Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
www.LpgPower.gr Τα παντα γυρω απο το Υγραεριο και οχι μονο. |
|
|
16-01-12, 20:06
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou
Αλλά δεν είναι αλάθητοι...
Εγώ από αυτά που έχω καταλάβει, είναι να σε δει σαν άνθρωπο, και όχι σαν μιά ανοιχτή τσέπη...
|
Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου και στα 2.το παλιοι δεν συμαινει οτι δεν κανουνε και λαθοι.ολοι εχουνε κανει και καποιες ψιλο βλακειες.αλλα δεν εχει ακουστει πιστευω κακο ονομα για αυτους.βεβαια που θα βαλεις συστημα ειναι θεμα του καθε ενος.
|
17-01-12, 20:07
|
Νεότατος
|
|
|
|
Ειμαι στην επαρχια και για να απευθυνθω σε αυτους πρεπει να κατεβω τουλαχιστον θεσσαλονικη.... Ειμουν σχεδον πεπεισμενος να παω σε σιγκεκριμενο συνεργειο της περιοχης, αλλα ετυχε ενας φιλος με ενα Α4 να παει πριν απο εμενα. Κατα την τοποθετησησ του εκοψαν ενα απο τα μπουζοκαλωδια (μασιμενο) και δεν το αναγνωρισε το συνεργειο.
Απο οτι καταλαβαινω παντος με το συστημα αεριο ψεκασμου δεν θα εχω προβλημα, να μην ψαχνω για κατι αλλο.
|
17-01-12, 20:30
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από hamin
Απο οτι καταλαβαινω παντος με το συστημα αεριο ψεκασμου δεν θα εχω προβλημα, να μην ψαχνω για κατι αλλο.
|
Mια χαρα θα εισαι.αλλωστε η toyota hellas ναι μεν εκανε συμφωνια με την vialle αλλα και 1800ευρω ειναι παααααρα πολλα ειδικα τετοιους καιρους.
Για εγκαταστατη αν εισαι Σαλονικα μερια Θεωδορου,αν εισαι θεσσαλια στον βολο ειναι ο κωστας ο βατσος παλια καραβανα και αυτος.
|
|
|
|
23-01-12, 20:36
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Σε απάντηση αυτών που ειπώθηκαν εδώ : http://www.corollaclub.com/forums/sh...18434&page=167
το υγραέριο υπάρχει σε αμάξια σε άλλες ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ χωρες πολλα χρονια πριν! οταν η Ελλαδιτσα μας ακομα κοιμοταν στον υπνο του δικαίου! δεν υπάρχει προβλημα στα αμάξια! δεν παθαινουν κατι αν εχει γινει σωστη εγκατασταση! αυτα τα λενε αυτοι που ΔΕΝ ξερουν και χωρις αποδειξεις. Αν δεν θελει καποιος τοτε ας μην βαλει! εγω το θεωρω περισσοτερο επικυνδυνο να αλλαζουμε τουρμπινες με μεγαλυτερες, να πειραζουμε συμπιεσεις, φλατζες και αλλα τετοια, παρα να βαλω υδρογόνο (ηρθε Ελλαδα btw ο διαχωριστης μου) και υγραεριο, γιατι οταν εγω πηρα το μοτερ μου το 2003 η βενζινη αν δεν κανω λαθος ειχε κατω απο 0.80 το λιτρο! Γιατι να μην καιμε λιγοτερο αν μπορουμε? οσο για την τιμη ας μην λεμε κουταμαρες! δεν βλεπεται οτι οσο ανεβαινει το υγραεριο ανεβαινει και η βενζινη? και ποιος ειπε για 1 ευρώ? 0.87 λεπτα το πολυ κανει! οταν η βενζινη πατησε παλι το 1.70!!!! δλδ εχει παραπανω απο τα διπλασια χρηματα! μη μιλησω για την καθαροτητα καυσης, την μεγαλυτερη αποδοση (εχει παραπανω οκτανια), την μακροζοια του κινητηρα που το πιστευω απολυτα λογω καλυτερης καυσης συνεπως ΧΑΜΗΛΩΤΕΡΩΝ θερμοκρασιων στο χωρο καυσης, η ατελες καυση της βενζινης προκαλει μειωμενη αποδοση, και μεγαλυτερες θερμοκρασιες, και τα καυσαερια μειωνονται δραματικὰ! για μιληστε με καποιον που εχει χρονια υγραεριο και μετα να τα λετε αυτα που λετε!
|
23-01-12, 20:44
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παντως εβαλα χτες στο περιστερι με 91 λεπτα 1η φορα πανω απο 90 λεπτα η τιμη του λιτρου...
