Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 17-02-14, 11:41
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Εντάξει, αυτά που λες περί καθυστέρησης και άσκοπης κατανάλωσης είναι άνευ σημασίας και ελάχιστης βαρύτητας, πόσο παραπάνω θα κάψεις δηλαδή, 0,05 λίτρα; Το περί αφηρημάδας επίσης δε στέκει γιατί δεν εμφανίζονται από το πουθενά κάτι σταθμοί διοδίων, υπάρχει ολόκληρη σήμανση, πινακίδες, φωτισμός κ.λπ. Οι κίνδυνοι είναι ακριβώς ίδιοι σε όλους τους σταθμούς διοδίων, είτε είναι ένας είτε είναι 50.

Η λογική της επιβολής των διοδίων κατ' αυτόν το τρόπο είναι "φοβερή" για αυτούς που εισπράττουν. Γιατί; Γιατί με αυτόν τον τρόπο παίρνουν περισσότερα από αυτούς που πάνε μακρυά (περισσότερα διόδια να πληρώσουν) αλλά ταυτόχρονα τσιμπάνε και εκείνους που ήθελαν να πάνε για παράδειγμα στους Αγ. Θεοδώρους και δεν ήθελαν να πληρώσουν 3,20 διόδιο στην Ελευσίνα, ενώ τώρα με 1,80 ή όσο έχει τέλος πάντων μπορεί να να το δώσει αφού του φαίνεται λίγο...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 17-02-14 στις 11:47.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-02-14, 12:59
LISSAS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 111 vv-T-i
Περιοχή: Λεκανοπέδιο
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 301
LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Για εμένα... εφόσον πληρώνω κανονικά τα τέλη κυκλοφορίας, τους φόρους μου και επιπροσθέτως τα "κερατιάτικα" διόδια που μου επιβάλλουν για τη χρήση του δρόμου, παίζει τεράστια σημασία το να πηγαίνω γρήγορα, οικονομικά και με πλήρη ασφάλεια στον προορισμό μου, χωρίς "εκπτώσεις", παρά να χάνω ασκόπως και το παραμικρό λεπτό από τη ζωή μου, σταματώντας κάθε 30 km και να κάνω καμάκι στις γκόμενες του αυτ/του στην διπλανή λωρίδα των διοδίων.
Η αφηρημάδα δεν είναι αμελητέα. Χμ...Μήπως ξεχάσαμε κάτι κουφες στούκες στα τσιμεντένια τοιχία των διοδίων? Δεν είπα ότι θα γίνει κάποια τεράστια ζημιά μεταξύ των αυτ/των, αλλά ένας προφυλακτήρας...μπορεί να ακουμπήσει κατά το αυξημένο traffic, όπως γίνεται εντός πόλης στα φανάρια.

Σε κάποιες χώρες της Ευρώπης - Γερμανία-Ιταλία-Ολλανδία κ.α. - (διορθώστε με...), όταν μπαίνεις στο αυτοκινητόδρομο παίρνεις ένα εισιτήριο και όταν βγαίνεις, το παραδίδεις και πληρώνεις το ανάλογο αντίτιμο, σταματώντας ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Απλά, ωραία και νοικοκυρεμένα... Αυτό πρεσβεύω και επικροτώ! Δεν νομίζω ότι είμαστε πιο έξυπνοι από τους πολίτες των (όπως και να το κάνουμε...) πιο αναπτυγμένων χωρών.

Τέλος, το... αν καις 0,05 λίτρα περισσότερο ή λιγότερο...θα επιθυμούσα να το αφήσω ασχολίαστο για το καλό της συζήτησης και της διάθεσής μας.
Την καλημέρα μου!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LISSAS : 17-02-14 στις 13:06.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-02-14, 13:00
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
και εγω εχω παντως αυτο το προβλημα με το σταματα ξεκίνα απο ταξιδι στην θεσσαλονικη , μου ειχε σπασει τα νευρα !!!

αυτο που με νευριασε τοτε παντως ηταν που η γυναικα ηξερε παντα τι θα πληρωσουμε και εγω εψαχνα να βρω που το διαβαζε .. τελικα το βρηκα !!

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-02-14, 13:09
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Fanis Εμφάνιση μηνυμάτων

αυτο που με νευριασε τοτε παντως ηταν που η γυναικα ηξερε παντα τι θα πληρωσουμε και εγω εψαχνα να βρω που το διαβαζε .. τελικα το βρηκα !!
Φίλε οι γυναικες το εχουν στο DNA τους. To εχουν αναπτυξει απο όταν πανε για ψωνια. Βρίσκουν την ταμπελα με την τιμή στο χιλιόμετρο ενω εσυ προσπαθείς 3 ώρες γυρίζοντας το ρουχο γυρω γυρω...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-02-14, 13:15
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
μαζι με την ημερομηνια ληξης ... εγω ακομα την ψαχνω !!!! ποσο δικιο εχεις !!

