Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
|
|
08-09-10, 21:57
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
[quote=papadodi;393669]
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από butlerakos
Και γω φοβάμαι αυτον τον Tsi,αλλωστε δε πιστευ οτι ειναι τυχαιο που η VW εριξε την ιπποδυναμη στα 160 αλογα και κατηργησε τελειως αυτον με τα 140...κατι θα επαιζε
Έβγαλε όμως έκδοση με 180, οπότε μην το σκέφτεσαι έτσι
|
Γενικα τα τελευταια tsi που χει βγαλει με μεγαλη δυναμη(ibiza cupra,polo gti,fabia rs)ολα εχουν το ιδιο μοτερ με 180 αλογα δεν εχουν μονο αλλο προγραμμα αλλα και πιο ενισχυμενα σωθικα του μοτερ
09-09-10, 00:54
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Άγιος Δημήτριος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou
Προτείνω, λοιπόν, να μας πεις πώς ακριβώς το θέλεις, ώστε να σου πούμε και εμείς αν έχουμε κάτι υπόψη μας και πόσο περίπου θα το βρεις...
|
Φίλε Peter εχω πει πώς το θέλω... Ts f/l μετά του 2005, 5πορτη, σε άριστη κατάσταση εννοείται(είμαι λίγο ψείρας),σε μαμά κατάσταση(δε θέλω εξατμίσεις κτλ.) και σε μια λογική τιμή..οχι κατι 18000 ευρω που βλέπω κατά καιρούς....Αυτά! Πολλα ζητάω?
09-09-10, 01:02
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Μετά του '05, λίγο δύσκολο. Το '05 σταμάτησε η ts. Βέβαια, αν ψάξεις στο car.gr, θα βρεις κάτι που θα σε καλύπτει!
|
09-09-10, 01:23
|
|
Moderator
|
|
|
|
Πλεον υπρχουν αρκετες ευκαιριες στην αγορα των μεταχειρισμενων...περα απο αυτο ειναι οι απαιτησεις που εχει ο καθενας και ο φιλος ψαχνει κατι συγκεκριμμενο και αρκετα δυσευρετο!παντως αν κανεις καποιες παραχωρησεις στις επιλογες σου θα βρεις αρκετες ευκαιριες πχ μια ts που ανεβασε ο φανης μια απο αυτες τις μερες καπου στα 7-8 χιλιαρικα αν θυμαμαι καλα...
|
|
|
09-09-10, 08:32
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Φίλε Peter εχω πει πώς το θέλω... Ts f/l μετά του 2005, 5πορτη, σε άριστη κατάσταση εννοείται(είμαι λίγο ψείρας),σε μαμά κατάσταση(δε θέλω εξατμίσεις κτλ.) και σε μια λογική τιμή..οχι κατι 18000 ευρω που βλέπω κατά καιρούς....Αυτά! Πολλα ζητάω?
|
Μαμά κατάσταση είναι λίγο δύσκολο να βρεις, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των ιδιοκτητών TS γνωρίζουν ότι έχουν ένα "ιδιαίτερο" αμάξι -και αυτοί είναι λίγο "περίεργοι"- και έτσι του συμπεριφέρονται.
Έτσι:
-Πεντάπορτη θα βρεις, αν και λίγο δύσκολα. Είμαστε λίγοι...
-Δεν θα βρεις TS με μαμίσια ανάρτηση (εκτός αν την πουλάει χωριστά) δεδομένου ότι η εργοστασιακή είναι για τα γέλια για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
-Δεν θα βρεις TS με μαμίσια εξάτμιση (εκτός αν την πουλάει χωριστά) γιατί φιμώνει το μοτέρ απίστευτα πολύ.
-Δεν θα βρεις TS με μαμίσιο φίλτρο, για τον ίδιο λόγο με τον παραπάνω.
-Δεν θα βρεις TS με μαμίσιο δίσκο-πλατώ γιατί τον "φυτιλιάζει- για πλάκα.
-Υπάρχουν και άλλα πολλά που βάζει ένας "μερακλής" (όχι κάφτης) σε μία TS, αλλά δεν είναι θέμα της παρούσης... Και είναι και απόλυτα χρήσιμα και με αξία ... ανεκτίμητη.
Σε γενικές γραμμές, όσον αφορά στην TS, το τι έχει πάνω δείχνει -έως ένα βαθμό- το μεράκι και τον χαρακτήρα του ιδιοκτήτη.
Επίσης, αναφορικά με το >2005, μάλλον έχασες, όπως λέει και ο agapiou πιο πάνω.
