Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Που Ειναι Ο Αντικοφτης??? Οεο!!
Παλιά 04-10-06, 18:43
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 316
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

akis308 αν καταλαβενω καλα ανοιξε ασημοκαπακο με 4agze και εχασε το 2ρο?και ειχε και τροχαλιες μεγαλυτερες ?και θα ασχολιθη το μαυροκαπακο με αυτο?το να πω ?κλεβω εκκλησια? θα με παρεξιγησουν μερικη παλι

νονε madvinegar2003 ευχαριστω για τα καλα σου λογια

wastegate πρωτα και καλυτερα ξυριζη τα μαμα 1,3τουρπο σε κορολα και σε σταρλετ και με κρυο νερο μαλιστα.

Rl ανοιγης εσυ με το 1,3 τουρμπο, και αν σε περαση πανω απο 3 καροστες που ειναι αυτες που ριχνει το 20ν σε εσας (1,3Τ) ως τα 150 τοτε σοβαρεβη η κατασταση

ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΙΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΗ ΜΑΡΕΣΗ
παντα φιλικα
νικος η φονεας σε οτι κυκλοφορη κατω απο 2000 κιβ ατμοσφαιρα
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-10-06, 04:38
Rl

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis308";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Να πω και εγώ κάτι που είδα.
Δύο ΕΕ90 hatchback, το ένα με st και το άλλο με gze.
φιλε ακη ποιο εννοεις λεγοντασ στ?Το 2λιτρο μηπως?Γιατι αν λες το 20ν κ ειδικα το αλλο με τροχαλιες μου χλωμιαζει πολυυυ η υποθεση..

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Rl ανοιγης εσυ με το 1,3 τουρμπο, και αν σε περαση πανω απο 3 καροστες που ειναι αυτες που ριχνει το 20ν σε εσας (1,3Τ) ως τα 150 τοτε σοβαρεβη η κατασταση

ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΙΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΗ ΜΑΡΕΣΗ
παντα φιλικα
νικος η φονεας σε οτι κυκλοφορη κατω απο 2000 κιβ ατμοσφαιρα
Φιλε νικο εγω δεν ανοιγω με κανενα!Αμα ελεγα οτι τον περναω η οτιδηποτε ναι αλλα δεν εχω πει κατι τετοιο νομιζω.Επισης δε νομιζω οτι ειναι τοοοοσο ποταπο αυτο το μοτερ για να μην ασχοληθεις καν ν ανοιξεις!!...Εγω στο ειπα αν ανοιξεις κ το περασεις θα σε παραδεχτω μπροστα σε ολους κ θα λεω οτι ειχες ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ αλλα το να λες κατι κ μετα να κανεις αυτο που κανεις εσυ ειναι πολυ λογικο να προκαλει..Ξερεις οτι το 20ν παει καλα αλλα μεχρι 1 σημειο.Μεχρι εκει.Φτανει!Κ σιγουρα δεν ειναι οτι πιο γρηγορο μεχρι 2000 κυβικα ατμοσφαιρα.Κ αυτο αν θες βαζουμε κ στοιχημα με μπροστα σε αλλους γιατι οταν λεω κατι το υποστηριζω πραγματικα!Τεσπα μπορει να ερθω την παρασκευη κ να εχουμε την ευκαιρια να τα πουμε κ απο κοντα αλλα αφου εννοεις οσα λες θελω αν συμφωνεις κ συ να κανονισουμε ανοιγμα με το charger ετσι να δουμε τι θα γινει απο περιεργεια.Επισης μην υποτιμας τοσο το 1,3 Τ κατι κανει κ αυτο το κακομοιρο....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-10-06, 09:48
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Ξερεις οτι δεν μασαω απο τετοια και οτι μυαλο δεν εχω.Μονο μια ερωτηση θα κανω οταν θα ερθω Αθηνα θα βρεθουμε?Την απαντηση ηδη την ξερω γιαυτο δεν ασχολουμαι σοβαρα μαζι σας.Επισης υπαρχει και αλλο ενα 1.3Τ σε 101 στην χαλκιδα να κανονισω να παιξετε λιγο?
Υ.Γ.
Επισης ενα πραγμα που δεν κοιταξες ειναι το ποσο χρονων ειμαστε....
Μονιμη δουλεια δεν εχουμε(ουτε και υποχρεωσεις σοβαρες)και εχουμε ενα συνολο καλο και δεν ειμαστε 30+και να εχουμε ενα μαυροκαπακο ή ασημοκαπακο και δεν θελω να ακουσω ας ειναι καλα ο μπαμπας και τετοια γιατι οσοι με γνωριζουν ξερουν οτι δουλευω καθε καλοκαιρι.
Υ.Γ.2
Τα σταρλετ δεν τα πιανετε ουτε στο ονειρο σας το λεω εγγυημενα αυτο το πραγμα γιατι ολοι οι φιλοι μου εχουν σταρλετ σε διαφορα σταδια και βλεπω τι γινετε.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-10-06, 10:48
Το avatar του χρήστη akis308
akis308 Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΑΕ 92
Περιοχή: Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
akis308 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
O Nίκος κατάλαβε τι ήθελα να πω. Silver Top εννοούσα.
Το είδα με τα μάτια μου και ότι και να μου πείτε ξέρω καλά τι είδα....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-10-06, 13:50
Rl

