Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
|
|
09-04-08, 12:06
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Οσο αφορά την εγγύηση που λές........ Οσο και αν έψαξα να βρώ αν υπάρχει κάτι για την βελτίωση του Ταπερ, δεν μπόρεσα να βρώ. Μου έχει μείνει η ερώτηση στην αντιπροσωπεία. Αν και αφού δεν υπάρχει τίποτα στο Νετ, δεν νομίζω να πάρω θετική απάντηση. Προφανώς τα 200 άλογα είναι αν όχι το όριό του (γιατί δεν ξέρω εάν το RR φοράει το ίδο μοτέρ, περαιτέρω βελτιωμένο), πολύ κοντά στο όριό του.
|
Λάθος φίλε Γιάννη, μεγάλο λάθος. Τα τάπες έχουν κρυμένα αρκετά ατμοσφαιρικά άλογα (τουλαχιστόν το προηγούμενο είχε). Ας μην αναφέρω περισσοτερες λεπτομέριες και σου χαλάσω το τοπικ.
Φοβάμαι φίλε οτι και το ταπερ είναι λιγο μικρούλι, θα χωράς μέσα
Αφου εχουμε απορρήψει το OPC, to Focus και το LEON.
Αφού το MPS ειναι ασχημο και καίει πολυ. Το RX8 εχει μεγαλη καταναλωση, κακή μεταπώληση κτλ κτλ.
Φοβάμαι Γιάννη οτι θα σε δω με το μισητό GOLF GTi. Είναι μεσα στο μπατζετ σου, δυνατο, με καλη ποιοτητα κατασκευης και επειδη ειναι τουρμπο μπορει να παρει πιο ευκολα, πολλα άλογα...
ότι και να παρεις εγω θελω βολτα μετα το στρώσιμο!!!
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
09-04-08, 12:16
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Εγω δεν θα πω για αξιοπιστιες κτλπ.
Απλά θα αναφέρω πως μοτερ σα του Ταπερ απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ άλλο όμοιο.
Όλα τα άλλα ειναι απλά μοτερ που τους κοτσάρανε μια τουρμπίνα και βγάλανε άλογα. Απλά πράγματα δλδ που τα κάνεις και aftermarket που λεει ο λόγος.
Του ταπερ το μοτερ είναι 100 κλάσεις ανώτερο και ασύγκριτο από οποιοδήποτε άλλο ατμοσφαιρικό.
Και μόνο για αυτό το λόγο θα έπαιρνα το Ταπερ γιατι απέχει παρασάγκας τεχνολογικά από οτιδήποτε αλλο κυκλοφορεί στο δρόμο.
|
09-04-08, 12:19
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Σας έχει πει κανείς ότι είμαι τρελλόγκαζος??? Φήμες!!! χαχαχαχαχαχα
Μπές στην ουρά.....
Και όμως... στο Τάπερ, κάθομαι ωραία και άνετα!!!
Πάραυατα.... οι επιλογές έτσι όπως της κατασταλάζω σιγά - σιγά.... είναι 3...
HONDA TYPE-R
GOLF GTi
MAZDA RX-8 Facelift
Με ενδιαφέρει να μου πείς για την βελτίωση του Τάπερ. Ακόμα και σε άλλο φόρουμ που ρώτησα μου είπανε ότι όλα γίνονται αν έχεις τα λεφτά..... και συνεχίζοντας μου αναφέραν κάτι νούμερα τα οποία δεν πρόκειται να τα δώσω ΠΟΤΕ για να αποκτήσω μερικά άλογα ακόμα!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
|
09-04-08, 12:47
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
[...] Με ενδιαφέρει να μου πείς για την βελτίωση του Τάπερ. Ακόμα και σε άλλο φόρουμ που ρώτησα μου είπανε ότι όλα γίνονται αν έχεις τα λεφτά..... και συνεχίζοντας μου αναφέραν κάτι νούμερα τα οποία δεν πρόκειται να τα δώσω ΠΟΤΕ για να αποκτήσω μερικά άλογα ακόμα!
|
Γιάννη, δεν ξέρω τι νούμερα άκουσες και τι νούμερα είσαι διατεθειμένος σε βάθος χρόνου να δώσεις για κάτι τέτοιο, αλλά ένα μέλος μας από την Πάτρα, ο taperakias έχει το προηγούμενο TypeR. Δεν ξέρω τι διαφορές έχει στον κινητήρα, αλλά εκείνο που ξέρω είναι ότι το έχει βελτιώσει αρκετά με αποτέλεσμα να του βγάζει αυτήν την στιγμή πάνω από 260 άλογα δυναμομετρημένα. Επειδή το είχαμε κουβεντιάσει μαζί του σχετικά με τις βελτιώσεις αυτές, δεν θυμάμαι να μου είχε κάνει εντύπωση το ύψος του ποσού που είχε ξοδέψει για αυτές τις βελτιώσεις (για τα δεδομένα μιας τέτοιας βελτίωσης φυσικά).
