Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 25-06-09, 19:15
Το avatar του χρήστη DaveMustaine13
DaveMustaine13 Offline:

Περιοχή: Kavala
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 329
DaveMustaine13 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania Εμφάνιση μηνυμάτων
Eγω παντος εαν ξαναγινει σκηνικο με κοτσαδορο φταιω, δεν φταιω, θα γυριστει επιτοπου το KARATE KID 4.
Το 5 εννοεις..το 4 ηταν με την γκομενα..
Παλιά 25-06-09, 19:35
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 318
CTS03 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gaspas Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά μου βγήκε 15.000€

Το μόνο άσχημο είναι ότι έχει κοτσαδόρο!!!
;
Καλοτάξιδο!

Όσο για τον κοτσαδόρο, κάποιοι άθλιοι τους βάζουν για να κρατάνε τον προφυλακτήρα αγρατζούνιστο και ο ίδιοι να παρκάρουν "απροβλημάτιστα! Χωρίς αισθητήρες! Και χωρίς να ζορίζουν τον αυχένα τους!

Η μονη τιμωρία τους είναι αν φάνε ένα γερό τρακάρισμα από πίσω, που λόγω κοτσαδόρου στραβώνει σασί και τά πάντα και δεν καλύπτονται από την ασφάλεια! Βέβαια οι ζημιές είναι πολλαπλάσιες και για τα 2 αυτοκίνητα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-06-09, 19:37
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από johnboy Εμφάνιση μηνυμάτων
φαινεται πως με εκνευριζουν οι κοτσαδοροι ε? την εχω παθει, για αυτο εκνευριζομαι
όταν βάλεις έναν κοτσαδόρο φροντίζεις να εξέχει όσο χρειάζεται.έχω δει και εγώ να εξέχουν κοτσαδόροι περισσοτερο από μια πιθαμη.ε εκεί θα βρεις δεν υπάρχει περίπτωση αλλά και από την άλλη όπως είπες και εσύ οι περισσότεροι ζούμε σε μεγαλουπόλεις,άρα οι θέσεις πάρκιν είναι περιορισμένες.επομένος έχουμε φροντίσει να μάθουμε να τα σφινόνουμε τα αυτοκίνητά μας σε θέσεις που με το μάτι δεν το πιστεύεις ότι χωράει.να παρκάρεις θα προσπαθήσεις όχι να κάνεις κόντρα σε φανάρι.μικρές και αργές κινήσεις.επομένως αν ο κοτσαδόρος εξέχει όσο χρειάζεται θέλει προσπάθεια για να τον ακουμπήσεις και να φροντίσεις να κάνεις και ζημιά στο δικό σου αυτοκίνητο.

ο κολητός μου δεν πλήρωσε τίποτα.ίσα ίσα ο πιτσιρίκος ξηλώθηκε κανονικά και του άλλαξε και το ρεζερβουαρ που έχανε.ενώ αν δεν το έπαιζε και έξυπνος μπορεί να μην πλήρωνε τίποτα

τέλος όσον αφορά το άλλο που αναφέρεις για τους κοτσαδόρους σε πληροφορώ ότι και εγώ μονιμα πάνω τον έχω αφού δεν είναι αποσπώμενος.μήπως εννοείς ότι είμαι και εγώ γαιδούρι δηλαδή?

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-06-09, 19:59
Το avatar του χρήστη johnboy
johnboy Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: corolla E11, avensis T22
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 276
johnboy είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh Εμφάνιση μηνυμάτων
τέλος όσον αφορά το άλλο που αναφέρεις για τους κοτσαδόρους σε πληροφορώ ότι και εγώ μονιμα πάνω τον έχω αφού δεν είναι αποσπώμενος.μήπως εννοείς ότι είμαι και εγώ γαιδούρι δηλαδή?
για μενα σιγουρα δεν κανεις καλα. αλλα μη το παιρνεις προσωπικα, νομιζω καταλαβαινεις τι εννοω. δεν εισαι εσυ το θεμα μου, αλλα μια μονιμη κατασταση που ισχυει και δεν προκειται να αλλαξει.

ενας στη γειτονια μου με το τζιπ που καβαλει το μισο πεζοδρομιο για να μη προεξεχει το θηριο του στον δρομο, εχει πανω μονιμα τον κοτσαδορο πανω, και τον χρησιμοποεί σαν καμερα οπισθοπορειας μαλλον δεν θα το εκανε αν δεν το ειχε, σιγα μη ρισκαρε μια γρατσουνια χτυπωντας τον πισω. με τον κοτσαδορο τον εχω δει ομως να δει μη σταματει αν δεν ακουμπησει τον πισω. κι ακομη κι αν δεν τον ειδα, ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αυτος μου εκανε την πινακιδα σαν τσαλακωμενο κουτακι μπυρας και μου χαρισε καποιες γρατσουνιες που φαινονται!

