Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 10-11-11, 22:58
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Ως γνωστον η τουρμπινα γυριζει με πολλες χιλιαδες στροφες αρκετα πολλαπλασιες αυτες του κινητηρα μας! οταν λοιπον τουρμπιζαμε πριν και θελουμε να παρκαρουμε θα πρεπει πριν σβησουμε το μοτερ μας να περιμενουμε λιγο απο μερικα secs μεχρι λιγα λεπτα προκειμενου να αδρανισει η τουρμπινα μας, αν το σβηνουμε αμεσως τοτε κλεινει η αντλια λαδιου και αφηνουμε την τουρμπινα χωρις λαδι! ετσι σιγα σιγα χαλαει συνηθως ο αξονας με αποτελεσμα να καιει λαδια! πολλες φορες απο βιασυνη το εκανα και εγω ειδικα οταν πηγαινα ΙΕΚ μετα την δουλεια γιαυτο καιει λαδια τωρα!

Το turbo timer ειναι η λυση σε αυτο το προβλημα! παρακαμπτει την κλειδαρια της μηχανης και μπορουμε να αφηνουμε το μοτερ μας ανοιχτο ενω κλειδωνουμε κανονικα το αμαξι! ετσι ρυθμιζουμε ποση ωρα θα κανει για να κλεισει! το κακο ειναι οτι για να γινει αυτο πρεπει να παρκαρεις με το σασμαν να ειναι στην νεκρα! αρα δεν μπορεις να βαζεις ταχυτητα οπως κανουμε στις ανηφοροκατηφορες! εγω το κανω παντα, για λογους ασφαλειας ΔΕΝ θελω το αμαξι να ειναι παρκαρισμενο χωρις ταχυτητα μεσα! δεν ειναι λιγες οι φορες που ειδα ανθρωπους να βρισκουν το αμαξι τους σε απεναντι δρομο και να εχει μαζεψει 3-4 αμοιρα παρκαρισμενα και να εχουν γινει ολα χαλια!!!! προσφατα στην δουλεια μου διπλα μια γυναικα ειχε παρκαρει χωρις ταχυτυτα και εφυγε το αμαξι της και το βρηκε κατω απο ενα φορτηγο!!!!! ζημια? πανω απο 1000 ευρω!!!! μαλιστα ελεγε πως το φορτηγο εκανε πισω!!! ευτυχως ειχε μαρτυρες που την διεψευσαν αμεσως!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-11-11, 23:08
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 482
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
γιατι χρειαζεται να κοιτας το βολτομετρο την ωρα που οδηγας???επισης το hallmeter με τερμα γκαζι δεν λειτουργει.θες wideband για να δεις.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-11-11, 23:10
Το avatar του χρήστη g6_saligkaros
g6_saligkaros Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Κερατσινι
Δύναμη Σεβασμού: 232
g6_saligkaros είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ααααα ναι τωρα καταλαβα!το αφηνω χωρις ταχυτητα!πιανει παρα πολυ καλα το χειροφρενο και δεν εχω μεγαλη κατηφορα στο σπιτι,αν και τις περισσοτερες φορες το εχω σε κλειστο μαγαζι μεσα το βραδυ!αμαν χριστιανε μου ολα τα γκαντεμιασες!τι οτι θα κυλισει,τι οτι θα σηκωσει πιεση και θα παθει ζημια!τστστστσ ο θεος να βαλει το χερι του!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-11-11, 23:19
NikiforosGT Offline:
Moderator

καλα και εμενα πιανει πολυ καλα το χειροφρενο, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να το εμπιστευομαστε 100% σε ανηφοροκατηφορες! και επειδη εδω περα αλλα και στην δουλεια μου εχει και αναγκαστικα παρκαρω σε αυτες δεν μπορω να το εχω χωρις ταχυτητα, οποτε δεν μπορω να βαλω και εγω turbo timer, αλλιως θα πρεπει να το δουλευω σε μερικες περιπτωσεις μονο, οποτε δεν λεει.
Μη φοβασαι δεν γκαντεμιαζω τπτ εγώ, δεν ειμαι δα ο Μητσοτακης!!! ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ μακριαααααααααααααΑ!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-11-11, 23:38
g6_saligkaros Offline:
Πορωμένο Μέλος

