Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|
 |
|
 |

18-08-14, 16:47
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Κωστα όπως τα ειπε ο Γιωργος είναι!!!
Απλα να συμπληρωσω ότι μολις τουρμπιζεις έναν Ν/Α κινητηρα ο χρονισμος ΑΛΛΑΖΕΙ!!!
ΔΕΝ είναι πλεον τα μαμα σημαδια!!!ΔΕΝ ξερω ακριβως να σου πω αλλα εχω την εντυπωση ότι αλλαζουν το χρονισμα στον εξαγωγης και τον κανουν να ανοιγει πιο γρηγορα αλλα και παλι με κάθε επιφυλαξη!!!Θα ρωτησω τον μαστορα και θα το γραψω επακριβως!!!
Επισης συμπληρωματικα αν δειτε τα εκκεντρα που δινουν για χρηση Turbo εκτος ότι είναι πιο ηπιοι εχουν λιγοτερο overlap και μεγαλυτερο βυθισμα από έναν Ν/Α εκκεντροφορο με την ιδια διαρκεια!!!
Και εγω δεν τα ξερω επακριβως αυτό με το χρονισμα ,μοιρες ,βυθισμα αλλα από αυτά που ξερω και καταλαβαινω παιζουν μεγαλο ρολο!!!
Φυσικα είναι και η συμπιεση που ειπε ο Γιωργος δεν αλλαζει μονο η στατικη λογω φλαντζας ή πιστονιών αλλα αλλαζει και η σχετικη συμπιεση-ενεργος όταν το μοτερ δουλευει λογω αλλων χαρακτηριστικων των εκκεντρων ΚΑΙ φυσικα και με τα ιδια εκκεντρα λογω αλλου χρονισμου παλι αλλαζει η ενεργος συμπιεση!!!!
Ελπιζω να εγινα οσο πιο κατανοητος μπορουσα!!!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη... 
|
|

18-08-14, 21:37
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Εγω ειμαι 1800 κυβικα με 9 και κατι ψιλα συμπιεση, ειχα 3071 και εβαλα 2871. Ειχα βγαλει 320 ροδα. Πιεση δε χανω απο πουθενα, εχω ψαξει τα παντα η ετσι νομιζω τουλαχιστον, και φοβαμαι οτι το προβλημα μου ειναι ηλεκτρικο μιας και οταν αναβω τα φωτα ψιλοσταθεροποιειτε το ρελαντι και στο afr και σε στροφες. Κινεζοxenon τα φωτα μου μονο στη μεσαια σκαλα. Μεγαλη αλογονου. Προβολια αλογονου. Πορειας μικρα led. Απλα τα αναφερω ολα αυτα γιατι διαβασα για λιγα κυβικα και για τουρμπινα μεχρι 250 αλογα οτι εχω και μαλλον μπερδευτηκατε με το αμαξι του παιδιου. 1zz turbo ειμαι.
|

18-08-14, 23:05
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Εγω παντως για τον Νικο τα ελεγα........
Δεν ξερω αν ο Γιωργος μπερδευτηκε!!!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη... 
|
|

18-08-14, 23:35
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
αρα λοιπον μηπως πρεπει να αλλαξψ εκεντροφορους?γτ πολυ απλα φοραει τους μαμα του..γτ κατι αλλο σε αυτο το μοτερ να καταφερω δεν βλεπω( ετσι δουλεευι κ κηυριως στα ψηλα) εκτος αν παμε για το κομπρεσορατο 1600 απο corolla που μου εχει κολησει απιστευτα γτ το εχει ενασ φιλος μου σε σταρλετ κ τουρμπιζει απο τισ 3000 με 2871! κ ξαναρωτω... η gtx τουρμπινες δεν ειναι αυτεσ που στροφαρουν κ χαμηλα κ ψηλα?
|
 |
|
 |

