Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 07-10-07, 13:30
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Δε θα ξαναπω για mps vs TS...είναι ντροπή μόνο κ μόνο που τα συγκρίνουμε...άλλη κατηγορία το ένα, άλλη το άλλο...

Μα αυτό δεν τονίζω κι εγώ πιο πάνω? Οτι δεν μπορείς να τα βάλεις δίπλα-δίπλα!
Οπως και να το κάνουμε, η TS είναι ενα αυτοκίνητο ξεπερασμένο, και σίγουρα δεν μπορείς να το θεωρήσεις επιδόσεων με βάση τα σημερινά στάνταρ! Η ΤΟΥΟΤΑ σε αυτό το κομμάτι,δυστυχώς,είναι εκτός εποχής!

Αυτό όμως δεν αποτρέπει κάποιον να κρίνει εμφάνιση, αλλά και κοστολόγια, πέρα απο συγκρίσεις, ακόμα και αυτόνομα!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-10-07, 13:43
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 409
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton Εμφάνιση μηνυμάτων
Μα αυτό δεν τονίζω κι εγώ πιο πάνω? Οτι δεν μπορείς να τα βάλεις δίπλα-δίπλα!
Οπως και να το κάνουμε, η TS είναι ενα αυτοκίνητο ξεπερασμένο, και σίγουρα δεν μπορείς να το θεωρήσεις επιδόσεων με βάση τα σημερινά στάνταρ! Η ΤΟΥΟΤΑ σε αυτό το κομμάτι,δυστυχώς,είναι εκτός εποχής!

Αυτό όμως δεν αποτρέπει κάποιον να κρίνει εμφάνιση, αλλά και κοστολόγια, πέρα απο συγκρίσεις, ακόμα και αυτόνομα!
Κοίτα...αν δεις τα ποστ από την αρχή συγκρίνουμε τα δύο αμάξια σε όλους τους τομείς...σε εμφάνιση η Ε12 το ξαναείπα πως μ'αρέσει περισσότερο...η hatchback, έτσι? Για τη sedan ανέφερα στο προηγούμενο...

Όπως λες μιλάμε για αμάξι 6ετίας και αμάξι ενός έτους...η διαφορά είναι εμφανής παντού...οπότε οι τόσο ένθερμοι υποστηρικτές της TS ας το ξανασκεφτούν λιγάκι...Η TS αποδείχτηκε ένα από τα χειρότερα αυτοκίνητα στην κατηγορία των gti...και κυρίως όχι λόγω μοτέρ (εκεί καλά είναι για 1.8) , αλλά λόγω στησίματος και αίσθησης στο δρόμο...

Τελικά...σε σχέση με τα κορυφαία της κατηγορίας...η ΤS επιταχύνει πιο αργά, δεν πατάει σταθερά στην ευθεία, δεν στρίβει, δεν έχει αίσθηση, αρκετές δεν έχουν και αξιοπιστία, καίνε λάδια, τα ηλεκτρονικά βοηθήματα της (VSC, TRC) είναι άθλια κυριολεκτικά για σπορ αυτοκίνητο....Οπότε τι άλλο να πούμε...?

Δεν πρόκειται για σπορ αμάξι...δεν παίζει στα gti...είναι μια κατηγορία παρακάτω στα ψευτοgt...πρέπει να συγκρίνεται με C4 Vts, με golf GT (αν κ πάλι δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα και λόγω διαφοράς στα χρόνια)...

Δεν συγκρίνεται με τίποτα με golf gti, mazda 3 mps, octavia RS, focus st, astra opc και cupra....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-10-07, 14:28
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
+10000000000000000000000000000
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-10-07, 15:30
Ayrton Offline:
Administrator

Έτσι μπράβο..... συμφωνώ και επαυξάνω μαζί σου!!!

Η TS είτε μας αρέσει, είτε όχι, ήτανε απλά μια πιο γρήγορη εκδοχή της Ε12. Η αν προτιμάτε, η πρόταση της ΤΟΥΟΤΑ στην κατηγορία των 1.8. Μέχρι εκεί όμως.... ούτε GT ούτε GTi.....

Υ.Γ. pwpwpali, φαντάζομαι ότι καταλαβαίνεις απο μόνος για πιο λόγο έσβησα το τόπικ που άνοιξες.