Βασικα τοτε αυτο απλα δ παιζει για μενα!Δεν ειναι δυνατον ο αλλος να ηταν μαμα.Εκτος κ αν εβαλε τροχαλιες για να ριξει την πιεση η ηταν κουλος η δ ξερω κ γω τι!Αυτο για μενα απλα δ παιζει..Τωρα υπαρχει κ ο δρομος να το εξακριβωσουμε Κ επειδη εχετε ψησει κ μενα με αυτα που λετε θελω κ γω 1 20ν να ανοιξω κ να χασω!Αλλα δ το βλεπω..Τοσο καιρο ψαχνω 1!!..Που ειναι??
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-10-06, 14:35
Το avatar του χρήστη stm2001gr
stm2001gr Offline:

Μοντέλο: AE101
Περιοχή: Στην κατηφόρα!
Δύναμη Σεβασμού: 297
stm2001gr είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ λίγο ρε! Αρχίσατε να παραφέρεστε! Μην τρελαίνεστε και σκεφτείτε τι γράφετε! Πρώτα απ΄ όλα ο wastegate με αυτό που έγραψε για κάποια παρέα(να είσαι σίγουρος ότι δεν ανήκω εκεί). Αναφέρομαι στον RI συγκεκριμένα ότι από τις 2-10 που αρχίσατε την κόντρα μέχρι και σήμερα 5-10 είναι 3 μέρες! Σιγά μη βρεθεί τόσο γρήγορα άτομο και χρόνος για κόντρα. Επειδή λες ότι τόσο καιρό ψάχνεις 1. Δεν έχω κάτι μαζί σου ούτε που σε ξέρω αλλά πιστεύω ότι έχουμε ένα καλό επίπεδο συμπεριφοράς και δεν χρειάζεται να το χαλάσουμε. Υπάρχει και ο Άκης 308 που έγραψε κάτι που είδε . Δεν γνωρίζω αν κάποιο μοτέρ ήταν λύκος με την κακή ένια αλλά θα βρεθούν άτομα για κόντρα και θα λυθεί η απορία μας.
Παλιά 05-10-06, 16:19
Carinaman Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Athens
Δύναμη Σεβασμού: 303
Carinaman είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Συμφωνω απολυτα..Πανω απο ολα ειμαστε πολιτισμενοι ανθρωποι, βρισιες, προσβολες κτλ δεν εχουν χωρο εδω..

Πανο τι ψαχνεις 20v?Εγω στο Ζεπελιν σου ειπα να τα παμε αλλα ειχες προβλημα, τι να τα παμε, δεν ειχε νοημα..Φτιαξτο πρωτα και ελα να τα παμε μεταξυ μας φιλικα και ωραια να δουμε τι γινεται..Ουτε φανατισμοι ουτε τιποτα..Απο τον Ιουλιο το λεμε..Και μαλιστα ειναι οτι καλυτερο..Να τα παμε μια τωρα και μια οταν ανεβασεις πιεση για να δουμε τι κερδισες..Σωστα?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-10-06, 20:26
Rl

