Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
 |

31-01-07, 17:30
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Στο ξαναλέω...
Αν έχει ψωριάσει ο κανόνας, ξέχνα τα 200 ευρώ...
Θα ανέβεις πολύ...
Και συνήθως όταν αφήνεις πολύ μια σκισμένη φισούνα, περνάει νερό, σκουριάζει ο κανόνας και καταστρέφεται η τσιμούχα και εσύ το παίρνεις χαμπάρι στο τέλος μόνο που τρέχουν τα λάδια....
Σετ επισκευής, υπάρχει όντως, για βάλε κανά 5ωρο που θέλει το ανέβασε κατέβασε και λύσε μόνταρε στην Toyota και λογαριασέ τα πάλι....
κάνε μια γύρα σε συνεργεία, και κάνεις τη σύγκρισή σου και βλέποντας και κανεις...
|

31-01-07, 23:40
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis308
Στο ξαναλέω...
Αν έχει ψωριάσει ο κανόνας, ξέχνα τα 200 ευρώ...
Θα ανέβεις πολύ...
Και συνήθως όταν αφήνεις πολύ μια σκισμένη φισούνα, περνάει νερό, σκουριάζει ο κανόνας και καταστρέφεται η τσιμούχα και εσύ το παίρνεις χαμπάρι στο τέλος μόνο που τρέχουν τα λάδια....
Σετ επισκευής, υπάρχει όντως, για βάλε κανά 5ωρο που θέλει το ανέβασε κατέβασε και λύσε μόνταρε στην Toyota και λογαριασέ τα πάλι....
κάνε μια γύρα σε συνεργεία, και κάνεις τη σύγκρισή σου και βλέποντας και κανεις...
|
με το 5ωρο εργασια κ το σετ επισκευης παει 195ευρω....μεταχειρο θα μου παει σιγουρα πιο πολλα κ με κινδυνο βεβαια να ξαναπαθω αυτο που επαθα γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να παρω αλλη κρεμαγιερα κ να την επισκευασω κ να τη βαλω....αλλαζω αμαξι με τοσα λεφτα....

31-01-07, 23:44
|
 |
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
ελα παρτην τσαμπα ντινο....
αλλα θα κερασεις καφε και θα φερεις ανθρωπο να τη βγαλει γιατι δεν εχω χρονο να βγαζω κρεμαριερες....
η κατασταση της δειχνει αψογη παντως.

31-01-07, 23:57
|
 |
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
ρεεεε το αφεντικο τρελαθηκε και τα δινει ολα τσαμπαααα!!!και φλας και κρεμαγιερες,παρτε κοσμεεεεεε!!!!!

31-01-07, 23:58
|
 |
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
ολο τσαμπα θα το δωσω ρε. αλλα σε οποιον θελω. το σαλονι ολοκληρο εξακολουθει να πωλειται ομως.... 

29-10-09, 20:34
|
 |
Moderator
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Βρε παιδιά έχω δυο μέρες που ακούω και γώ ενα θόρυβο και με εχει ανησυχήσει οταν κανει λίγα χιλιόμετρα το αυτοκίνητο και ζεσταθει όταν στρίβω τιμονι να παρκάρω όλο δεξια και μετα επιστροφή όλο αριστερα σαν να τρίβεται κάτι στο σύστημα του τιμονιού και το αισθανομαι και στο τιμόνι και στο πάτωμα. ακούγεται ενα ήχος σαν να τριβεται ο ατέρμονας που στρίβει το τιμόνι όπως και ο φιλος dinos που αναφέρει πιο παλιά. Απο οτι διάβασα στα προηγούμενα ποστ πρόκειται για δαχτυλίδια κρεμαγιέρας ενδέχεται να είναι αυτό τι λέτε ??? Με έχει ανησυχήσει πολύ ο ήχος! Πόσο μπορέι να κοστίσει σήμερα η επισκευή?? Πάει κάπου αλλού το μυαλό σας οτι μπορέι να ακούγεται??
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stetas : 29-10-09 στις 20:41.
|

30-10-09, 19:32
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Μάλλον κάτι σαν αυτό που λες είναι! εμένα πάντως δεν βλέπω να χάνει πλέον! δλδ ακόμα και τα υγρά δεν λιγοστεύουν! έτσι δεν την άλλαξα. Πάντως για να ξέρεις επίσημα η toyota δεν έχει ανταλλακτικά πάει όλη μαζί! έχω ρωτήσει! αν θες να ψάξεις υπάρχουν μάστορες αλλά δεν ξέρω που και πόσο αξιόπιστοι είναι! η καλύτερη λύση για μένα είναι να πάρεις μια άλλη να την ελέγξεις όσο γίνεται να είναι οκ και να την βάλεις. Όταν ρώτησα εγώ μου είπαν 400 ευρώ μεταχειρισμένη και άλλα 150 για τοποθέτηση! ειναι αρκετά φασαρία γιατί εμποδίζει πολύ η γέφυρα που έχει η corolla από κάτω! και κρατάς την παλιά σου για ανταλλακτικά.
|

19-12-10, 23:48
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stetas
Βρε παιδιά έχω δυο μέρες που ακούω και γώ ενα θόρυβο και με εχει ανησυχήσει οταν κανει λίγα χιλιόμετρα το αυτοκίνητο και ζεσταθει όταν στρίβω τιμονι να παρκάρω όλο δεξια και μετα επιστροφή όλο αριστερα σαν να τρίβεται κάτι στο σύστημα του τιμονιού και το αισθανομαι και στο τιμόνι και στο πάτωμα. ακούγεται ενα ήχος σαν να τριβεται ο ατέρμονας που στρίβει το τιμόνι όπως και ο φιλος dinos που αναφέρει πιο παλιά. Απο οτι διάβασα στα προηγούμενα ποστ πρόκειται για δαχτυλίδια κρεμαγιέρας ενδέχεται να είναι αυτό τι λέτε ??? Με έχει ανησυχήσει πολύ ο ήχος! Πόσο μπορέι να κοστίσει σήμερα η επισκευή?? Πάει κάπου αλλού το μυαλό σας οτι μπορέι να ακούγεται??
|
Με αυτό τι έκανες τελικά?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,27695107 seconds (80,00% PHP - 20,00% MySQL) with 38 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:27. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|