Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > www.LpgPower.gr

www.LpgPower.gr Τα παντα γυρω απο το Υγραεριο και οχι μονο.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 22-03-10, 20:14
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παιδιά μην φαγώνεστε, το παιδί εδώ έχει υγραέριο και ξέρει κάτι παραπάνω από το να μιλάει θεωρητικά! εγώ θα πω το εξής. Επειδή σήμερα μίλαγα και με κάποιους από μια εταιρία φυσικού αερίου για το θέμα με την υγραεριοκίνηση, μην ξεχνάμε ότι όταν βάλουμε υγραέριο έχουμε ΚΑΙ βενζίνη! άρα καίμε και βενζίνη ΟΠΟΤΕ θέλουμε! και έτσι έχουμε λάδωμα του κινητήρα και αναφερόμαστε στις βαλβίδες (εισαγωγής-εξαγωγής), το ίδιο πρόβλημα είχαν και στα ταξί (παλια ήταν με βενζίνη αντί πετρέλαιο) και έβαζαν το πρωί κανά 15λεπτο να δουλεύει βενζίνη και πριν το τέλος άλλο τόσο για να λαδώνονται οι βαλβίδες. Αλλά όπως είπε και ο φίλος παραπάνω αν έχουμε της 5ης γενιάς απλά δεν τίθεται θέμα!
Για το θέμα με την δεξαμενή αντέχει σε πολύ υψηλή πίεση και θερμοκρασία και σε προσκούσεις. Τωρα σε περίπτωση που αυτή είναι με πολλά χλμ για να ανατιναχτεί χρειάζεται σπινθήρας! ακριβώς όπως και με την βενζίνη! άρα είναι το ίδιο επικύνδυνο! όπως μπορεί να τιναχτεί στον αέρα το τεπόζιτο τη βενζίνης μπορεί να γίνει και εδώ! δεν είναι κάτι περισσότερο παρά μόνο ότι στο σημείο που είναι, επειδή είναι στο πίσω μέρος είναι ποιό εύκολο να "τραυματιστεί" από την δεξαμενή βενζίνης που ειναι από κάτω ποιο βαθιά κτλ.
Το σύστημα όπως το είδα εγώ που σκαμπάζω από τέτοια είναι εξαιρετικά απλό και εύκολο δεν νομίζω ότι προβαίνουμε σε μεγάλες και δύσκολες αλλαγές στο να βάλουμε υγραέριο, δλδ να το πω αλλιώς ποιό δύσκολο μου ήταν να βάλω πάνω τον 4E-FTE. Για ρεζέρβα δεν τιθεται θέμα να μην έχουμε, εγώ πχ που έτσι κι αλλίως εχω την μινι δεν θα είχα πρόβλημα να την έχω μαζί μου πάντα. Για τις καταναλώσεις και τισ συγκρίσεις καλύτερα αυτό να αφήσουμε να το κρίνουν τα παιδιά που έχουν και όχι εμείς που δεν έχουμε μιλώντας θεωρητικά.
Τέλος εγώ ξέρω πως ότι δεν γνωρίζουμε καλά μας φαίνεται δύσκολο, ακατόρθωτο και απωθητικό και δεν το θέλουμε. Γιαυτό φροντίζω εγω προσωπικά να μαθαίνω όσο γίνεται περισσότερα τεχνικά θέματα ώστε να καταλαβαίνω την κάθε τεχνολογια και αν με συμφέρει να την εφαρμόσω. Προσωπικά εγώ το σκέφτομαι να βάλω αλλά ΑΝ η βενζινη φτάσει ή και ξεπεράσει τα 2 ευρώ / λίτρο. Και αυτό γιατί κινουμαι κυρίως μέσα στην Αττική (κυρίως Αθήνα) και μόνο το Καλοκαίρι εκτός και για λίγες εβδομάδες.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-03-10, 20:38
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Καλησπερα Νικηφορε.αλιμονο δεν τσακωνομαστε μια τρελο οικογενεια ειμαστε εδω αλλωστε.εγω μιας και κατοχος οχηματος που καιει αεριο προσπαθω να βοηθησω και αλλα παιδια να ξεφυγουνε απο τον καρκινο που λεγεται νεροπλυμα εεεεεε συγνωμη βενζνη ηθελα να πω.(αληθεια η απλη γερμανικη βενζινη που ειχα βαλει στην κορολα περσι γιατι ηταν 3 φορες καλυτερη απο την Ελληνικη ρε γαμωτο?)
επι του θεματος τωρα τα 15 λεπτα που λες παραπανω μαλλον πρεπει να ηταν για οχηματα που καιγανε σουπερ και το συστημα ητανε αν δεν απατωμε 3ης γενιας με πνευμονα και ειχες μεσα στο ταμπλο ενα τρομπακι που ψεκαζες αεριο για να παρει μπρος-και μια μπουκαλα απλη πετρογκαζ στο πορτ μπαγκαζ οπωτε ησουνα μια κινητη βομβα.
Νικηφορε αν κοντεψει η βενζινη τα 2 ευρω ισως και το σετ εγκαταστασης φυγει απο τα 1600ευρω και φτασει λεω εγω τωρα τα 2000.
οσον αφορα τις μπουκαλες δεν ειναι στρογκυλες και κουφιες οπως φανταζεστε ολοι αλλα νευρωμενες σε παρα πολλα σημεια που και με βαριοπουλα να την χτυπησεις δεν στραβωνει.ειναι ενα συμπαγες πραγμα.αν περασει κανεις απο υγραεριοκινηση ας ζητησει να δει μια μπουκαλα στρογγυλη διαφημιστικη που εχει εκει ο ανθρωπος και θα καταλαβετε τι εννοω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-03-10, 22:19
NikiforosGT Offline:
Moderator

Τελικά το κόστος σε εσένα ήταν 1200 ευρώ? επίσης ήθελα να σε ρωτήσω έχει κάποιο όργανο μέσα στο αμάξι να βλέπεις η δεξαμενή πόσο έχει ακόμα μέσα? πως ξέρεις πότε κοντεύει να τελειώσει?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-03-10, 22:40
davarisx Offline:
banned

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Τελικά το κόστος σε εσένα ήταν 1200 ευρώ? επίσης ήθελα να σε ρωτήσω έχει κάποιο όργανο μέσα στο αμάξι να βλέπεις η δεξαμενή πόσο έχει ακόμα μέσα? πως ξέρεις πότε κοντεύει να τελειώσει?

