Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πιστεύετε ότι αξίζει η εγκατάσταση εμπρός μπάρας θόλων στο Ε12 1.6?
|
Ναι
|
|
21 |
70,00% |
Όχι
|
|
9 |
30,00% |
|
|
12-10-07, 21:00
|
|
|
|
Περιοχή:
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Αυτην εδω εννοουσα ..
|
12-10-07, 21:13
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Καποιος που ξερει ας βοηθησει. Η τιμη της αλλης μπαρας πρεπει να πηγαινει γυρω στα 50 ευρω εγω ειμαι μεσα......
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vavvas : 12-10-07 στις 21:26.
|
13-10-07, 01:52
|
|
|
|
|
|
Αυτην την ειδα και εγω και εαν ειναι οπως τα λεει και ο Μιχάλης , με αυτή μαλλον δεν θα εχουμε προβλημα τοποθέτησης. Απλα και η πρωτη που εβαλα και αυτη , ηταν στην κατηγορια ΤΟΥΟΤΑ COROLLA 2003.... Παντως αυτη που λετε νομιζω την εχει βαλει και ενα αλλο παιδι στο club με παλιοτερη corolla ( νομιζω Ε90) , αλλα δεν θυμαμαι ποιος.....
ΥΓ: Τον βρηκα , ειναι ο qourtz , αλλα δεν ειναι ολοιδια ( http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=9200&page=2&highlight=%EC%F0%E1%F 1%E1+%E8%EF%EB%F9%ED )
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη electro : 13-10-07 στις 02:07.
|
13-10-07, 03:37
|
|
|
|
|
|
Μολις τωρα ελαβα και τη απαντηση απο το Pro Car Parts. Η απαντηση ειναι η εξης :
Παράθεση:
Hello,
Strut bars are not designed to prevent damage to your vehicle. A strut bar is designed as a suspension upgrade. A strut bar will only increase your cars handling and will help with making sharp turns.
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη electro : 13-10-07 στις 04:07.
|
13-10-07, 03:38
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Madvinegar πως νοιωθεις το αυτοκινητο εχει αλλαξει λιγο η συμπεριφορα του στις στροφες? Εγω που ειμαι μαμα τελειως πιστευεις θα δω διαφορα εστω πολυ μικρη καπου στο οριο?
13-10-07, 03:59
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Μολις τωρα ελαβα και τη απαντηση απο το Pro Car Parts. Η απαντηση ειναι η εξης :
|
Εσύ ρωτάς αν θα σπάσει για να μην πάθει παραπάνω ζημιά τ αμάξι και αυτοί κατάλαβαν αν η μπάρα προστατεύει αν γίνει σύγκρουση...Νομίζω πως κάπου υπήρξε σύγχυση στη μεταφορά του ερωτήματός σου...
|
13-10-07, 04:21
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Εσύ ρωτάς αν θα σπάσει για να μην πάθει παραπάνω ζημιά τ αμάξι και αυτοί κατάλαβαν αν η μπάρα προστατεύει αν γίνει σύγκρουση...Νομίζω πως κάπου υπήρξε σύγχυση στη μεταφορά του ερωτήματός σου...
|
Το ξερω οτι αυτο μου απαντησαν... Τι να κανω , ομως ποσο πιο απλα να τους το εξηγησω??? Μηπως δεν το εγραψα καλα???
|
13-10-07, 11:25
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Βαββας αν δεν εχεις αλλαξει αναρτηση θα δεις μια πολύ μικρη διαφορά όχι τόσο στο στριψιμο αλλα στην αποκριση του τιμονιού. Δλδ θα στίβεις και η μούρη θα ακούει πιο άμεσα. Αν τωρα το συνδιασεις και με μια αναρτησούλα θα έχεις και καλό τιμόνι αλλά και καλό μπάσιμο στις στροφές. Συνδιαστικά δλδ αξίζει σίγουρα.
Εγω ξαναλέω πάντως, γνωμη μου ειναι να μην παρετε τη μπαρα που περναει πισω απο το δοχειο αναθυμιασεων. Θέλει πατεντες και μηχανουργεία.
Αυτη που σας εδειξα εγω και αυτη που βρηκατε τελευταία ειναι σχεδον ιδιες (δλδ ιδιο μοτιβο απλα η μια εχει τρυπες) και πιστευω μπαινουν κουτί.
|
14-10-07, 21:03
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Αυτη που σας εδειξα εγω και αυτη που βρηκατε τελευταία ειναι σχεδον ιδιες (δλδ ιδιο μοτιβο απλα η μια εχει τρυπες) και πιστευω μπαινουν κουτί.
|
Εχεις δικιο , αυτη πρεπει να βαλουμε. Βεβαια αυτη η τελευταια , θα ειναι πιο ακριβη. Θα αξιζει τα παραπνω λεφτα της? Και επισης μιας και μου εχεις περισσοτερη πειρα , αυτο που λεμε για την ζημια σε περιπτωση που εχουμε συγκρουση , τι γινεται???
|
14-10-07, 22:09
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
electro για την πρωτηρε που ειναι και δοκιμασεμενη απο τον Μιχαλακη...ειμαι κι εγω μεσα..ενα 50αρη δεν ειναι τιποτα....
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18003106 seconds (82,48% PHP - 17,52% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:11. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|