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-02-14, 14:13
corollapatra Offline:
Administrator

corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε κάποιες χώρες της Ευρώπης - Γερμανία-Ιταλία-Ολλανδία κ.α. - (διορθώστε με...), όταν μπαίνεις στο αυτοκινητόδρομο παίρνεις ένα εισιτήριο και όταν βγαίνεις, το παραδίδεις και πληρώνεις το ανάλογο αντίτιμο, σταματώντας ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Απλά, ωραία και νοικοκυρεμένα... Αυτό πρεσβεύω και επικροτώ! Δεν νομίζω ότι είμαστε πιο έξυπνοι από τους πολίτες των (όπως και να το κάνουμε...) πιο αναπτυγμένων χωρών.
Σωστά, έτσι γίνεται σε πολλές χώρες και έτσι είναι το σωστό. Όμως εδώ τα πράγματα έχουν γίνει διαφορετικά (κακώς) και με αυτά πρέπει να κρίνουμε τα πράγματα. Το να προτάσεις ως κυριότερη διαφωνία σου τα 10 λεπτά που θα χάσεις (υπό φυσιολογικές συνθήκες και όχι σε ώρες και μέρες αιχμής), την μία στο εκατομμύριο πιθανότητα ατυχήματος στη πλατεία των διοδίων και την ελάχιστη επιπλέον κατανάλωση (γιατί ελάχιστη είναι, ας μη γελιόμαστε) είναι για μένα αστείο μπροστά το γεγονός ότι, σε περίοδο όπου ο καθένας μας έχει ξεβρακωθεί οικονομικά, παρ’ όλα αυτά σου ζητάνε παραπάνω. Δηλαδή εάν σου πρόσφερε όλα αυτά που ζητάς θα ήσουν ευχαριστημένος; Δε νομίζω…
Παλιά 17-02-14, 14:22
Το avatar του χρήστη χρηστος
χρηστος Offline:
Μέλος

Μοντέλο: avensis t22 vvti
Περιοχή: ευβοια αρτακη
Δύναμη Σεβασμού: 153
χρηστος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
οι επιπλεον υποχρεωσεις-εξοδα που εχουν προκυψει λογω "κρισης"ειναι παρα πολλες.η τελευταια αυξηση των διοδιων ειναι το κερασακι στην τουρτα ειδικα για καποιον που χρησιμοποιει εθνικες οδους κτλ καθημερινα.απαξιωση και τιποτα παραπανω για ολους εμας που προσπαθουμε να μαζεψουμε τα ασυμαζευτα που δημιουργηθηκαν με ψευτικες υποσχεσεις και που ολοι πεσαμε στην παγιδα.οδηγουν την κατασταση εκει που θελουν.καμια αντιδραση δεν εχει αποτελεσμα.μονο οταν παρουν αυτο που θελουν θα ηρεμησει η κατασταση.τωρα τι ειναι αυτο????
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-02-14, 15:07
LISSAS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 111 vv-T-i
Περιοχή: Λεκανοπέδιο
Δύναμη Σεβασμού: 301
LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Το να προτάσεις ως κυριότερη διαφωνία σου τα 10 λεπτά που θα χάσεις (υπό φυσιολογικές συνθήκες και όχι σε ώρες και μέρες αιχμής), την μία στο εκατομμύριο πιθανότητα ατυχήματος στη πλατεία των διοδίων και την ελάχιστη επιπλέον κατανάλωση (γιατί ελάχιστη είναι, ας μη γελιόμαστε) είναι για μένα αστείο μπροστά το γεγονός ότι, σε περίοδο όπου ο καθένας μας έχει ξεβρακωθεί οικονομικά, παρ’ όλα αυτά σου ζητάνε παραπάνω. Δηλαδή εάν σου πρόσφερε όλα αυτά που ζητάς θα ήσουν ευχαριστημένος; Δε νομίζω…
Όλα (πρέπει να) συνυπολογίζονται.