Τέλος, όσον αφορά στην άριστη κατάσταση σε μεταχειρισμένο, τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει. Αυτοκίνητο 5ετίας που κυκλοφορεί και στο δρόμο, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι άριστο, όπως όταν ήταν καινούριο...
Καλή επιτυχία στην αναζήτησή σου.
|
09-09-10, 09:09
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Εμένα πάντως έχει όλα τα μαμα επάνω αλλα ειναι pro f/l!
|
|
|
|
09-09-10, 10:05
|
|
|
|
|
Παράθεση:
|
η τιμές στην ts είναι διάφορες και πάλι ανάλογα τι καλούδια έχει και σε τι κατάσταση είναι και αν είσαι σε θέση να τα πληρώσεις η οχι πάντως τρελένομαι όταν μου λένε βγάλε κάτι απο πάνω όταν πουλάω αν ειναι βρές κάτι σε λιγότερα λεφτά και πάρε κατί άλλο και άσε κάποιον που θα τα εκτιμήσει καλύτερα απο εσένα.
Για μένα
δεν μπορείς να ζητάς το top με λίγα λεφτά
αν κρίνω από την δικιά μου ts δε μπορεί να πουλάνε 12.000-13.000 με μια εξάτμιση και ένα φίλτρο (λέμε τώρα)
και να έρχεσαι να βλέπεις την δικιά μου ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑ με ότι έχει πάνω σε κατασταση καινουργιου έστω και μετά απο 6 χρόνια και να μου λές τα ίδια λεφτά ΕΛΕΟΣ ...........
εύχομαι τα καλύτερα και να βρείς κάτι καλό όπως λέει και ο peter
φιλικά Νεοκλής
και
|
09-09-10, 15:52
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlosTS
|
Δεν το στρίβεις καθόλου το αυτοκίνητο Παύλο;
Τη μαμά ανάρτηση έχεις ακόμα;
|
|
|
|
09-09-10, 16:09
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Άγιος Δημήτριος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos ts
η τιμές στην ts είναι διάφορες και πάλι ανάλογα τι καλούδια έχει και σε τι κατάσταση είναι και αν είσαι σε θέση να τα πληρώσεις η οχι πάντως τρελένομαι όταν μου λένε βγάλε κάτι απο πάνω όταν πουλάω αν ειναι βρές κάτι σε λιγότερα λεφτά και πάρε κατί άλλο και άσε κάποιον που θα τα εκτιμήσει καλύτερα απο εσένα.
Για μένα
δεν μπορείς να ζητάς το top με λίγα λεφτά
αν κρίνω από την δικιά μου ts δε μπορεί να πουλάνε 12.000-13.000 με μια εξάτμιση και ένα φίλτρο (λέμε τώρα)
και να έρχεσαι να βλέπεις την δικιά μου ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑ με ότι έχει πάνω σε κατασταση καινουργιου έστω και μετά απο 6 χρόνια και να μου λές τα ίδια λεφτά ΕΛΕΟΣ ...........
εύχομαι τα καλύτερα και να βρείς κάτι καλό όπως λέει και ο peter
φιλικά Νεοκλής
και
|
Μαλλον παρεξηγηθηκα με τη λεξη "μαμα"! Εννοειται οτι θα εκτιμησω μια καλη αναρτηση ή ενα φιλτρο ή ενα καλο δισκο ή οτιδηποτε τοποθετηθηκε για το "καλο" του αυτοκινητου.Αλλα δε θελω,προγραμματα,εξατμισεις και τετοια κολπα...οποτε εννοουσα μηχανικα "μαμα"! Και εννοειται θα δωσω κατι παραπνω σε καποιον που την εχει πενα.Γι'αυτο και ειπα 14-15000 που πιστευω ειναι οκ..αλλα οχι και 18000!!! Φιλε Νεοκλη την δικια σου την επαιρνα και αυριο αν θες....ειναι οντως πενα! Να κατι αντιστοιχο ψαχνω και γω....
09-09-10, 16:45
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Johannesburg
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlosTS
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou
Δεν το στρίβεις καθόλου το αυτοκίνητο Παύλο;
Τη μαμά ανάρτηση έχεις ακόμα;
|
Και εγω μαμα το εχω,ακομα.
Εχει,βεβαια,30000km στα χερια μου 2000km.
Και ειμαι απο τους τυχερους με 5θ.
edit: Μολις ειδα αγγελια το αμαξι του Κωστα,μελος του club.Ειναι pro f/l 5θ με πολλα extra.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/907407/
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TmNemesis : 09-09-10 στις 17:20.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18341088 seconds (83,80% PHP - 16,20% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:34. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|