19-08-14, 00:22
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_8
Εγω ειμαι 1800 κυβικα με 9 και κατι ψιλα συμπιεση, ειχα 3071 και εβαλα 2871. Ειχα βγαλει 320 ροδα. Πιεση δε χανω απο πουθενα, εχω ψαξει τα παντα η ετσι νομιζω τουλαχιστον, και φοβαμαι οτι το προβλημα μου ειναι ηλεκτρικο μιας και οταν αναβω τα φωτα ψιλοσταθεροποιειτε το ρελαντι και στο afr και σε στροφες. Κινεζοxenon τα φωτα μου μονο στη μεσαια σκαλα. Μεγαλη αλογονου. Προβολια αλογονου. Πορειας μικρα led. Απλα τα αναφερω ολα αυτα γιατι διαβασα για λιγα κυβικα και για τουρμπινα μεχρι 250 αλογα οτι εχω και μαλλον μπερδευτηκατε με το αμαξι του παιδιου. 1zz turbo ειμαι.
|
Sorry ναι εγω μπερδευτηκα αναφερομενος στο blacktop παντως οι εκκεντροφοροι γενικοτερα παιζουν ρολο στο σπουλαρισμα και το πως βγαινει η δυναμη παρα την καταλυτικη παρουσια του τουρμπο...αλλα το 1ΖΖ δεν επρεπε να πασχει χαμηλα...ολα πιθανα ειναι δεν ειμαι μηχανικος αλλα και να ημουν...οι τηλεδιαγνωσεις ειναι επισφαλεις..τα παντα παιζουν ρολο...μπουζι...ηλεκτρικα... εισαγωγες εξαγωγες...
στο 1ΖΖ εχεις πλαστικη εισαγωγη? μηπως εσπασε το διαφραγμα κι εχει μισοφραξει κανενας αυλος?ιδεες λεω , μπορει να ειναι τελειως ασχετα με το δικο σου θεμα..
|

19-08-14, 00:40
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Εγω απλα δεν εχω σταθερο ρελαντι, πλαστικη εισαγωγη χωρις διαφραγμα εχω απο Monkey. Δεν εννοω οτι σβηνει αλλα ειναι λες και παιρνει αερα (ετσι δειχνει το μπαρομετρο) απο καπου, πεφτουν οι στροφες και επανερχετε, με αποτελεσμα ποτε να μην εχω ρυθμισει σωστα ρελαντι και να εχει τερμα πλουσιο μειγμα. Και το περιεργο ειναι οτι με αναμενα τα φωτα δειχνουν να σταθεροποιουνται ολα. Η αν το κανει, δε θα το κανει οσο το κανει με σβηστα τα φωτα. Δεν μπορω να καταλαβω το γιατι. Μπουζι οκ, πολλαπλασιαστες οκ, εκκεντρα οκ, πολλαπλη οκ. Δεν πασχω χαμηλα, απλα εχω θεμα στο ρελαντι. Και δεν πρεπει να ειναι και θεμα προγραμματος. Ειμαι στο ψαξιμο ακομα.
|

19-08-14, 01:07
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
βαλβιδα ρελαντι κοιταξες?Για κατι τετοιο μου κανει..
https://www.youtube.com/watch?v=k2Gz2Swx7ZE
|

19-08-14, 03:00
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Δεν εχω κοιταξει βαλβιδα ρελαντι οπως δεν εχω κοιταξει και με αλλη πεταλουδα. Την πεταλουδα τη βασιζω σε ενα προβλημα που ειχε ενας φιλος με megane ο οποιος ομως ειχε ανοιξει τη δικη του και εκανε κατι σκαμπανεβασματα, την αλλαξε και ολα οκ. Αλλα εμενα ειναι απειραχτη απο mr2. Θα δω αν βρω αλλη βαλβιδα να δοκιμασω..
|

19-08-14, 03:25
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_8
Δεν εχω κοιταξει βαλβιδα ρελαντι οπως δεν εχω κοιταξει και με αλλη πεταλουδα. Την πεταλουδα τη βασιζω σε ενα προβλημα που ειχε ενας φιλος με megane ο οποιος ομως ειχε ανοιξει τη δικη του και εκανε κατι σκαμπανεβασματα, την αλλαξε και ολα οκ. Αλλα εμενα ειναι απειραχτη απο mr2. Θα δω αν βρω αλλη βαλβιδα να δοκιμασω..
|
Ριξε ενα καθαρισματακι και στην πεταλουδα , δεν χανεις τιποτα , μπορει να εχει πιασει βρωμα και να μην σφραγιζει καλα οταν δεν πατας γκαζι..σπρευ και σε μιση ωριτσα το πολυ εισαι ετοιμος
|

19-08-14, 21:11
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
αρα λοιπον μηπως πρεπει να αλλαξψ εκεντροφορους?γτ πολυ απλα φοραει τους μαμα του..γτ κατι αλλο σε αυτο το μοτερ να καταφερω δεν βλεπω( ετσι δουλεευι κ κηυριως στα ψηλα) εκτος αν παμε για το κομπρεσορατο 1600 απο corolla που μου εχει κολησει απιστευτα γτ το εχει ενασ φιλος μου σε σταρλετ κ τουρμπιζει απο τισ 3000 με 2871! κ ξαναρωτω... η gtx τουρμπινες δεν ειναι αυτεσ που στροφαρουν κ χαμηλα κ ψηλα?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,23341489 seconds (82,48% PHP - 17,52% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:17. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|