Εκείνο που θέλω να πω με όλα αυτά είναι ότι, εάν και εφόσον τα μοτέρ του απερχόμενου και του νέου TypeR δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές, λύσεις για βελτιώσεις υπάρχουν με λογικά κόστη (νομίζω). Αλλά μπορούμε να μάθουμε και περισσότερες λεπτομέρειες από τον taperakia εάν ενδιαφέρεσαι σοβαρά...
09-04-08, 12:47
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Θα συμφωνησω με τον τρελο-ξυδι.
Ποτε δεν ημουν fan της Honda, αλλα κακα τα ψεμματα μεχρι τα δυο λιτρα, βγαζει απιστευτα μοτερ.
|
|
|
|
09-04-08, 12:50
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Θα συμφωνήσω στα περισσότερα που λές Κοσμά. Για OPC, Focus Cupra δεν ξαναλέω.... τα έχω πει πολύ αναλυτικά.
Οσο αφορά την εγγύηση που λές........ Οσο και αν έψαξα να βρώ αν υπάρχει κάτι για την βελτίωση του Ταπερ, δεν μπόρεσα να βρώ. Μου έχει μείνει η ερώτηση στην αντιπροσωπεία. Αν και αφού δεν υπάρχει τίποτα στο Νετ, δεν νομίζω να πάρω θετική απάντηση. Προφανώς τα 200 άλογα είναι αν όχι το όριό του (γιατί δεν ξέρω εάν το RR φοράει το ίδο μοτέρ, περαιτέρω βελτιωμένο), πολύ κοντά στο όριό του. Κάτι που ίσως να κάνει το πείραγμα μάλλον πείραμα. Οπότε μάλλον δεν το πειράζεις. Αρα μάλλον η εγγύηση είναι κάτι που θα αξιοπόιήσεις όσο σου το επιτρέπουνε (είπαμε 3+7 χρόνια είναι).
Υ.Γ. Κυριάκο..... ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ.... ήρθε η ώρα για καινούργιο!!!!
|
καλημερα παιδες σαν ιδιοκτητης πλεον ενος honda πιστεψε με ερχονται αρκετα πραγματα για το καινουργιο type r οπως επισης βγηκαν και για το καινουργιο 1,8 που εχω εγω ( απο γνωστο βελτιωτη ) . αναμενεται να βγει κιτακι αναβαθμισης και απο την ιδια την αντιπροσωπεια
09-04-08, 13:05
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
gti = revo και αλογα τρελα ροπι παει 40 φεβγα γινιτε ασυγκτιτο me 600 περιπου ευρα..... που να πατησει και το stage3 πανικος απλα δεν θα σε φτανει το 7αρι
|
09-04-08, 13:46
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Kαλά....για να πάει το GTI 300 δε θέλει μόνο πρόγραμμα (που δεν είναι 600Ε αλλά 1000 περίπου). Για να πάει 300 άλογα θέλει τουρμπίνα, ιντερκουλερ και πολλά άλλα, δηλαδή πολλά λεφτά...Πάνω από 4000 μόνο για μοτέρ...Μετά δε θες φρένα? Δε θες μια καλύτερη ανάρτηση?
Το cupra πάει με REVO στα 310-330 άνετα, γιατί έχει ήδη πιστονια ιντερκουλερ και άλλη τουρμπίνα κατάλληλη για τη δύναμη αυτή. Παρ'όλα αυτά οι κάτοχοι Cupra οταν βάζουν REVO βλέπουν πως θέλει ιντερκουλερ από S3 τουλάχιστον και άλλα πραγματάκια για να βγάλει ακόμα παραπάνω και να είναι κ ήσυχοι με θρμοκρασίες....
|
09-04-08, 13:56
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
μεχρι το stage 2 δεν θελει τιποτα μονο μια ολοσομη εξατμηση το πολο το gti to φτασαμε 230 απο 150 το gti θα κολησει με τη κο3s τurbina? νομιζω αυτη φοραει
|
09-04-08, 14:04
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Άλλο μοτέρ το ένα άλλο το άλλο.... Το golf GTi με πρόγραμμα εξάτμιση πάει οριακά 260...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17587805 seconds (82,62% PHP - 17,38% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:30. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|