Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali
ρε παιδια μην ακουω τρελα το μοτερ του gt αν κ το θεμα ειναι να παρεις ενα αμαξι που να μην ειναι προβληματικο...
με σωστη συντηριση κ να ξερεις τι κανεις δε θα παθει κ τπτ το ιδιαιτερο κανενα αμαξι...αλλα το θεμα μας ειναι αλλο....τα αυτοκινητα του group vw ειναι πολυ δυνατοτερα κ στριφτεροτερα απο τα τουοτα παρτετο χαμπαρι
|
Ουφ τελικά πρέπει να είμαι πολύ τυχερός άνθρωπος γιατί τις προαλες πρέπει να έπεσα στο μοναδικό μη στριφτερο VW πάλι καλά να λέω δηλαδή ε παιδιά?? Την γλίτωσα στην τρίχα ουφ ουφ…
Γιατί διαβάζω τώρα εδώ ότι είναι τόσο πολύ στριφτερα και μου έκανε μεγάλη εντύπωση πως τις προαλες που ήμουν στις στροφές τι Επιδαύρου δεν μπορούσε με τίποτα να με περάσει ούτε καν να κολλήσει από πίσω μου!!! Παρολες τι αγωνιώδεις προσπαθειουλες που έκανε το κακόμοιρο το VAGaki (άκουγα από πίσω φυσούσε ξεφυσούσε) αλλά μάταια όλα… και να πεις πω το έφτασα στο όριο το Corolla δεν το έκανα μπορούσα να πάω και πιο οριακά(και να φαναστητε ότι θέλω και λάστιχα έχω τα μαμά ακόμα)!!!
Τελικά ναι ήμουν πολύ τυχερός Γιουπιιιιιιιιι….
Και μην αρχίσετε τώρα τα σωτα και μου λέτε ότι ήταν κουλός και τέτοια γιατί θα τα πάρω άγρια!!!!
Και η μόνη τροποποίηση που έχω κάνει στο στήσιμο είναι 3 πόντους χαμήλωμα και με τα μαμά αμορτισέρ!!