Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 19-12-10, 20:00
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
και οι υπόλοιπες φωτος που έχω ξεχασει να σηκώσω! βλεπουμε και την φουσκα γεματη λάδια (χάνει η κρεμαριερα αλλά όχι πολύ).

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-12-10, 00:48
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stetas Εμφάνιση μηνυμάτων
Βρε παιδιά έχω δυο μέρες που ακούω και γώ ενα θόρυβο και με εχει ανησυχήσει οταν κανει λίγα χιλιόμετρα το αυτοκίνητο και ζεσταθει όταν στρίβω τιμονι να παρκάρω όλο δεξια και μετα επιστροφή όλο αριστερα σαν να τρίβεται κάτι στο σύστημα του τιμονιού και το αισθανομαι και στο τιμόνι και στο πάτωμα. ακούγεται ενα ήχος σαν να τριβεται ο ατέρμονας που στρίβει το τιμόνι όπως και ο φιλος dinos που αναφέρει πιο παλιά. Απο οτι διάβασα στα προηγούμενα ποστ πρόκειται για δαχτυλίδια κρεμαγιέρας ενδέχεται να είναι αυτό τι λέτε ??? Με έχει ανησυχήσει πολύ ο ήχος! Πόσο μπορέι να κοστίσει σήμερα η επισκευή?? Πάει κάπου αλλού το μυαλό σας οτι μπορέι να ακούγεται??
Με αυτό τι έκανες τελικά?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-12-10, 21:15
Το avatar του χρήστη Stetas
Stetas Offline:
Moderator

Μοντέλο: Corolla E111L HB G6
Περιοχή: Πάτρα
Δύναμη Σεβασμού: 403
Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Τιποτα ακόμα δεν έχει επειδυνωθεί πολύ η κατάσταση το κάνει οποτε το θυμάται!! Είναι απο τα δαχτυλίδια τηε κρεμαγιέρας εντέλει αυτο είναι σίγουρο! Αν χειροτερέψει καποια στιγμή πολύ θα αλλάξω κρεμαγιέρα η μπορέι να κάνω φτιαχτά δαχτυλίδια σε τόρνο και θα αλλάξω μόνο αυτά γιατι αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχουν σαν ανταλλακτικό, και η κρεμαγιέρα πάει πολύ ολη!!!Εχεις καμμιά αλλη ιδέα????

Corollaclub
Πάτρα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-12-10, 21:38
NikiforosGT Offline:
Moderator

Γιατί είσαι σίγουρος ότι ειναι από εκει που λες? τι σου κάνει ακριβώς? εμένα πάντως ειναι τα ημίμπαρα! και οπως ειπα μετα τις γιορτες ενα weekend στο εξοχικό τα θα αλλάξω αφού πλέον έχω εξολκεα και τις φουσκες μαζι! έχεις αλλαξει τα αλλα? δλδ ακρομπαρα και ημιμπαρα? τα βιντεος που σηκωσα τα εχεις δει που φαινεται ο τζογος?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-12-10, 22:10
Stetas Offline:
Moderator

Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ναι ρε τα είδα δεν είναι ο ιδιος θορυβος με το δικο σου αυτο που ακουγεται σε σενα κανει μπαμ οτι ειναι απο μπαλακια η ημιμπαρα. Εμενα σαν να τριβει μεταλλο ακουγεται για μιση στροφη τιμονιου να σου δωσω να καταλάβεις, ειναι απο τα δαχτυλίδια που μπαινοβγαίνει μεσα τους ο οδωντωτός αξονας της κρεμαγιέρας. Κατι μπρουτζινα φαινονται στις φωτο σου!!

Corollaclub
Πάτρα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-12-10, 22:36
NikiforosGT Offline:
Moderator

αστα να πανε πρέπει να ξηλώσεις κρεμαριέρα να γινει ανακατασκευή και ιστορίες! ευτυχώς εγω μπορώ να τα βολέψω μονος μου. Βέβαια χανει λάδι από εκει που φαινεται ο ατέρμονας αλλά ενταξει μια φορά στο 6μηνο συμπληρώνω δεν έχει ανάγκη!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-12-10, 23:31
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 482
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μου κανει ενα τριξιμο,απ'οτι μου ειπε ο μηχανικος μου ειναι απο κατι πλαστικα,εχει ακουσει κανεις κατι παρομοιο?ειναι αυτο που λεει ο dinos στην πρωτη σελιδα?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-12-10, 18:39
NikiforosGT Offline:
Moderator