Για ποια απόλυτη ασφάλεια μιλάμε? Οπως ανέφερα, υπάρχουν ...:
- οι αφηρημένοι που, αντί η προσοχή τους να είναι στραμμένη στην ροή της λωρίδας τους, κοιτάζουν τις δίπλα γκόμενες / το κινητό / το ράδιο, ενώ το αυτ/τό τους ρολάρει ακυβέρνητο με στόχο τον φουκαρά τον μπροστινό. Να μη μιλήσω για την ταυτόχρονη οδήγηση και χρήση lipstick των συμπαθεστατων, κατά τα άλλα, γυναικών οδηγών, που ελαφραίνει το ποδαράκι τους από το φρένο σιγά-σιγά χωρίς να το καταλάβουν...
- οι γυφτοκάγκουρες (S O S... δεν ενν. ΚΑΝΕΝΑΝ εδώ στο forum), που περνάνε κολλητά με τους "βλάκες" που πληρώνουν κανονικά.
- Επίσης, να θυμηθώ ότι, αρκετά σημεία (ενν.χλμ!!!) της δήθεν τέλειας εθνικής οδού δεν είναι φωταγωγημένα??? Όταν κλείνεις δωμάτιο στο HILTON με τιμές HILTON, απαιτείς και service HILTON, γιατί δεν θέλεις - και δεν πρέπει - να σε κοροϊδεύουν.

Και για να μπω στην λογική των προαναφερθέντων αριθμών... επιλέγω σαν συνειδητοποιημένος πολίτης να μην τους χαρίζω, ούτε τα 10 λεπτά από τη ζωή μου, ούτε τα 0,05 λίτρα βενζίνης από το ρεζερβουάρ μου. Πλέον, όταν πηγαίνω εκδρομή/βόλτα, ακολουθώ στάνταρ την παλιά εθνική. Αν βιάζομαι στο γυρισμό (και μόνο τότε), επιλέγω την νέα οδό....βρίζοντας!!

Anyway, έχω διαφορετική - προσωπική - άποψη επί των θεμάτων. Ο καθένας έχει τις προτεραιότητές του...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LISSAS : 17-02-14 στις 15:17.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-02-14, 15:25
corollapatra Offline:
Administrator

Τέσπα, συμφωνούμε επί της ουσίας, διαφωνούμε καθέτως επί των προτεραιοτήτων και των λόγων που στη παρούσα χρονική συγκυρία θα πρέπει (κατά τη γνώμη μου) να οφείλεται η γκρίνια-απογοήτευση-απέχθεια (πες το όπως θες) του πολίτη...
Παλιά 17-02-14, 23:15
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Αντρεα και εγω συμφωνω με αυτό που λεει ο LISSAS!!!
Εκνευρίζομαι να σταματαω κάθε 30χμ και οι λογοι εκτος ότι είναι αυτοι που αναφερει η καθυστερηση δεν είναι μονο στην αναμονη ,αλλα και ότι πας με 14ο σταθερα ,πέφτεις στα φρενα ή κοβεις και για να ξαναπας 140 θες διπλασιο και παραπανω καυσιμο!!!
Λεπτομέρειες θα μου πεις αλλα συνδυαστικα ΟΛΑ αυτά είναι εκνευριστικα!!!

Υπαρχει και κατι άλλο:
Εχουμε πολλους σταθμούς για να μοιράζονται τα εσοδα σε πολλους ,ιδιωτες αλλα και περιφερεις-νομους!!!Συν ποσοι εργαζονται εκει είναι θεσεις εργασιας αλλα και Extra κοστος!!!Οσο και να μην παιρνεις ενας υπάλληλος παιρνει κανα 650αρι συν τις κρατησεις ΙΚΑ και τα σχετικα θα κοστιζει ο καθενας κανα 800αρι το μηνα!!!
Βαλτα όλα αυτά σε κοστος!!!

Επισης ο σκοπος δεν είναι το κερδος ,διαφωνω αλλα η μειωση του βιοτικου επιπεδου των Ελλήνων!!!Οι λογοι προφανεις!Ο φτωχος χειραγωγείται ευκολα και δεν επαναστατεί με λιγα ψίχουλα!!!

Οσο αφορα το πετρελαιο ΝΑΙ μειωθηκε 80% η καταναλωση ,χαθηκαν εσοδα φυσικα ,αλλα η ουσια είναι η λιγοτερη εισαγωγή πετρελαιου ,αλλα λιγοτερο κοστος εισαγωγων!!!Να το ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ πλεονασμα!!!Λιγοτερες εισαγωγες μικροτερο ΑΕΠ!!!

Για αυτό τωρα στις εκλογες θελουν παραδειγματικη τιμωρια!!!ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ να ψηφισουμε και να τους μαυρισουμε!!!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Απιστευτο Τρακαρισμα στα Διοδια........ davarisx ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 12 17-03-11 00:26
ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΙΟΔΙΑ !!!! madvinegar OFF TOPIC 60 20-10-09 23:33
απατη στα διοδια ελευσινος... MARMEL OFF TOPIC 25 31-08-07 16:21

Page generated in 0,19820595 seconds (82,26% PHP - 17,74% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:55.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com