Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
14-02-14, 23:49
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Τι είναι αυτό που κυνηγάνε/θέλουν/ψάχνουν τα διόδια και το κράτος; Τα λεφτά μας.
Πώς τα παίρνουν; Άμα περνάμε από τα ταμεία τους.
Βρίσκουμε τον τρόπο, λοιπόν, να μην περνάμε από τα ταμεία τους.
Ο Φάνης τις προάλλες είχε ανεβάσει τις κοπάνες. Ακολουθήστε τις.
Όταν μειωθούν τα έσοδά τους από τα διόδια, τότε θα το ξανασκεφτούν, πίστεψέ με...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PeterIoannou : 14-02-14 στις 23:50.
Αιτία: διόρθωση κειμένου
|
|
|
|
15-02-14, 12:28
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Παναγιωτη (FX) εχει δικιο ο Πανος φιλε!!!
Μην κανεις μ@λ@κιες γιατι αν σε σταματησουν θα παθεις μεγαλη ζημια!!!
ΜΗΝ εκμεταλευομαστε το γεγονος ότι καποιοι δεν ασχολούνται επειδή όχι ότι δεν μπορουν, αλλα επειδή δεν θελουν!!!
Ο μονος τροπος είναι αυτος που λεει και ο Πανος η μη διελευση!!!
Οσο αφορα για την αστυνομια ,και οι αστυνομικοι ανθρωποι είναι εχουν τα ΙΧ τους και αυτοι πληρωνουν κανονικα και εκνευρίζονται οσο και εμεις!!!Οποτε για αυτό και δεν ασχολούνται ιδιαιτερα!!!
Αν παρουν όμως διαταγή ,πηγατε στρατο και ξερετε τι εστι διαταγή τοτε ........κλαμα!!!
Επισης διαφωνω για τα διοδιο όχι 100% αλλα 100000000% αλλα από την στιγμη που τα περναω θα τα πληρωσω!!!ΔΕΝ είναι μαγκια εγω να πληρωνω και να ερχεται ο άλλος από πισω μου γρηγορα και να περνα μαζι μου στην ζουλα!!!Εκτος ότι είναι παρανομο(χεστηκα) με κανει μ@λ@κ@ και η λυση δεν είναι να τα περασω και εγω ετσι........
Μαγκια είναι το μαυρισμα στις εκλογες αλλα και με το απόκομμα των διοδιων πας δικαστικως!!!Μπορει να αργησεις όπως το χαραστι με τον Αρειο Παγο και το Στε αλλα καποια στιγμη θα την βγαλεις την ακρη ,φυσικα με δικηγόρους ,δικαστικα εξοδα και ταλαιπωρια 2-3 χρονια!!!
Όπως ειπε και ο Βενιζέλος θα σας ταραξουμε στην Δημοκρατια ,μονο ετσι!!!!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
16-02-14, 00:40
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
fx παναγιωτη αυτο ειναι χειροτερο το να περνουν αυτοκινητα πισω απο τον πρωτο υποτιθεται κοροιδο.δεν γινεται τπτ ετσι και ποτε δε θα γινει. Αυτο για μενα ειναι κανιβαλισμος κ επικυνδυνο. Χωρια την ξεφτιλα. Εμενα η αποψη μου ειναι η ανυπακοη. Οταν σηκωνουμε μπαρες τους δειχνουμε οτι ΔΕΝ τους θελουμε. Με τον τροπο του κανιβαλισμου τους ανεβαζεις κ τους δινεις κινητρο να σε κυνηγουν. Οταν το 15 % σηκωνε μπαρες οι τιμες επεφταν και χτιζοντουσαν νομοι μεσα σε μια νυχτα. Σημαινει κατι αυτο φιλε. Αν σηκωνουν μπαρα 3 αυτοκινητα στα 1000 παλι δεν γινεται τπτ.
ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΜΠΑΡΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ
16-02-14, 03:32
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παναγιωτη fx συνεχισε αυτο που κανεις και σου εχω και καλυτερο.Παρε μηχανη και οταν ανοιξει η μπαρα περνα εσυ και η μπαρα θα κλεισει χωρις να περασει αυτος που πληρωσε.
16-02-14, 17:02
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Ok ρε σεις κοροιδεψτε οσο θελετε...
Ειναι φορες που οταν ειμαι με παρεα βγαινει ενας απο το αμαξι και σηκωνει την μπαρα και περναμε(αλλες φορες την κραταμε ανοιχτη και περνανε κι αλλοι).
Εγω ειπα για οτι ειδα και οχι για οτι κανω.
