Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
07-04-11, 22:35
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
και εσύ Πάνο να φέρεις τα φρένα μου γιατί αλλιώς θα κοιμηθείς στον πάτο της λίμνης....
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
07-04-11, 22:47
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από makatos3sgte
Και βεβαια θα ερθω υπαρχει ενα μικρο προβλυμα ομως κατα πασα πιθανοτιτα στις 14-15 μαιου θα γινη αγωνας στο πολυκαστρο και θα κατεβασω τρια αυτοκινητα (mr-s 650hp. corolla ee90 3dor 450hp. celica st165 550hp και τα τρια εχουν κοφτη στις 9000rpm) αν αλαξη ημερομινια ο αγωνας ειμαι μεσα και τις δυο μερες μαζι με οικογενια
|
Τι μας κανεις τωρα.Θα χασουμε τετοιο θεαμα.Μακαρι να μην γινει και να γινει αλλη ημερομηνια.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
το πολυ πολυ δεν κλεινω τπτ δεν κανω τπτ και θα μεινω κοντα στον ηρακλη που ουτως η αλλως θα κοιμηθει σπιτι του...
κατι-καπου θα μου βρει...
ε ηρακλη?
θελει και βολτα κιολας!!!! να δω και ποιο απο τα 2 θ ανεβω...
|
Ελα εσυ και δεν θα κοιμηθεις σε κανενα παγκακι.Μην ανησυχεις.
07-04-11, 23:41
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
σαμπως για μενα με νοιαζει μωρε...
απλα για το μωρο....
|
09-04-11, 15:56
|
|
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Λοιπον παιδες...απο οτι ειδα μεχρι τωρα,αναρτηθηκαν καποια καταλυματα στο topic μαζι με τιμες και διαθεσιμοτητα οσο αφορα την συναντηση στην Λιμνη Πλαστηρα.Το καλυτερο,πιο ανετο και φθηνοτερο ειναι το Πεζουλα Hotel απο οτι φαινεται,ομως,αμεσα με την αναρτηση των προτασεων ειχαν ηδη γινει οι κρατησεις των δυκλινων δωματιων απο τους διοργανωτες της συναντησης,με αποτελεσμα να πρεπει οι υπολοιποι που απλα περιμεναμε να δουμε τις επιλογες μας για το που θα μεινουμε,να μην εχουμε επιλογη αλλη εκτος απο το δευτερο ξενοδοχειο η' τις σουιτες του πρωτου(πραγμα απαγορευτικο για ενα μονο βραδυ).Οποτε και επισημα δεν θα μπορεσω να κλεισω καποιο δωματιο και να συμμετεχω στην συναντηση.....εκτος αν πιασω κανα στοιχημα η' τζοκερ!!!Αν καταφερουμε,θα σας βρουμε αυθημερον την Κυριακη....Ευχαριστω!
09-04-11, 16:23
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Μα και στο άλλο το ξενοδοχείο, οι τιμές είναι από 2 έως 5 ευρώ πιο αυξημένες. Ευτελές ποσό νομίζω.
Και όχι, πρώτα ανακοινώθηκαν τα ξενοδοχεία, και ύστερα κλείσαμε τα δωμάτια. Δεν συνεννοηθήκαμε.
Άμα ανακοινώναμε 3-4 διαφορετικά ξενοδοχεία για να διαλέξετε, του χρόνου θα την κάναμε την πανελλήνια...
|
|
|
|
09-04-11, 16:30
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
|
|
κάτσε ρε φίλε KOLNIK
45 ευρώ κάνει στο ένα ξενοδοχείο το δίκλινο και 50 στο άλλο. δλδ τα 5 ευρώ είναι το πρόβλημα;;;;
επίσης δε μου αρέσει η μομφή που άφησες ότι οι διοργανωτές έπιασαν τα δωμάτια... πολλοί από τους διοργανωτές δεν έχουμε κάνει ακόμα κράτηση (δες ποιοι ποστάρουμε νέα σχετικά με την εκδρομή και ασχολούμαστε με την οργάνωση της). Δε θέλω να δημιουργούνται παρεξηγήσεις, εμείς σε καμία περίπτωση δεν κοιτάμε να βολέψουμε πρώτα την πάρτη μας.
Έγινε η ανακοίνωση και ξεκίνησαν οι κρατήσεις, αυτό είναι όλο. Τα ξενοδοχεία είναι μικρά οπότε μιλήσαμε και συμφωνήσαμε με 2. Να είσαι σίγουρος οτι θα γεμίσουν και τα 2. Μπορείς να πάρεις τηλ και ίσως σου δώσει ενα τρίκλινο στην τιμή του δίκλινου, εφόσον θα είστε 2 άτομα (την κάνουν αυτή την εξυπηρέτηση τα ξενοδοχεία όταν δεν έχουν ακριβώς το δωμάτιο που θέλεις)....
