κοίτα ακόμα και έτσι νανε δεν αντιλέγω ίσως τα ελατήρια που έχει να συνεργάζονται καλά και να μην έχει πρόβλημα. Πάντως με eibach 3.5cm είναι χάλια!!!! 3 άτομα είμασταν με ίδιο πρόβλημα! άκουσα ότι με τα HR 3cm παίζουν τζάμι. Πάντως επειδή λεφτά για πέταμα δεν είχα και τα μαμά ελατήρια μου τα χάρισαν έβαλα αυτά. Μην ξεχνάμε άλλαξα όλα τα bump stops, 2 μπροστινά top mounts και 600 ευρώ τα αμορτισερ, δεν έλεγε να σκάσω και άλλα 200 τουλάχιστον για ελατηρια χαμηλώματος και να το ρισκάρω με αυτά που μου έλεγε ο καθένας αν θα είναι οκ ή όχι! ρώτησα αντιπροσωπεία και μου λένε το χαμήλωμα με τα AGX το ξεχνάς ! ή 3cm ή μαμά ελατήρια! και ο μηχανικός μου με είχε προειδοποιήσει από πριν! μα δεν τον άκουσα.... πάντως με τα μαμα την έχω καταβρεί, έχω βρει την υγεια μου, όπως τα έχω αναλυτικά πει στο άλλο topic. Αν τα θέλει κάποιος με μαμα ελατήρια τα συστήνω ανεπιφύλακτα! και όπως έχουμε ξαναπεί το σωστό χαμήλωμα και για την υγεία της ανάρτησης μας αλλά και για τις δυνατές καλύτερες επιδόσεις είναι μια coilovers ανάρτηση και τίποτα άλλο, μην ξεχνάμε ότι αν πάρουμε νέα αμορτισερ ελατήρια και bump stops θα κοντέψουμε κάπως στην τιμή της και χωρίς να αλλάξουμε και τα top mounts! όσο για το χαμήλωμα πάνω από 3.5cm είμαι αρνητικός, είναι άκρως υπερβολικό για μένα, τα έχουμε αναλύσει σε άλλα topics όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να τα διαβάσει.
|