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-10-07, 15:56
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Η λογοκρισία όμως δεν θα έπρεπε να υπάρχει...
Άνοιξε ένα θέμα και θα έπρεπε να μείνει να κριθεί από τους αναγνώστες του...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-10-07, 18:11
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 463
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
γιατί στο Ε12 από πίσω δε φαίνονται όλα; ελατήρια-άξονες κτλ ; γιατί εμένα δεν κόντεψε να μου φύγει η ρόδα από ανάκληση που δεν είχα ενημερωθεί;
Kαι ναι Κοσμά έχω 2000 posts γιατί όλο διαφωνώ για να το παίζω καμπόσος

Για μένα το st μόνο εμφανισιακά είναι καλύτερο από το άχρωμο mps, κατά τα άλλα....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-10-07, 19:39
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll Εμφάνιση μηνυμάτων
γιατί στο Ε12 από πίσω δε φαίνονται όλα; ελατήρια-άξονες κτλ ; γιατί εμένα δεν κόντεψε να μου φύγει η ρόδα από ανάκληση που δεν είχα ενημερωθεί;
Kαι ναι Κοσμά έχω 2000 posts γιατί όλο διαφωνώ για να το παίζω καμπόσος

Για μένα το st μόνο εμφανισιακά είναι καλύτερο από το άχρωμο mps, κατά τα άλλα....
+10000000000
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-10-07, 20:11
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Thumbs up

Και εγώ έχω TS, ρε παιδιά, την προ facelift την οποία αγόρασα μεταχειρισμένη, αλλά δεν κάνω έτσι, ούτε θα μπω ποτέ σε διαδικασία αν είναι καλύτερη ή χειρότερη από κάποιο άλλο αυτοκίνητο.
Κάθε ένα, έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του.
Η Corolla TS είναι ένα καθαρόαιμο GT -εδώ διαφωνώ με τον φίλο Ayrton- το οποίο φτιάχτηκε για να καλύπτει μεγάλες αποστάσεις σε μικρό χρόνο, προσφέροντας σε οδηγό και επιβάτες ένα αποδεκτό επίπεδο άνεσης, τη γνωστή αξιοπιστία Toyota και ποιότητα κατασκευής του επιπέδου του κόστους κτήσης της, και διατηρώντας ανθρώπινο κόστος συντήρησης.
Από την άλλη, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ε12 TS είναι ήδη αυτοκίνητο 6ετίας - 7ετίας και έχει ήδη αντικατασταθεί, οπότε δεν είναι πολύ καλή ιδέα να την συγκρίνουμε με αρκετά μεταγενέστερα μοντέλα.
Έχοντας καταφέρει να αλλάξω -ήμουν τυχερός και ελπίζω να συνεχίσω να είμαι- στα 20 χρόνια που οδηγώ περί τα 12 αυτοκίνητα, ένα πράγμα μπόρεσα να κάνω: Να μην κολλάω κάθε φορά με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που οδηγούσα -υποστηρίζοντας ότι είναι το καλύτερο-, αλλά να διατηρώ στη μνήμη μου τις όμορφες στιγμές που μου χάριζε.
Πιστεύω πως είναι σπατάλη δυνάμεων να καθόμαστε να διαφωνούμε ποιο είναι το καλύτερο και ποιο το χειρότερο! Το κάθε αυτοκίνητο είναι καλό για τον κάτοχό του, ο οποίος το αγόρασε γι' αυτόν ακριβώς το λόγο: ΗΤΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕ.
Και βέβαια, στην πορεία, μπορεί να εμφανισθεί κάτι καλύτερο. Αυτό είναι νομοτελειακό και φυσιολογικό στον κόσμο που ζούμε! Η εξέλιξη και η βελτίωση αποτελούν στόχο και επιδίωξη του ανθρώπου. Και όταν παρουσιάζεται κάτι καλύτερο, το θέλουμε και προσπαθούμε να το αποκτήσουμε. Έτσι δεν είναι;
Από την πλευρά μου πάντως, όταν βρω κάτι καλύτερο από την TS μου, και αφού θα χορτάσω αυτά που μου προσφέρει απλόχερα, θα την αποχωριστώ για μια νέα έντονη σχέση...
Πάνος.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-10-07, 20:12
Το avatar του χρήστη DaveMustaine13
DaveMustaine13 Offline:

Περιοχή: Kavala
Δύναμη Σεβασμού: 329
DaveMustaine13 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ayrton τα πουλημενα κορολλα ειναι πολυ περισσοτερα απο 10 μυρια! Νομιζω καπου 30 με 40 ειναι..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-10-07, 21:16
Ayrton Offline:
Administrator

Εχεις απόλυτο δίκιο...... είναι περίπου 36 εκατομμύρια!!! Απο κεκτημένη ταχύτητα.

(Αλλωστε το γράφω και στο αφιέρωμα στην Ιστορία της Corolla)

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΖΗΤΕΙΤΑΙ COROLLA TSPORT 1.8 Nikos92 Αυτοκίνητα 0 06-12-23 12:30
Μονάδα ABS Toyota Corolla TSport facelift ml54h Αξεσουάρ και Ανταλλακτικά 3 15-08-20 10:41
Dr.Saimon Toyota Corolla Tsport Dr.Saimon ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ 30 13-02-10 11:02
ECU Tuning για Corolla E12 Tsport iaponas 2zz ΦΟΡΟΥΜ 3 03-05-09 15:02
Πρόσκληση rallye σε οποιονδήποτε corolla\celica Tsport GiWrGoS@XXX TOYOTA COROLLA T-SPORT 35 15-04-09 19:08

Page generated in 0,16726589 seconds (82,89% PHP - 17,11% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:32.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com