Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
|
Να πω και κάτι άλλο, που από εσένα Γιάννη δεν περίμενα να μην το ξέρει…
Όταν κάναμε το άνοιγμα το δικό μου αμάξι ήταν στημένο για πιστά-στροφές, που σημαίνει ότι είχα 3ο κάμπερ σε κάθε τροχό και ολική σύγκληση στο +0.30ο . μονό αυτά αρκούν για να αλλάξει το αποτέλεσμα.
Δεν δικαιολογούμε γιατί έχασα και δεν αλλάζει αυτό, αλλά να ξέρεις όμως μπορώ και καλυτέρα απλά δεν ξερώ εάν ποτέ το έχω σε 0-400 στήσιμο (που είναι περίπου σαν το μαμά). Το αμάξι μου έχει μπαμ δεν ήταν θέμα ελαστικών γιατί και η δική μου 1η όλη κάτω ήταν, αλλά δεν είχα βήμα εάν είχα τα μαμά τα λάστιχα θα ήταν τελείως διαφορικά, γιατί θα είχα στενό λάστιχο αλλά σωστό βήμα και δεν θα ήταν υπερβολικά κοντό και έτσι θα μπορούσα να απλώσω.
Και να πω ότι και τότε στα υπέρ μου ήταν ότι το αμάξι ήταν 1100kg. Σε καθημερινή χρήση είναι πάνω από 1200kg δεν ξερώ και εάν θα δίνει τελικά ένα σωστό άνοιγμα… τεσπα ο Γάλλος είναι ελαφρύς και τα 120 γαλλικά αλογάκια μπορούν να βγουν στον δρόμο πολύ εύκολα.
Αλλά ότι και να λεμέ το αποτέλεσμα δεν αλλάζει και δεν πρόκριτε να ετοιμάσω το αμάξι για να πάω να το δοκιμάσω με κανέναν .Έτσι το γουστάρω όπως είναι τώρα: 1,5ο κάμπερ και θετική σύγκλιση…
Πάντα για χρήση βόλτας. Στην πιστά αλλάζουν τα νουμεράκια….