Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Fanis
ετσι μπραβο αναλυτικη παρουσιαση !!
τυχερος εισαι που ζει ακομα το μοτερ !! σε προσεχει ο θεος ( TOYODA) !!
|
thanks! ετοιμαζω και για το ψυγειο για τα tutorials.
Ναι οντως αλλιως θα ετοιμαζες ενα 3SGTE με 4κινηση τωρα....:P
και βλακεια μου δεν ειχα ψαξει για τετοιο ψυγειο απο την αρχη, μπορει να γλιτωνε κατι αλλο.
Υ.Γ Toyota para siempre!
Ετοιμο το θεμα με το ψυγειο εδω
http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=25696
EDIT : Περιεργα πραγματα συμβαινουν….
το πρωι σημερα Παρασκευη που εχει και κρυο και ψιλοβροχο όλα καλα μεχρι που παρκαρα….
μολις παρκαρα ο δεικτης θερμοκρασίας ενώ παντα καθεται λιγο ποιο κατω ελαφρως από την μεση την περασε σχεδόν άλλο τοσο, αναψε το βεντιλατερ και επεσε αμεσως και δεν προλαβα να βγαλω και φωτο.
Το περιεργο είναι ότι κανει διαφορες θερμοκρασίας και το ψηφιακο οργανο αν και δειχνει πολύ παραπανω, αρα δεν είναι θεμα του μαμα οργανου ή του αισθητηρα. Και αν ανοιξω καπο μου φαινεται ότι είναι ζεστο το μοτερ.
Ότι και να είναι αυτό είναι κατι οριακο και δεν ξερω αν με ζεστο καιρο θα εχει θεμα.
Στο οργανο τωρα εκει που πριν το νέο ψυγειο ελεγε καμια φορα και 140 (ειπαμε μετραει παραπανω) τωρα δεν παει πανω από 130 με το νέο. Αλλα μετρήσεις θερμοκρασίας εδειξαν να κλεβει μονο 10 βαθμούς!
επισης στην βαλβιδα ψυχρης εκκίνησης επειδή η μαμα φυσα διαλυθηκε, την επισκευασα και απεξω ειχα βαλει θερμοσιλικονη και αυτή εγινε λιωμα και κρεμαστηκε….WTF? σε τι θερμοκρασια λιωνει ξερει καποιος?
Σε ανηφορες, τουρμπισματα και αλλα, δεν ειχα πρόβλημα, μονο όταν παρκαρω το εκανε αυτό και μαλιστα πριν πηγαινα ηρεμα!
EDit : τελικα σημερα Σαββατο που πηγα εξοχικο και γυρισα μετα, εχανε το πανω κολαρο ψυγειου επειδη το εκοψα και απο τις 2 πλευρες δεν ειναι ισιο και οι σφιχτηρες ηταν λεπτοι, οχι οι μαμα. Εβαλα τους μαμα και ολα καλα!
οταν γυρισα ειδα ποιο χαμηλες θερμοκρασιες το πατησα καλα και Διονυσο και Ε.Ο και ΜΟΝΟ σε κινηση λιγο ακριβως πριν παρει το βεντιλατερ ανεβαζει ενα τσικ τον δεικτη στο μαμα οργανο, οταν παρει το ριχνει παλι κατω απο την μεση.
Τελικα αυτο γινεται γιατι απο καπου πανε καυσαερια στο παραφλου και ΠΑΛΙ εχει χαλασει ο θερμοστατης οποτε δεν ανοιγει εντελως. Τωρα ειτε ειναι η τουρμπινα, ειτε η φλαντζα. Θα την αλλαξω που εχω και αλλη και θα δουμε.