβαια για εντυπωσιασμο δεν το εχει αναγκη καμια εταιρια!Για τα υπολοιπα ,καταναλωση και ολα τα αλλα ναι αλλα για εντυπωσιασμο σιγουρα ΟΧΙ!

ΥΓ.Και η ΚΝ δινει στο ΚΙΤ φιλτρου +11 αλογα και σε πρωτη φαση ειδαμε το διολου ευκαταφρονητο νουμερο +5.2 αλλα ειναι σχεδον τα μισα απο αυτα που λεει η ΚΝ οποτε ας κραταμε και μικρο καλαθι στα οσα ακουμε-βλεπουμε-διαβαζουμε-μαθαινουμε!

Παράθεση:

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannis gt : 17-11-11 στις 20:55.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 13:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 13:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 23:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 16:47
TS FORUM 2 DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 372 23-05-05 12:45

Page generated in 0,21844792 seconds (83,02% PHP - 16,98% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:07.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com