Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ |
|
|
07-04-12, 22:20
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
εχω ηδη παραγγειλει θερμοκρασια λαδιου και narrowband...το πρωτο το ηθελα ετσι κ αλλιως..το δευτερο το πηρα γιατι μου φανηκε χρησιμο..τωρα τι θα δειχνει ιδεα δεν εχω..καλα οταν σας ρωτουσα γιατι δεν μου ειπατε να παρω κατι αλλο???ελεγα για οργανο πιεσης αλλα πηρα αυτο τελικα..τοσο ακυρο θα ειναι το μιγμα που θα μου δειχνει??μια ιδεα δεν θα την εχω??απο βδομαδα αν δεν με πιασει τελωνειο θα τα εχω λογικα, εκανα και παραγγελια για το Τ οποτε μενει απο δευτερα να παω σε μηχανουργειο για σωληνακι υψηλης..200αρι για wideband αν δεν μπει στροφαλος 1ΖΖ δεν μου χρειαζεται
θερμοκρασια νερου εχω οποτε δεν θελω..λαδιου μηπως λες??
|
07-04-12, 22:47
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κερατσινι
|
|
ακου,τοσο ακυρο δεν ειναι,το feedback κυριως ειναι καθυστερημενο,βεβαια υπαρχουν και αποκλισεις στην τιμη αλλα οπως ειπες σε μαμα μοτερ που δεν εχεις καν πειραξει κατι τι να το κανεις το wideband..δεν εχω δει αυτο που θα παραγγειλεις αλλα συνηθως αν ειναι με λαμπακια εχει και χαρακτηρισμο απο πανω φτωχο πλουσιο κλπ που ειναι οτι πρεπει για τη δικη σου εφαρμογη οποτε μην κολλας προχωρα κατ εμε!
|
07-04-12, 22:47
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Και 1ΖΖ να γινει παλι δεν θελεις wideband.
Ποσο το πηρες το hallmeter?Ενα 20 ευρω το πουλας..
|
|
|
|
07-04-12, 22:49
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Κοίτα εμένα η γνώμη μου ειναι οτι σε μαμα μοτερ ουτε θερμοκρασια λαδιου και νερού θες, για το νερο εχει και στο καντραν αλλα δεν λεει θερμοκρασια βεβαια. Αλλα οτι θελει κανεις, οτι βλεπεις καλο ειναι αλλα δεν μπορουμε να εχουμε και 10 οργανακια μεσα να ειμαστε σαν σε σταθμο της ΝΑΣΑ! οποτε διαλεγουμε οτι χρειαζομαστε απλά. Το halmeter δειχνει μονο με τερμα γκαζι (με κρυο μοτερ δεν δειχνει ουτε και στο ρελαντι) οποτε ναι παιρνεις μια ιδεα, εμενα 2 φορες που μου εδειχνε λαθος εφταιγε το μιγμα οντως απο βλακειες που ειχα κανει. Αλλά δεν εχεις ακριβη ενδειξη καθως εχει μονο leds και δεν βλεπεις το καθε led σε τι ταση αντιστοιχει. Το διαβασμα του λαμδα ειναι σε ταση (volts), στα wideband γραφει και νουμερο στο δικο μου ας πουμε εχει και leds γραφει και ψηφιακα το νουμερο που αντιστοιχει. Βεβαια με τιμη 184 ευρώ και 10 ο εξατμισας ειναι αρκετα χρηματα αλλα τελικα αξιζει!!! :P
http://www.ebay.ie/itm/AEM-UEGO-Digi...item1c18e4fa58
|
07-04-12, 22:53
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κερατσινι
|
|
ναι ρε παιδια μην τον αποπαιρνετε το κομματι του κανει!σε δυο μηνες δεν θα τα κοιτας καν!χεχε!
|
|
|
|
07-04-12, 23:01
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από g6_saligkaros
ακου,τοσο ακυρο δεν ειναι,το feedback κυριως ειναι καθυστερημενο,βεβαια υπαρχουν και αποκλισεις στην τιμη αλλα οπως ειπες σε μαμα μοτερ που δεν εχεις καν πειραξει κατι τι να το κανεις το wideband..δεν εχω δει αυτο που θα παραγγειλεις αλλα συνηθως αν ειναι με λαμπακια εχει και χαρακτηρισμο απο πανω φτωχο πλουσιο κλπ που ειναι οτι πρεπει για τη δικη σου εφαρμογη οποτε μην κολλας προχωρα κατ εμε!
|
ειναι με βελονα...ειναι το παρακατω...ετσι λεω κ εγω...στην τελικη παταω ενα για την πιεση λαδιου
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
Και 1ΖΖ να γινει παλι δεν θελεις wideband.
Ποσο το πηρες το hallmeter?Ενα 20 ευρω το πουλας..
|
44 λιρες το πηρα....γενικα τα οργανακια δεν ειναι ψευτικα..το φθηνοτερο ηταν το βολτομετρο που εκανε 35 λιρες χωρις τελωνειο ετσι??δηλαδη δεν εχει φπα 23% και αλλα 4,5%..οπως και να χει για ομορφια πιο πολυ οποτε κλειν, αν δω και δεν μου κανει το δινω οπως λες και βαζω ενα για πιεση..
|
08-04-12, 00:15
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Ρε συ απο Αγγλια τα πηρες?Αν ναι μλκια που δεν τα πηρες ολα μαζι να πληρωσεις 1 φορα τα μεταφορικα.Απο Αγγλια και γενικα απο Ευρωπη δεν περνανε απο τελωνειο.
|
08-04-12, 00:29
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
απο Αμερικη, απλα ειναι σε λιρες, τωρα γιατι δεν ξερω...αν τα παρω απο το site της εταιριας τα παιρνω σε δολλαρια μεν αλλα ειναι πιθανοτερο να περασω τελωνειο και πληρωνω μεταφορικα, 35 την μεταφορα..ασε που η διαφορα στα λεφτα δεν ειναι τοσο μεγαλη σε συγκριση με λιρες...μετα εχουν και ξεχωριστο site στο e bay που ειναι σε λιρες αλλα εχει free μεταφορικα και μπορω να σπασω την παραγγελια
|
09-04-12, 11:01
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Σιγα τα χρηματα που θα δοσεις ρε συ, εγω εφερα τον διαχωριστη υδρογονου που ειναι μεγαλος και βαρυς πολυ και ειχε 145 ευρω και πληρωσα ΜΟΝΟ 3 ευρω στα ΕΛΤΑ για τελωνειο! μιλαω παντα για USPC πως λεγεται η μεταφορικη, γιατι μερικες αλλες σε σκιζουν στα μεταφορικα!
|
09-04-12, 11:07
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
κι εγω μονο με uspc (αυτην τελος παντων..) κοιτα το εκανα ετσι ωστε να υπαρχει το μικροτερο ρισκο...τωρα αν δω οτι θα ερθουν χαρτι στο μελλον παιζει να παραγγελνω ολο το πακετο..παντως τα μεταφορικα μου τα εχει free κ αυτο ειναι μεγαλο θεμα..αν ερθουν και μεσα σ αυτην την εβδομαδα τοτε κομπλε, η διαφορα απο αποστολη ευρωπης θα ειναι στο 2ημερο...πολυ φθηνη η Αμερικη παιδιααααα
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17014790 seconds (82,73% PHP - 17,27% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:08. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|