Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30";p="
Γωγουλινι θα πρεπει να περιμενεις λιγο καθως δεν εχω αυτοκινητο τωρα φιλε οκ?
Να και μερικες φωτο απο ζακυνθο.
|
με θεμα την επιμαχη φωτο DSC00757.jpg, ζηταμε απο τους moderator , να σβησουν τις ερωτικες φωτο.
Δεν μπορει ο χνουδατος κυρ, να μοστραρει για γαμμπρος κ εμεις τα "λεβεντοπαιδα" των μολις.....92-95 kg (αναλογα τα τοστακια), να τον καμαρωνουμε.
το site ειναι αυτοκινητιστικου περιεχομενου, αλλιως θα ποσταραμε ολοι στο "ΜΑΝΙΝΑ" , "ΚΑΤΕΡΙΝΑ", "ΜΠΛΕΚ".
εκτος του γεγονοτος οτι ο ανθρωπος ετουτος, οπως κ να τον ριξεις ειναι ορθιος (σωματοτυπος μπαλας), κανει κ μαγεια με βοτανα σε κοπελες, για να βγει φωτο μαζι τους.
Επισης θα θελαμε να ρωτησουμε τον κυρ, αν βγαζει τα φρυδια του, και τι χρωμα σκια χρησιμοποιει?
Τα μαγουλα του ειναι τραβηγμενα εκ φυσικου, ή απο τοπικο lifting?
αμα ειναι να ποζαρω και εγω με οποια κοπελα περαστικη, σε δρομο, δεχθει εναντι μικρου οικονομικου ανταλαγματος, να βγει φωτο μαζι μου, με τα χερια σηκωμενα, και τις μασχαλιτσες μυρωδατες.
Τα μανικια του ειναι σηκωμενα, σαν του ξανθοπουλου στις ελληνικες ταινιες, μονιμως παιδι του λαου, και μονιμως κουρασμενο,ολοι οι αλλοι ξυνουνε τα μορια τους, μονο ο ξανθοπουλος πνιγεται στη δουλεια.
Παραγγειλες κατι πραγματα κυρ, απο τον χυνο, και τον ζαλισες στα τηλ., μετα τα εστειλε σαν τρελος και αυτος, και τωρα δεν βιαζεσαι? Τι κουφαλιτσα εισαι!
Εμεινε τιποτα αλλο να θαψω?