Να πω την αληθεια μου εχω περασει κι εγω μαζι με τον μπροστινο μου που ειχε πληρωσει αλλα καταλαβα πως δεν ειναι σωστο.
Τωρα πλησιαζω την μπαρα αφου εχω ενημερωσει την υπαλληλο πως δεν θα πληρωσω(παντα τους χαιρεταω),η μπαρα μολις ακουμπησει το αμαξι πανω σηκωνεται αυτοματα κι ετσι περναω.
Απλα αλλαζω καποια γραμματα απο την πινακιδα για τυχον φωτογραφια κατι που κι αυτο θα σταματησω αφου οντως παραειναι επικινδυνο.
Παντως ακομα δεν εχω δει φλας για φωτογραφια να αναβει την ωρα που περναει καποιος χωρις να πληρωσει.
|
16-02-14, 17:16
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Και αν τραβηχτεί φωτογραφία, και φύγει γράμμα σε κάποιον που έχει τη πινακίδα που εσύ έχεις φτιάξει;;; Να πληρώσει χωρίς να φταίει;;;;
Πρόσεχε γιατί η τακτική που χρησιμοποιείς είναι κλασσική τακτική των γύφτων για να μη μπορούν να βρίσκουν το πραγματικό κάτοχο...Καλά αυτοί έχουν κανά 2 κλεμμένες και έχει πέσει κόψε ράψε και μετά βίδωμα πάνω στο αμάξι, αλλά δεν απέχεις και πολύ...
|
16-02-14, 17:35
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Ποιος θα πληρωσει εχοντας μια φωτογραφια με ενα citroen saxo μπλε με πινακιδα που δεν υπαρχει;Δεν μπορει να γινει ταυτοποιηση κι ετσι η κληση δεν χρεωνεται σε κανεναν.
Οι γυφτοι φιλε το κανουν για αλλο λογο κι οχι για να περνανε τα διοδια.Και ναι εχει μεγαλη διαφορα αυτο που εκανα εγω με αυτο που κανουν οι γυφτοι.
Οπως και να χει οτι εγραψα το εγραψα για κουβεντα,να συζητησουμε για το πως κινουμαστε στα διοδια.Δεν τα εγραψα για να με πουνε γυφτο ή τζαμπατζη ή οτι κανω τους αλλους να νιωθουν κοροιδα.
|
16-02-14, 17:51
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Έχεις ελέγξει η πινακίδα που "φτιάχνεις" αν ανήκει σε κανέναν; Και αν μια στο εκατομμύριο υπάρχει και βγαίνει σα το δικό σου;; Για τους γύφτους ξέρω πολύ καλά τι και πως, αλλά δεν είναι της παρούσης...Θα ξεχυλώσουμε τη κουβέντα...
Ο καθένας είναι υπόλογος των πράξεων του...από μεριά μου το λήγω εδώ το θέμα.
|
16-02-14, 17:55
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
παιδια να χαλαρωσουμε λιγο παρακαλω.ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του.τοσο ο panagiotisfx για αυτο που ανεφερε και ολοι σχολιασαμε οσο και ο καθενας μας που ειτε φοραει μια εξατμιση,ειτε εχει ενα ηχοσυστημα και ξεσηκωνει τις γειτονιες στο ποδι σε καθε περασμα του.
απο οτι καταλαβα και ο ιδιος ο panagiotisfx ξερει τους κινδυνους για αυτο που κανει και οπως ειπε θα κοιταξει να βρει καποιον αλλο τροπο.επομενως καλο θα ειναι να πεσουν οι τονοι και να μην δημιουργηθουν παρεξηγησεις.
ευχαριστω
παντα με φιλικη διαθεση,
Κωνσταντινος
|
16-02-14, 18:43
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εγώ θα συμφωνήσω με τον Πάνο. Δε θες να πληρώσεις; Μη χρησιμοποιείς την υπηρεσία, χρησιμοποίησε παρακαμπτηρίους ή άλλη οδό (παλαιά). Αν το κάναμε όλοι αυτό, να δείτε πως θα "πηδάγανε" οι εταιρίες εκμετάλλευσης των αυτοκ/δρόμων και που θα τα πήγαιναν τα διόδια... Βρίσκουν και τα κάνουν... Τώρα τακτικές του τύπου κρύβω πινακίδα με ταινίες, αλλάζω γράμματα πινακίδας, περνάω στη ζούλα μαζί με τον μπροστινό, δε κάνουν τον καθένα μας περισσότερο μάγκα ούτε δίνουν την εικόνα της ανυπακοής και της διαφορετικής άποψης...
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18963003 seconds (80,70% PHP - 19,30% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:36. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|