Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
θα πρεπει να σε τιμωρήσω Γιαννη και σενα και τον Γαλλο σου!!! χαχαχαχαχαχαχα
πλακα κανω ε... παντως το μεγκαν παει πολυ καλα.
ομως να ξερεθς πως εχει συμβει υπερκυβισμενο μελος να εχει περασει αλλο 20v μελος οσες φορες ανοιξαν 
|
Ναι το Megane μου καλο ειναι αναμφισβητητα!!!
Δεν εχω κανενα λογο να αμφισβητησω αυτο που λες!
Αναλογα τι 20V ηταν αυτο και αναλογα τι υπερκυβισμενο!!!
Εννοω κυριως σε τι καροτσα το ενα και σε τι το αλλο!
Αν για παραδειγμα το υπερκυβισμενο ειναι σε κανα Starlet και το 20V σε carina οπως του Χρηστου και να μην πω και για τα αλογα , που ενα υπερκυβισμενο με πολλα πραγματα μπορει να αγγιξει τα 155+ και τα 20v να ειναι ενα απλο(ασημι) οπως του Χρηστου που στην τωρινη του μορφη βγαζει 142 αλογα!!!
Και εγω ευνοηθηκα απο την αναλογια κιλλων ανα ιππο!Αν ο Χρηστος το ειχε αυτο το μοτερ σε κανα starletaki τοτε απλα θα χαιρεταγα σε καθε αλλαγη και καροτσα!!!
Εχω και στο μυαλο μου το μαυροκαπακο του Γιωργου απο τη Λαρισα που με 155 αλογα και 980 κιλα(πλεον) ειναι ενα δυνατο ΚΟΚΤΕΙΛ γνησιας ατμοσφαιρικης Γιαπωνεζικης Δυναμης!!!
Για να μην παρεξηγηθω παντως το εχω αναφερει πολλακις ειναι μια πολυ ωραια μετατροπη ο υπερκυβισμος ,
αξιοπιστη και
εξυπνη (την εχω προτεινει σε ενα ξαδερφο με μαυρη corolla οπως του φιλου Τσερκεζου) ΑΠΛΑ δεν κανει για κοντρες!!!ΤΕΛΟΣ!!!
Αυτο τουλαχιστον εχω δει εγω με οσα μελη εχω τυχει να παρευρεθω..........!
Μπορει να υπαρχει υπερκυβισμενο που να με περνα σαν σταματημενο απλα δεν το εχω δει-βιωσει ακομα.......