Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > www.LpgPower.gr

www.LpgPower.gr Τα παντα γυρω απο το Υγραεριο και οχι μονο.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 24-01-12, 19:12
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
[...] και γιατι μιλαμε παντα για αποσβεση? εγω δεν το βλεπω ετσι! με ενδιαφερει ποσα ευρω δινω ανα ποσα χλμ, αν δλδ με την βενζινη θελω 60 ευρώ για 357 χλμ με τιμη βενζινης περιπου 1.65 ευρώ το λιτρο (μετρησεις στο road trip on iphone 4), στο υγραεριο ποσα χρηματα θα ειχα δωσει για 357 χλμ? ετσι το βλεπω! δεν με νοιαζει εμενα ποτε θα κανει αποσβεση ολο το ποσο!
Μα φυσικά γιατί έχει μέγιστη σημασία στο συνολικό σου κόστος. Είναι δυνατόν να θεωρηθεί ότι είναι κάποιος κερδισμένος επειδή μείωσε κατά 20 ευρώ το κόστος του καυσίμου του ανά φουλάρισμα αλλά για να το κάνει αυτό έδωσε ένα σεβαστό ποσό των 1.500 ευρώ; Αυτά λεφτά δεν είναι; Δε βγήκαν από τη τσέπη μας; Εκτός εάν μας το κάνουν δώρο, τότε αλλάζει...
Παλιά 24-01-12, 19:16
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Δεν με καταλαβες, δεν θα παρω σαν γνωμονα την αποσβεση για το αν θα βαλω υγραεριο ομως! αλλο να δινεις καθε 10-12 μερες 60 ευρώ και αλλο να δινεις 30 ή 40! αν γλιτωνω 20-30 τον μηνα καποια στιγμη δεν θα ερθει και η αποσβεση του αρχικου ποσου? φυσικο επακολουθο δεν ειναι? το θεμα ειναι ποσα χρηματα θα γλιτωνω τον μηνα? το λεω γιατι αρκετοι μου λενε να μην βαλω με το σκεπτικο πως επειδη δεν κανω πολλα χλμ τον μηνα θα αργησω να κανω αποσβεση του αρχικου ποσου!
καλα θα δω και τι οικονομια θα πετυχω με την προσθηκη υδρογονου και θα το σκεφτω για το υγραεριο μετα, βλέποντας και κάνοντας.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-01-12, 19:25
corollapatra Offline:
Administrator

corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Φυσικό επακόλουθο είναι εάν το κρατήσεις το αυτοκίνητο τόσα χρόνια ώσπου να έρθει η απόσβεση, ανάλογα με τα χλμ που κάνεις και το καύσιμο που καταναλώνεις. Όσα λιγότερα χλμ τόσο μεγαλύτερο το διάστημα που θα αποσβέσεις. Και ουσιαστικό κέρδος θα αρχίσεις να έχεις μετά την απόσβεση, έτσι;
Παλιά 24-01-12, 19:28
NikiforosGT Offline:
Moderator

Lol αυτο το τελευταιο δεν το ειχα σκεφτει, ειναι ψυχολογικο το θεμα ποσα δινεις απο την τσεπη καθε λιγες μερες, αλλα αν δεν γινει η αποσβεση τοτε δεν υπάρχει οντως πραγματικο κερδος! δυστυχως υπάρχουν παρα πολλα κιτς αεριου και δεν γνωριζουμε τι ειναι καλο και τι οχι, καποια στιγμη ειχα ρωτησει και μου λεγανε 2500 ευρω!!!!! και τωρα βρισκεις και με 700! αντε βγαλε ακρη!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-01-12, 19:54
preatorian Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla G6 1ZZ
Δύναμη Σεβασμού: 208
preatorian είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μια ερώτηση ρε παιδιά. αυτα για θερμοκρασίες και επιδόσεις αφορούν αεριο η υγρό ψεκασμο?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-01-12, 09:38
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Εγώ είχα υπολογίσει ότι περίπου με 67-70 ευρώ βενζίνη έκανα 500χλμ και τώρα για τα αντίστοιχα χιλιόμετρα χρειάζομαι γύρω στα 40 ευρώ αέριο. Δλδ κέρδος 30 ευρώ ανά 500 χιλιόμετρα.