Jason το έχω αναλύσει πολύ το θέμα και εδώ και εκει που λέω τριξιμο στο τιμόνι! το θέμα το έκανα με αυτο το όνομα επειδή τελικά βρήκα πως το τριξιμο ήταν στο ρουλεμαν στο τέλος του άξονα του τιμονιού! πριν το βρω όμως κάνει αλλον ήχο και νομίζεις πως τρίζει η κρεμαριέρα ή τα πλαστικά που λες! για να σιγουρευτώ πως δεν ειναι τα πλαστικά τα ξηλωσα ολα ολα και κυκλοφορουσα για λιγες μερες χωρις αυτα! το τριξιμο παρέμενε!!! το έκανε κυρίως μετά από βροχες, υγρασιες και ΠΑΝΤΑ τον χειμώνα! στο βιντεο που έχω στο άλλο θέμα ακουγεται ο ηχος ενώ εχω λύσει ακρομπαρα και σταυρο τιμονιου! έτσι βρηκα πως ειναι ο αξονας! δε πιστευω Jason πως ειναι απο πλαστικά! μάλλον αυτό που σου λεω ειναι δλδ από το ρουλεμαν του άξονα ή αυτό που λέει ο Stetas! μπορείς να ανεβάσεις βιντεο με τον ήχο να το δούμε πως ακουγεται? το τριξιμο ακουγεται και οταν στριβεις? δλδ οταν στριβεις το τιμονι σου ακουγεται μονο ?

Υ.Γ Jason δες εδώ : http://www.corollaclub.com/forums/sh...t=16926&page=3 και το βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=8GMneO4884s ο ήχος όμως αν είναι δεμένα ολα πάνω ακουγεται λες και τριζει η κρεμαριέρα!!! δεν ειναι αναγκη να λυθουν ακρομπαρα για να βγει ο σταυρος, απλά εγώ ήθελα να τα αλλαξω κιόλας!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-12-10, 21:12
Stetas Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
αστα να πανε πρέπει να ξηλώσεις κρεμαριέρα να γινει ανακατασκευή και ιστορίες! ευτυχώς εγω μπορώ να τα βολέψω μονος μου. Βέβαια χανει λάδι από εκει που φαινεται ο ατέρμονας αλλά ενταξει μια φορά στο 6μηνο συμπληρώνω δεν έχει ανάγκη!
Οπως το'πες αστα να πάνε και η κρεμαριέρα ολη είναι πανάκριβη!!!!

Corollaclub
Πάτρα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-12-10, 21:51
NikiforosGT Offline:
Moderator

Επειδή έχω ρωτήσει για μεταχειρισμένη 250 ευρω και ο μηχανικός 150 βγαλε-βαλε! χωρις επισκευές κτλ όμως. Καινουρια ξεπερνάει τις 2500 ευρώ!!!! (στην Toyota). Ξέχασα να πω ότι ο Τζιούρδας (www.nt.gr) έχει κιτ επισκευής υδραυλικής κρεμαριέρας στα 50-60 ευρώ, είχα ρωτήσει!!! νομίζω 57 ευρώ μου είχε πει. Αλλά πρέπει να βρεις και μαστορα να ξέρει να την κανει ανακατασκευή! έχει και τα δακτυλίδια που λες! αν είναι ρωτα τον!

να το : http://www.nt.gr/gr/Details.asp?Prod...TAI&CarID=1345 στο πρόγραμμα της Toyota είναι οι ίδιοι κωδικοί αλλά λένε για ΑΕ/ΕΕ 101 και το λεει σαν gasket kit, power steering gear (for rack and pinion), μα καλά δεν έχουν ίδιες κρεμαριέρες? οκ το βρηκα στο πρόγραμμα και για 111! θα έχει και η Toyota τοτε! εγω από Πασπαλιάρη πήρα κιτ επισκευης της αντλίας του υδραυλικου με 27 ευρώ!!! και καινούρια έχει 650!!!! παρακάτω και φωτος από το Toyota EPC, κάνε τον κοπο αν θες το κιτ που θα σου χρειαστει για ανακατασκευη της κρεμαριέρας και ρωτα Τοyota και Tζιούρδα.

http://i180.photobucket.com/albums/x...remarieras.png

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 22-12-10 στις 22:45.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,17188191 seconds (83,26% PHP - 16,74% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:39.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com