Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
1. MAZDA 3 MPS
2. MAZDA RX8 (Facelift - 212hp or 231hp)
3. HONDA TYPE-R
4. EOS 2.0 (150hp)
|
1) Το πιο στημενο hot hatch, διαφορικο περιορισμενης ολισθησης, μοτερ μου τσακιζει. Βασισμενο στο Focus δευτερης γενιας, με control blade πισω αναρτηση (πολλαπλοι συνδεσμοι) ,ΙΑΠΩΝΙΚΟΤΑΤΟΣ κινητηρας της MAZDA 2.3 Turbo (τελη κυκλοφοριας διλιτρου) αλλα καταναλωση που ποναει. Ανετο για καθημερινη χρηση, αλλα και υπερβολικα στημενο. Αδιαφορο σχεδιαστικα. Καλη ποιοτητα υλικων.
2) Πανεμορφο, επιδοσεις, κρατημα, χαμηλα τελη κυκλοφοριας. Καταναλωση απο αλλο πλανητη, συμπληρωμα λαδιου σε καθε δευτερο γεμισμα, και γενικοτερα τσουχτερα κοστη συντηρησης. Καλη τιμη το απλο, (οχι το Cosmo). Πισωκουνα με LSD.
3) Πανεμορφο, επιδοσεις, αξιοπιστια, ατμοσφαιρα! Στημενο! Ποιοτητα και design μεσα εξω. Απο τα διπλα ψαλιδια που ειχε το παλιο, πηγε σε ημιακαμπτο το καινουριο
. Χαμηλοτατη καταναλωση για τα αλογα του.
4) Βασισμενο στο Golf, πολυ καλο ποιοτικα, χαμηλες επιδοσεις και μαλλον αναξιοπιστο μοτερ. Οπως και να εχει, ειναι μουρατο αυτοκινητο.
ΥΓ. Δεν εχω μπει σε κανενα, δεν εχω οδηγησει κανενα. Οτι γραφω ειναι απο μια μεση εικονα που εχω σχηματισει απο οτι γραφεται στον ειδικο τυπο και κυριως στο internet.