Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
|
|
09-04-11, 21:27
|
|
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Απο οσα εχω μεχρι στιγμης διαβασει,θελω απο καρδιας να ευχαριστησω οσους απο εσας προτιθεστε να καταβαλετε η' να συμβαλετε οικονομικα το ποσο των 5 ευρω μονο και μονο για να καταφερω να ερθω στην συναντηση...Το οτι ανεφερα το γεγονος για τα τυχερα παιχνιδια,για οσους δεν καταλαβαν,το εκανα χαριτολογωντας!Παρ'ολα αυτα,επειδη καποιες αναφορες παρακατω,αφηνουν και υπονοουμενα οτι εχετε να κανετε με "τζαμπατζη" που ψαχνεται να σωθει απο 5 ευρω,και επειδη ποτε δεν εχω δωσει το δικαιωμα σε ΚΑΝΕΝΑΝ να με σχολιασει,αποφασισα να συμμετεχω και ας πληρωσω και σουιτα!!!Απλα καλο θα ειναι να μας επιτρεπεται να κανουμε τα σχολια μας χωρις στηνεται....λαικο δικαστηριο για κατι που μας ενοχλει και το λεμε!Ευχαριστω απο καρδιας!!!Συντομα θα τα πουμε απο κοντα....ελπιζω
09-04-11, 21:35
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Δυστυχώς δε θα καταφέρω να έρθω στη σίγουρα τόσο όμορφη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί από το κλαμπ μας.... μιας και οι μαθητές μου δίνουν πανελλήνιες!!!Εύχομαι ολόψυχα να περάσετε υπέροχα και να δώσετε τις καλύτερες εντυπώσεις σαν κλαμπ!!!!Συγχαρητήρια από μένα σε όσους θα συμμετάσχουν!!!
|
09-04-11, 21:39
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Όλα ξεκίνησαν από την μομφή που έκανες ότι οι διοργανωτές είχαν κλείσει ήδη δωμάτια, πριν ανακοινωθεί κάτι δημόσια. Ενώ δεν ισχύει. Μόνο εμείς από τη Β. Ελλάδα δηλώσαμε, και αυτό για να προλάβουμε. Δε νομίζω να είναι κάτι παράλογο.
Επαναλαμβάνω, πως αν σας δίναμε 3-4 ξενοδοχεία, η πανελλήνια θα γινόταν πολύ αργότερα...
Πρώτος στόχος μας ήταν να βγει οικονομικά η εκδρομή. Στο σχόλιο σου αυτό φαίνεται. Ότι σχολιάζεις τα παραπάνω 5 ευρώ που έχει το 2ο ξενοδοχείο.
Όπως και να 'χει, εγώ τη συνείδηση μου την έχω καθαρή, ότι στο μέτρο που βοήθησα για να κλείσουμε ξενοδοχεία, κοιτάξαμε το συμφέρον όλων.
Δεν θέλω να το συνεχίσω, γιατί θα χαλάσουμε την διάθεση μας.
|
|
|
|
09-04-11, 21:45
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από KOLNIK
Απλα καλο θα ειναι να μας επιτρεπεται να κανουμε τα σχολια μας χωρις στηνεται....λαικο δικαστηριο για κατι που μας ενοχλει και το λεμε!Ευχαριστω απο καρδιας!!!Συντομα θα τα πουμε απο κοντα....
|
ειλικρινά δεν ήταν η πρόθεση μας να στήσουμε λαϊκό δικαστήριο (αν και οφείλω να αναγνωρίσω ότι κάποιοι σε άρπαξαν λιγάκι από τα μούτρα). Βέβαια είναι επειδή ένιωσαν θιγμένοι από το σχόλιο σου. Τέσπα, δεν έχει σημασία, ας ρίξουμε τους τόνους και ας κοιτάξουμε να οργανώσουμε αυτή την εκδρομή όσο γίνεται καλύτερα για να περάσουμε τέλεια...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από andreas_e12
Δυστυχώς δε θα καταφέρω να έρθω στη σίγουρα τόσο όμορφη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί από το κλαμπ μας.... μιας και οι μαθητές μου δίνουν πανελλήνιες!!!
|
Συνάδελφος;;;; που;;; και τι ειδικότητα;;; Ρε, λέτε να με πάρουν και εμένα επιτηρητή στις πανελλήνιες και να μην μπορέσω να έρθω;;; ααααα δε θα τα πάμε καλά!!!!!
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
09-04-11, 21:59
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Θα γινει συναντηση πρωτα Καρδιτσα για να σας οδηγησω εγω , η θα ανεβειται οπως ερχεστε, ο καθε ενας οποτε φτανει.
09-04-11, 22:02
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Λογικά Ηρακλή, από Β. Ελλάδα θα έρθουμε σε ένα κονβοι όλοι μαζί. Θα προσπαθήσουμε να συγχρονιστούμε με τα παιδιά που θα έρθουν από κάτω, για να μην τρέχεις και εσύ να μας περίμενεις 2 φορές.
|
09-04-11, 22:12
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
ναι, κάπως έτσι θα γίνει...
ενα κομβόι θα έρθει από Β Ελλάδα, εμείς από Πάτρα μπορεί να βρεθούμε με τα παιδιά από την Αθήνα ή και με τα παιδιά από Θεσσαλία.
αυτές τις λεπτομέρειες δεν τις ξέρω ακόμα, αλλά μπορούμε να δώσουμε ραντεβού σε κάποια καφετέρια στην Καρδίτσα...
προϋπόθεση: να την ξέρει ο κόσμος ( για να μας καθοδηγήσει αν χρειαστεί να ρωτήσουμε περαστικούς) και να έχει parking....
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
16-04-11, 21:41
|
|
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑ
|
|
Καλησπερα σε ολους!!Θα ηθελα να ρωτησω μηπως εχουμε κανενα νεο οσο αφορα το προγραμμα του δυημερου,γιατι απο οτι εχω διαβασει θα γινοτανε γνωστο ενα μηνα πριν την συναντηση.
Ευχαριστω πολυ!
16-04-11, 21:51
|
|
Moderator
|
|
|
|
Έχεις απόλυτο δίκιο και λυπάμαι ειλικρινά για την καθυστέρηση. Ο αρμόδιος για το πρόγραμμα θα ενημερωθεί και απο εμένα ώστε να βγεί το πρόγραμμα γρήγορα.
Συγνώμη και πάλι προσωπικά αλλά και σε όλα τα παιδιά
|
16-04-11, 22:08
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Μόνο για τη πρώτη μέρα έχουμε ψιλο-προσδιορίσει. Απλά θα ανακοινωθεί εντός ολίγον ημερών. Για τη Κυριακή ψαχνόμαστε, που μάλλον θα πάμε κάπου αλλού, τοπικά πάντα!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17246890 seconds (82,58% PHP - 17,42% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:58. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|