το κοστος εγκαταστασης ηταν 1600ευρω.η δουλεια που κανανε ητανε πολυ καλη και προσεγμενη.
εχω ενα μικρο οργανο μεσα στο αμαξι με 4 πρασινα λαμπακια 4/4 3/4 2/4 1/4 και ενα κοκκινο κατω κατω που ειναι η ρεζερβα.
επισης υπαρχει και ενα πορτοκαλι το οποιο οταν ειναι σβηστο καιω βενζινη οταν ειναι αναμενο καιω αεριο.
αν παω με 140πχ και μεινω απο αεριο ακουγεται ενα πιιιιιιιιιιπ για λιγο και μετα γυρναει μονο του σε βενζινη.την αλλαγη δεν την καταλαβαινεις καν.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-03-10, 00:10
NikiforosGT Offline:
Moderator

Thanks! ωραία πράγματα! ) πως νόμιζα ότι η τιμή ήταν 1200??? (((
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-03-10, 00:25
davarisx Offline:
banned

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Thanks! ωραία πράγματα! ) πως νόμιζα ότι η τιμή ήταν 1200??? (((
1200 με 1300 παει το 4ης γενιας.αλλα για 300ευρω να μην βαλεις το 5ης?
Αυριο κατα 90% θα ανεβασω και φωτος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-03-10, 01:23
Το avatar του χρήστη alimonos
alimonos Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: TRUENO ΑΕ86
Περιοχή: ΗΠΕΙΡΟΣ
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 429
alimonos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε παιδιά πλάκα μου κάνετε? Αν σου σκιστεί το λάστιχο τι να το κανω το συστημα παρακολουθησης? Για να σου γραψει ξαφνικα ΜΗΔΕΝ ???

Δεν σας εχει τυχει γι' αυτο τα βρισκετε ολα όμορφα. Εγω την ρεζέρβα δεν την αλλαζω με τ ι π ο τ α.
Κι ΑΝ πέσει κανας μετεωρίτης στον ουρανό μου καθώς πηγαίνω βόλτα ??? τι να την κάνω την ρεζέρβα ????

Ας σοβαρευτούμε τώρα ...
παιδιά δεν είπε κανείς να πετάξετε τις ρεζέρβες σας ... απλά εγώ έβαλα αυτό το σύστημα γιατί έχω κάλυψη οδικής βοήθειας και για σκασμένο λάστιχο, για να μην σκάει η ψυχή μου αν το βρω ποτέ κλαταρισμένο ή σκισμένο όπως λέτε ... αν εγώ είμαι έξω κυριλέ και έρθει η οδική βοήθεια να μου αλλάξει /φτιάξει το λάστιχο καθόλου δεν με χαλάει φιλοι μου κι ας με πουν κουλό !!!

Και το θέμα μας ειναι η υγραεριοκίνηση εεεεεε ..........
Παλιά 23-03-10, 02:14
manos_krhth Offline:
banned

Μοντέλο: E12 corrola 1.6
Περιοχή: Χανια-Καβαλα
manos_krhth είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Να σε ρωτισω ρε φιλε οι επιδωσεις με το αεριο πως ειναι??δεν ειναι καλυτερο με υδρογονο?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-03-10, 02:20
Το avatar του χρήστη alimonos
alimonos Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: TRUENO ΑΕ86
Περιοχή: ΗΠΕΙΡΟΣ
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 429
alimonos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
για υδρογόνο δεν γνωρίζω ...
τα άλλα έχουν απαντηθεί εκτενώς παραπάνω !!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alimonos : 23-03-10 στις 13:52.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-03-10, 09:26
NikiforosGT Offline:
Moderator

Το υδρογόνο από όσα έχω ακούσει θέλει 1ον νερό και δεν μας περισσεύει όπως καλά ξέρετε και 2ον θέλει τρομερά μεγάλες ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας για να γίνει η ηλεκτρόλυση δλδ πολλές μα πολλές μπαταρίες!!!! και ρεύμα μπόλικο για να τις φορτίζουμε! άκουσα και για τις δεξαμενές ότι είναι ΠΟΛΥ επικύνδυνες και επίσης από θέμα επιδόσεων δεν λέει και πολλά! καμία σχέση με το υγραέριο! αλλά το θέμα μας είναι η υγραεριοκίνηση, αν μάθουμε περισσότερα για το υδρογόνο ας ανοίξουμε άλλο θέμα!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > www.LpgPower.gr

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
LPG υγραέριο στα Toyota ergatis TOYOTA AURIS 67 29-06-22 23:50
Υγραέριο σε Corolla soulfunkdjx ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 40 07-11-15 20:14
Υγραέριο σε μαυροκαπακο COROLLA293 4AGE 20v Levin 17 25-03-14 00:13
Υγραέριο σε Auris 1.6 5τάχυτο 2007 dimververis TOYOTA AURIS 1 12-07-12 10:39

Page generated in 0,17593002 seconds (78,73% PHP - 21,27% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:54.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com