23-01-12, 20:54
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Σωστότατος ο NikiforosGT, συμφωνώ απόλυτα σε όλα όσα έγραψες!
|
23-01-12, 21:09
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παντως στον Γερακα σε ενα BP που εχει, το weekend το ειδαμε 0.87 το λιτρο, καλα ρε γμτ μεσα σε λιγες μερες πηγε πανω? εγω παντως ετοιμαζω υδρογονο, και κατα το Πασχα ισως να γινει υβριδικο και με υγραεριο μαζι! ειδωμεν!
εχω μιλησει με ταξιτζηδες που εχουν χρονια πολλα υγραεριο και μου ειπαν οτι και δεν εχουν παθει ποτε τπτ αλλα και οχι εχουν σωθει απο θεμα τιμης, και εκει μιλαμε για πετρελαιο που δεν εχει καμια σχεση η τιμή του με την τιμή της βενζίνης!
|
|
|
|
24-01-12, 12:15
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
0.89 χθές στην Μεταμόρφωση!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Σε απάντηση αυτών που ειπώθηκαν εδώ : http://www.corollaclub.com/forums/sh...18434&page=167
το υγραέριο υπάρχει σε αμάξια σε άλλες ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ χωρες πολλα χρονια πριν! οταν η Ελλαδιτσα μας ακομα κοιμοταν στον υπνο του δικαίου! δεν υπάρχει προβλημα στα αμάξια! δεν παθαινουν κατι αν εχει γινει σωστη εγκατασταση! αυτα τα λενε αυτοι που ΔΕΝ ξερουν και χωρις αποδειξεις. Αν δεν θελει καποιος τοτε ας μην βαλει! εγω το θεωρω περισσοτερο επικυνδυνο να αλλαζουμε τουρμπινες με μεγαλυτερες, να πειραζουμε συμπιεσεις, φλατζες και αλλα τετοια, παρα να βαλω υδρογόνο (ηρθε Ελλαδα btw ο διαχωριστης μου) και υγραεριο, γιατι οταν εγω πηρα το μοτερ μου το 2003 η βενζινη αν δεν κανω λαθος ειχε κατω απο 0.80 το λιτρο! Γιατι να μην καιμε λιγοτερο αν μπορουμε? οσο για την τιμη ας μην λεμε κουταμαρες! δεν βλεπεται οτι οσο ανεβαινει το υγραεριο ανεβαινει και η βενζινη? και ποιος ειπε για 1 ευρώ? 0.87 λεπτα το πολυ κανει! οταν η βενζινη πατησε παλι το 1.70!!!! δλδ εχει παραπανω απο τα διπλασια χρηματα! μη μιλησω για την καθαροτητα καυσης, την μεγαλυτερη αποδοση (εχει παραπανω οκτανια), την μακροζοια του κινητηρα που το πιστευω απολυτα λογω καλυτερης καυσης συνεπως ΧΑΜΗΛΩΤΕΡΩΝ θερμοκρασιων στο χωρο καυσης, η ατελες καυση της βενζινης προκαλει μειωμενη αποδοση, και μεγαλυτερες θερμοκρασιες, και τα καυσαερια μειωνονται δραματικὰ! για μιληστε με καποιον που εχει χρονια υγραεριο και μετα να τα λετε αυτα που λετε!
|
Είσαι σίγουρος για αυτό; Νομίζω ότι ισχύει το αντίθετο.
|
24-01-12, 12:29
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas
Είσαι σίγουρος για αυτό; Νομίζω ότι ισχύει το αντίθετο.
|
Και εγώ αυτό ξέρω, ότι υπάρχει αύξηση της θερμοκρασίας στο χώρο καύσης...
24-01-12, 12:38
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Γι' αυτό και στα νέα προγράμματα που βγαίνουν, μετά από κάποιες στροφές, ψεκάζει και ένα πολύ μικρό ποσοστό βενζίνας...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,19080806 seconds (79,12% PHP - 20,88% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:54. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|