τυχαιο το παραδειγμα, αλλα και στο επομενο στενο καποιος τετοιος υπαρχει
και η κατασταση διαιωνιζεται.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-06-09, 20:01
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 537
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Να σε ρωτησω (χωρις να θελω να κανω τον εξυπνο,απλα ρωταω, αν και βγηκαμε λιγο off topic). Αν ο φιλος σου ειχε παρανομα τον κοτσαδορο, τι θα γινοταν? Θα ειχε καποιο ποσοστο ευθυνης? Εγινε σε γνωστο μου που τρακαρε με lada (ο κοτσαδορος δεν ειπε να ηταν νομιμος) και τα πληρωσε ολα αυτος. Ο φιλος μου ηταν απο πισω. Και δευτερον, αν παει καποιος να παρκαρει εχοντας κοτσαδορο και σε χτυπησει δε θα νευριασεις? Ξερω περιπτωση που παρκαριζε ο αλλος και σταματουσε μονο οταν ακουμπουσε το πισω αυτοκινητο.Ντουπ ντουπ πηγαινε για να παρκαρει
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-06-09, 21:00
Το avatar του χρήστη antonios7
antonios7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.3 G6
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 326
antonios7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
οπωσδήποτε είναι σπαστικό να έχει ο άλλος κοτσαδόρο που να προεξέχει...
εγώ τουλάχιστον αποφεύγω να παρκάρω πίσω από αμάξι με κοτσαδόρο.
επίσης αποφεύγω να παρκάρω πίσω από κάθε είδους suv(λακοειδές) που έχει ρεζέρβα που προεξέχει (δυστυχώς νόμιμα - γιατί έτσι τα φτιάχνουν στο εργοστάσιο) στο πίσω μέρος...
αυτό είναι χειρότερο από τον κοτσαδόρο πιστέψτε με...

στο παρκάρισμα το πολύ πολύ να σε ακουμπήσει ο κοτσαδόρος στον προφυλακτήρα, ενώ η ρεζέρβα το πολύ πολύ να σκάσει στο καπό σου όταν κάνει όπισθεν...έχει κανείς εμπειρία; γιατί εγώ έχω κι απ' τα 2...εσείς τι λέτε;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-06-09, 22:18
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
το βλέπεται μόνο από τη δική σας πλευρά όμως το θέμα.εγώ τον έχω γιατί τον χρησιμοποιώ.όχι κάθε μέρα αλλά συχνά.το ίδιο και ο πατέρας μου στο δικό του.
και πιστεύω και αρκετός κόσμος ακόμα.άμα εσύ πηγαίνεις σαν να σε κυνηγάνε και σκάσεις πάνω μου επειδή σταμάτησα στο κοκκινο και εσυ δεν προλάβαινες τότε τι ψάχνετε?

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CTS03 Εμφάνιση μηνυμάτων
Όσο για τον κοτσαδόρο, κάποιοι άθλιοι τους βάζουν για να κρατάνε τον προφυλακτήρα αγρατζούνιστο και ο ίδιοι να παρκάρουν "απροβλημάτιστα! Χωρίς αισθητήρες! Και χωρίς να ζορίζουν τον αυχένα τους!

Η μονη τιμωρία τους είναι αν φάνε ένα γερό τρακάρισμα από πίσω, που λόγω κοτσαδόρου στραβώνει σασί και τά πάντα και δεν καλύπτονται από την ασφάλεια! Βέβαια οι ζημιές είναι πολλαπλάσιες και για τα 2 αυτοκίνητα!
ωραίες ευχές δίνεις φίλε μου και σε ευχαριστούμε για το βρίσιμο

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-06-09, 01:16
Το avatar του χρήστη johnboy
johnboy Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: corolla E11, avensis T22
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 276
johnboy είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
η λυση ειναι ενας αποσπομενος, που βγαινει πολυ ευκολα. αλλα φυσικα ποιος ενδιαφερεται για την περιουσια του αλλου? η δουλεια μας να γινεται...

οπως ειπε και καποιος αλλος φιλος πιο πανω, μηπως τα σχετικα με τους κοτσαδορους να εμπαιναν σε καποιο ξεχωριστο τοπικ?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-06-09, 04:59
Το avatar του χρήστη giorgisrog
giorgisrog Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Ε12 1.4 2005 5d
Περιοχή: Ηράκλειο Κρήτης
Δύναμη Σεβασμού: 236
giorgisrog είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ρε παιδια καλα ολα αυτα για τον κοτσαδορο...αν και λιγο εχτος θεματος....αλλα και εγω θελω να μεινουμε λιγο στη τιμη!ειναι πραγματικα τρομερη τιμη! πουθενα δεν εχω ακουσει κατι τοσο χαμηλο σε ts. λετε να πεσουν και τα υπολοιπα? τωρα και λογω υποτιθεμενης κρισης??
Παλιά 26-06-09, 12:30
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giorgisrog Εμφάνιση μηνυμάτων
ρε παιδια καλα ολα αυτα για τον κοτσαδορο...αν και λιγο εχτος θεματος....αλλα και εγω θελω να μεινουμε λιγο στη τιμη!ειναι πραγματικα τρομερη τιμη! πουθενα δεν εχω ακουσει κατι τοσο χαμηλο σε ts. λετε να πεσουν και τα υπολοιπα? τωρα και λογω υποτιθεμενης κρισης??
Μακαρι να πεσουν αλλα μην εχοντας στην γκαμα της αλλο τοσο ανταγωνιστικο μοντελο οπως ηταν η ts δεν νομιζω να ιδρωνει και πολυ το αφτι αυτων που τις πουλανε...Αν καποιος ψαχνει σχετικα νεο και σπορ μοντελο της Toyota δεν εχει και πολλες επιλογες...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Corolla ή Auris kostass Θελω βοηθεια 15 03-07-12 20:43
Corolla DVD for E15 and Auris tsport192 TOYOTA COROLLA E15 259 23-06-12 13:15
Απο Corolla σε Auris christos67 TOYOTA AURIS 6 03-04-11 22:10
Τι αυτοκίνητο θα αγοράζατε αν δεν είχατε corolla? κωνσταντίνος ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 218 25-01-09 20:45
TRD COROLLA - AURIS ARC Adelaide Janakas ΓΕΝΙΚΑ 13 12-03-08 09:05

Page generated in 0,16929197 seconds (82,82% PHP - 17,18% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:22.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com