Αποφάσισα και εγώ να γράψω για να καταθέσω την δικιά μου τραυματική εμπειρία (και ακόμα δεν έχω ξεμπλέξει). Στις 12/2 είχα κανονίσει να πέράσω ΚΤΕΟ από το δημόσιο της Μάνδρας, όλα καλά λοιπόν περνάει η corollιτσα(G6 1.6) μέχρι που φτάνουμε να ανοίξω το καπο για να δει ο ¨ακατανομαστος¨δημόσιος υπάλληλος- ελεγκτης. Ερχεται λοιπον με μια μαγκια και μου λεει ότι έχω αντιηλιακές μεμβράνες και ¨θα σε κόψω παλικάρι¨. Του λέω λοιπόν αν έχει άλλο πρόβλημα το αυτοκινητο μου λεει όχι αλλα οι μεμβράνες απαγορευονται..... Το ¨λαδακι¨των 20 ευρώ μου το πεταξε στην μουρη και μου ειπε να τις βγαλω και να ερθω σε ένα μήνα.... Εγώ λοιπόν εφριξα....Πάω στο μαγαζι που μου τις εβαλε και μου δινουν μια βεβαιωση οτι και καλα ειναι νομιμες, δεν έχει ψηφιστει νομος για απαγορευση τους κτλπ.... Ξανα παω στην Μάνδρα μετά από 20 μέρες και με Ξανακοβει άλλος ελεγκτης ο οποιός μου πέταξε το εικοσάρι πάλι στην μάπα..... Οπότε μην σώσω και το περάσω κτεο....... ελεγα για ιδιωτικό αλλά ποιος μπορει να μου εγγυηθει οτι θα περάσω και δεν θα ξανακοπω??
|