Νικο εσυ με ξερεις ρε συ κ ξερεις οτι ειναι σχεδον στα @@ μου αν κερδισω η αν χασω.Επισης ψαχνω για ασημι ρε συ να υπαρχει λιγη ισοτητα..Τεσπα εμεις οι 2 θα τα παμε κ ειναι το μονο σιγουρο.Να δω με τι διαφορες θα χασω κ οπως πολυ σωστα ειπες να δω κ μετα την αναβαθμιση..Οσοι με εχουν γνωρισει απο κοντα ξερουν οτι δεν ειμαι ουτε αυτος που προκαλει ουτε αυτος που βριζει.Κ εσυ 2579 αν με θυμασαι 1 χαρα μιλησαμε οταν ειχα ερθει στη συναντηση αλλα δ μπορω καθολου δηλωσεις του τυπου περναω τον 1 τον αλλο τον παραλλο κ οταν μου λενε να το αποδειξω.........Εγω ειπα οτι μπορω να το πω στο παιδι ανα πασα στιγμη κ να...λυθει το θεμα.Επισης φιλε stm2001gr αν ακουγες κ εσυ οτι εχω ακουσει απο τους 20ν πραγματικα θα ησουν οχι οπως εγω αλλα χειροτερα.Πραγματικα πιστευω πλεον οτι πολλοι απο αυτους που το βαλαν εχουν κομπλεξ κ δε το λεω ετσι..Προσπαθουν να δειξουν οτι εχουν το καλυτερο μοτερ..Εγω εχω κανει βολτα με 1 πολυ καλο ασημι κ ξερω πως παει ε κ δε μπορω να μου λενε οτι θελουν..Επισης αμα θελεις ανοιγουμε εμεις για την πλακα μας κ μονο!Ετσι για να δουμε..Φιλικα κ χωρις τπτ αλλες μλκιες να δουμε τι διαφορες εχουν τα μοτερακια μας.Μη το παρεις οτι σε προκαλω.Αν βεβαια συμφωνεις

Νικο ρε συ το ΓΑΜΩΠΟΡΤΑΚΙ της wastegate πρεπει να χει προβλημα κ δε μπορω να βρω ακρη ακομα..Σου ειπα οτι με τη φιλτροχοανη εκει που μου πατε δ τραβαει καθολου ε?Σαν το μαμα παει Καντε κατι..1 απελπισμενος τουρμπατος..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-10-06, 20:29
Carinaman Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Athens
Δύναμη Σεβασμού: 303
Carinaman είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Ναι το ξεχασα οτι μιλαγες για ασημι.. Ξεκαθαριζε το κι εσυ!Λεγε ασημι η μαυρο!

Ρε συ δεν ξερω μηπως ειναι φολα το HKS?Πηγαινε να το δει ο αλλος και αμα ειναι να στο αλλαξει δεν εξηγειται αλλιως!ΤΟ πορτακι τι ετσι ξαφνικα?Εκτος αν το στραβωσες και αυτο μαζι με τη wastegate απο τα χτυπηματα..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-10-06, 20:33
Rl

οχι ρε συ δ παιζει το εχω ελεγξει 10 φορες!!Αμα το δεις το φυσηξαμε με αερα κ σε 1 σημειο κανει σαν 1 μικρο σκαλωμα το πορτακι..Δ μπορω να βγαλω ακρη ρε συ!Δε ξερω..Στον αλλο το βλακα δε θελω να ξαναπατησω μου σπαει τα νευρα!Ο κωστας δεν ειχε αυτο το προβλημα ε?
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Που ειναι τα TS? kosmas TOYOTA COROLLA T-SPORT 106 13-10-12 18:51
ΑΝΤΙΚΟΦΤΗΣ nikos-g6 ΦΟΡΟΥΜ 34 07-09-11 10:40
Τι ειναι???? NIKOS.99 4AGE 20v Levin 9 06-11-08 18:22
Αντικοφτης...E101 GT(1.3Turbo apo GT ) LoVis SUPPORT 10 09-01-06 14:57
Αντικοφτης Τελικης kosttrd SUPPORT 15 05-10-04 11:24

Page generated in 0,16336012 seconds (81,84% PHP - 18,16% MySQL) with 34 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:54.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com