Δλδ απόσβεση θα έχω σε 18.000χλμ περίπου.

Η ποσότητα βενζίνης που θα καταναλώσω την θεωρώ μικρή μιας και έχω κάνει 5500χλμ και έχω κάψει μόλις 30λίτρα βενζίνης.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-01-12, 11:11
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ είχα υπολογίσει ότι περίπου με 67-70 ευρώ βενζίνη έκανα 500χλμ και τώρα για τα αντίστοιχα χιλιόμετρα χρειάζομαι γύρω στα 40 ευρώ αέριο. Δλδ κέρδος 30 ευρώ ανά 500 χιλιόμετρα.

Δλδ απόσβεση θα έχω σε 18.000χλμ περίπου.

Η ποσότητα βενζίνης που θα καταναλώσω την θεωρώ μικρή μιας και έχω κάνει 5500χλμ και έχω κάψει μόλις 30λίτρα βενζίνης.
Αυτο με την βενζινη δεν το καταλαβα! μηπως εχεις γραψει κατι λαθος?
δλδ με κοστος περιπου 50-55 ευρω σε βενζινη εκανες 5500χλμ? πολλα χλμ δεν λες?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-01-12, 11:27
corollapatra Offline:
Administrator

Προφανώς και έχει κάνει λάθος. Μάλλον εννοεί ότι έχει κάψει 30 λίτρα υγραερίου και έχει ήδη κάνει 550 χλμ.
Παλιά 26-01-12, 11:29
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
δεν εχει κανει λαθος.οταν δουλευεις υγραεριο στην αρχη μεχρι να φτασει θερμοκρασια και 1 χλμ πριν σταματησεις το γυρνας σε βενζινη...απο αυτο εννοει εκαψε τοση βενζινη στα τοσα χλμ

すべてはバランスについてです
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-01-12, 12:19
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6 Εμφάνιση μηνυμάτων
δεν εχει κανει λαθος.οταν δουλευεις υγραεριο στην αρχη μεχρι να φτασει θερμοκρασια και 1 χλμ πριν σταματησεις το γυρνας σε βενζινη...απο αυτο εννοει εκαψε τοση βενζινη στα τοσα χλμ
ΑΑΑ!!! νομιζα οτι εννοουσε πως εκανε τοσα χλμ με τοση βενζινη! ειπα και γω! LOL! sorry δεν κατάλαβα!
αυτό που λες ισχύει και για πριν σταματήσεις? οταν ξεκινας το καταλαβα, για να σταματησεις γιατι? δλδ εγω που θελω 10χλμ να παω στην δουλεια μου και αλλα τοσα χλμ για πισω, πρεπει δλδ να κανω 4χλμ με βενζινη υποχρεωτικα? αν είναι έτσι να ενας καλος λόγος που δεν ισχύει αυτο που λενε μερικοι για την λιπανση βαλβίδων! αφου δουλευεις και βενζινη αρα δεν εχει θεμα να χρειαζονται λαδιερες και ιστορίες! γιατί και με εναν ταξιτζη που ειχα μιλησει μου ελεγε πως δουλευει λιγο με πετρελαιο και μετα γυρναει στο υγραεριο για να λιπαινονται και οι βαλβιδες!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > www.LpgPower.gr

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
LPG υγραέριο στα Toyota ergatis TOYOTA AURIS 67 29-06-22 23:50
Υγραέριο σε Corolla soulfunkdjx ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 40 07-11-15 20:14
Υγραέριο σε μαυροκαπακο COROLLA293 4AGE 20v Levin 17 25-03-14 00:13
Υγραέριο σε Auris 1.6 5τάχυτο 2007 dimververis TOYOTA AURIS 1 12-07-12 10:39

Page generated in 0,18899608 seconds (79,60% PHP - 20,40% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:32.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com