εγω φαντασου εχω και στο μπαρομετρο της daemon turbotimer αλλα δεν σου δινει τη δυνατοτητα να το σβησεις οποτε θελεις τ αμαξι και κατι να παθεις που λεει ο λογος πρεπει να το περιμενεις και δε λεει γιαυτο πηρα αλλο μονο γιαυτη τη δουλεια.πιο πολυ το θελω γιατι πηγαινω στη χαλκιδα στη σχολη μου και πολλες φορες αργω στο μαθημα και εκει το αφηνεις να δουλευει και ειναι σωτηρια,δεν εχω χρονο να περιμενω!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-11-11, 23:55
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 482
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγω εχω turbotimer στον συναγερμο,αλλα δεν το βαζω συνεχεια,μονο μετα απο σκισιμο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-11-11, 00:34
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από g6_saligkaros Εμφάνιση μηνυμάτων
εγω φαντασου εχω και στο μπαρομετρο της daemon turbotimer αλλα δεν σου δινει τη δυνατοτητα να το σβησεις οποτε θελεις τ αμαξι και κατι να παθεις που λεει ο λογος πρεπει να το περιμενεις και δε λεει γιαυτο πηρα αλλο μονο γιαυτη τη δουλεια.πιο πολυ το θελω γιατι πηγαινω στη χαλκιδα στη σχολη μου και πολλες φορες αργω στο μαθημα και εκει το αφηνεις να δουλευει και ειναι σωτηρια,δεν εχω χρονο να περιμενω!
και εγω οταν πηγαινα ΙΕΚ την επαθα! εκει δεν ειχε και ανηφοροκατηφορες ισια ηταν! τοτε ναι χρειαζοτανε!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-11-11, 01:43
Το avatar του χρήστη pilotos7
pilotos7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E-11 f/l G6
Δύναμη Σεβασμού: 377
pilotos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
σαλιγκαρε αυτο που λες με το daemon δεν ισχυει..Το ιδιο εχω..θα σου στειλω π.μ.Επισης αν δεν εχεις παρει ρευμα απο σωστο σημειο οταν το αφηνεις να δουλευει και φευγεις δεν λειτουργει το βεντιλατερ...Προσεχε το αυτο μην σου σηκωσει θερμικρασια...
Το timer εφαρμοζει γαμηστερα πανω απο το αεραγωγο στην μερια του οδηγου.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-11-11, 02:13
g6_saligkaros Offline:
Πορωμένο Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
σαλιγκαρε αυτο που λες με το daemon δεν ισχυει..Το ιδιο εχω..θα σου στειλω π.μ.Επισης αν δεν εχεις παρει ρευμα απο σωστο σημειο οταν το αφηνεις να δουλευει και φευγεις δεν λειτουργει το βεντιλατερ...Προσεχε το αυτο μην σου σηκωσει θερμικρασια...
Το timer εφαρμοζει γαμηστερα πανω απο το αεραγωγο στην μερια του οδηγου.
το ξερω αυτο που λες για το βεντιλατερ και το εχω προσεξει..δεν το ηξερα οτι μπορω να το σβησω αμα θελω αλλα ετσι κι αλλιως δεν το πολυεμπιστευομαι το μπαρομετρο αυτης της εταιριας..μπορει να ειναι αρκετα γνωστη και το χω δει σε πολυ φτιαγμενα αμαξια αν ομως ειχα λιγο περισσοτερο μυαλο θα αγοραζα defi..το καλωδιο απο που το περνας αμα μπει στον αεραγωγο?θα φαινεται πολυ ρε συ...(στρατο με λενε,αφου μιλαμε τακτικα μη με λετε saligkaro χαχα)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-11-11, 14:13
Το avatar του χρήστη pilotos7
pilotos7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E-11 f/l G6
Δύναμη Σεβασμού: 377
pilotos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Το καλωδιο το περνας απο το πλαστικο του καντραν και φενεται περιπου 1-2 εκατοστα.Το daemon διχνει καλυτερα απο το Defi.(To Defi διχνει 0,4 παραπανω ενω το daemon 0,2..)
Οποιος πει οτι το defi δειχνει καλυτερα μπορω να του αποδειξω αυτο που λεω και αν εχω δικαιο κερναει παστιτσιο!
Επισης απο τα οργανα με την μεγαλυτερη ακριβεια ειναι τα Hks αν και δεν δουλευονται αρκετα.
Παντως πλεων ολα εχουν ιδιους αισθητηρες και αλλαζουν ελαχιστα μεσα οι μηχανισμοι.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
A/c valve 4efte tonybrand SUPPORT 3 25-06-14 19:01
4efte σε g6 1999 giwrgos_plav@hotmail.com SUPPORT 12 19-02-13 21:49
μετατροπη 4efte σε g6 giwrgos_plav@hotmail.com TOYOTA COROLLA 111(G6) 12 04-09-12 20:43
4efe 4efte tolinio TOYOTA COROLLA 111(G6) 136 16-07-12 01:44
4efe--->4efte ...Ste... SUPPORT 54 22-01-10 13:13

Page generated in 0,17116904 seconds (82,40% PHP - 17,60% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:28.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com