Τέλος, αν είναι να έρθεις μια από τις δύο μέρες την εκδρομής, θα σου πρότεινα να έρθεις το σάββατο γιατί θα περιλαμβάνεις περισσότερες δραστηριότητες....
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
|
|
|
09-04-11, 17:19
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από KOLNIK
Λοιπον παιδες...απο οτι ειδα μεχρι τωρα,αναρτηθηκαν καποια καταλυματα στο topic μαζι με τιμες και διαθεσιμοτητα οσο αφορα την συναντηση στην Λιμνη Πλαστηρα.Το καλυτερο,πιο ανετο και φθηνοτερο ειναι το Πεζουλα Hotel απο οτι φαινεται,ομως,αμεσα με την αναρτηση των προτασεων ειχαν ηδη γινει οι κρατησεις των δυκλινων δωματιων απο τους διοργανωτες της συναντησης,με αποτελεσμα να πρεπει οι υπολοιποι που απλα περιμεναμε να δουμε τις επιλογες μας για το που θα μεινουμε,να μην εχουμε επιλογη αλλη εκτος απο το δευτερο ξενοδοχειο η' τις σουιτες του πρωτου(πραγμα απαγορευτικο για ενα μονο βραδυ).Οποτε και επισημα δεν θα μπορεσω να κλεισω καποιο δωματιο και να συμμετεχω στην συναντηση.....εκτος αν πιασω κανα στοιχημα η' τζοκερ!!!Αν καταφερουμε,θα σας βρουμε αυθημερον την Κυριακη....Ευχαριστω!
|
Φίλε KOLNIK νομιζω πως αν ηθελες πραγματικα να ερθεις θα ειχες κλεισει ηδη στο 2ο, για να προλαβεις, οπως καναμε και εμεις που περιμεναμε πως και πως να ανακοινωθουν ξενοδοχεια και τιμες για να παμε μια εκδρομή με την οικογένεια και να δουμε φίλους μακρυνους.
Πρέπει να πιασεις το τζόκερ για να δώσεις 5€ επιπλέον στο άλλο?
Απο την άλλη εμείς θα κανουμε 250χλμ για να ερθουμε και 250χλμ για επιστροφή, για να μην πω για τον Alex-poli και για τον TmNemesis που θα ερθουν από Αλεξανδρούπολη και Καβάλα αντίστοιχα! Μπορείς να αναλογιστείς τα έξοδα και ειδικά με οικογένεια?
Εσύ απο τον Βόλο είσαι πολύ πιο κοντά!
Παντως αν η αρνητική στάση είναι οντως για τα 5€ εγώ ειμαι διατεθημένος να πληρώσω 50 και πλήρωσε εσύ 45.
09-04-11, 19:39
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Johannesburg
|
|
Εγώ είμαι διοικητικό μέλος???
Από πότε και δεν το ήξερα?
Μάλλον ψάχνουμε αφορμή από το τίποτα...,αυτά και δεν ξανά απαντάω στο συγκεκριμένο.
Εγώ θα περιμένω να γνωρίσω από κοντά τα παιδιά που μιλάμε στο άψυχο pc μας.
EDIT:Η ανακοίνωση για τα Ξενοδοχεία έγινε-αναρτήθηκε στις 15:48,εγώ την κράτηση την έκανα στις 19:52.Τα συμπεράσματα δικά σας...(για τον όποιο άπιστο Θωμά ας μου ζητήσει να του στείλω το καταθετήριο από την ΠΕΙΡΑΙΩΣ.)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TmNemesis : 09-04-11 στις 19:47.
|
09-04-11, 19:39
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον sotoskap. Τα επιχείρημα περί τυχερών παιχνιδιών για την δυνατότητα συμμετοχής σου με κόστος αυξημένο κατά το τεράστιο και εξωφρενικό ποσό των 5 € είναι το λιγότερο αστείο. Επιπλέον, ο TmNemesis, που επίσης έκλεισε αμέσως δωμάτιο, δεν είναι μέλος της διοίκησης, ο οποίος θα έρθει από την Καβάλα παρακαλώ.
09-04-11, 20:49
|
|
Moderator
|
|
|
|
Δεν μου άρεσε αυτό που διάβασα αλλά με καλύψαν τα παιδιά και δεν θα πώ τίποτα άλλο.
Άν το πρόβλημά σου είναι τα 5 θα στα δώσω εγώ προσωπικά σαν διοργανωτής αφού ετσί το θέτεις αρκεί να έρθεις. Επίσης η τιμή θα μπορούσε να αποτέλεσει κίνητρο και να είχες κλείσει ήδη
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18589902 seconds (83,89% PHP - 16,11% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:00. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|