Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
|
|
|
Re: Ts Forum -4- |
|
30-03-06, 11:09
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Ts Forum -4-
Τα φίλτρα βενζίνης αλλάζουν και/η καθαρίζονται χωρίς πρόβλημα. Εάν π.χ είχαν μπεί βρωμιές το φίλτρο θα τις κρατήσει και μετά πρέπει να καθαριστεί/αλλαχθεί.
Έτσι και αλλιώς αυτό πρέπει να γίνει μόνο μία φορά στην αρχή.
Σχετικά με την εγγύηση-κανένα μα κανένα πρόβλημα.
Στη χειρότερη-χειρότερη των περιπτώσεων πηγαίνεις στο συνεργείο και το βγάζεις που είναι πανεύκολο !
Π.Χ εάν πάς με φιλτροχοάνη ή βαρελάκι ή οτιδήποτε άλλο και το δούν, τί γίνεται ?
30-03-06, 14:15
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Aν πας με φιλτροχοάνη δεν σου λένε τίποτα εκτός αν έχεις κάποιο πρόβλημα που θα αρχίζουν να στα μασάνε!!! Καλή φάση πάντως που έχεις προσωπική εμπειρία!!!
|
30-03-06, 17:02
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
αφου το λενε σοβαροι ανθρωποι δεν μπορει να μηνε ιναι καλο....αν ειναι να αρχησουμε να μαζευουμε λεφτα...Κ Δεδε...οταν το βαλετε δεν μας λετε και εντυπωσεις??
|
|
|
30-03-06, 17:08
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Μόλις κάνω την κίνηση για εγκατάσταση της εν λόγω συσκευής, ευχαρίστως να ενημερώσω για τα αποτελέσματα.
30-03-06, 19:16
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λαγονήσι
|
|
Πάντως εγώ θεωρώ ότι οι όποιες βελτιώσεις πρέπει να ξεκινάνε από κάτω προς τα πάνω.
Πρώτα βελτιώνουμε το στήσιμο του αυτοκινήτου και μετά προχωράμε σε μηχανικές βελτιώσεις (στο performance εννοώ).
Έτσι λοιπόν άλλαξα ανάρτηση και τώρα έχω ήδη παραγγείλει το LSD, την πίσω αντιστρεπτική και το δίσκο-πλατώ (sport clutch disk & clutch cover) όλα από την TRD. Όταν έρθουν και τοποθετηθούν θα σας πω εντυπώσεις. Το βολάν ίσως το φτιάξω εγώ (ελάφρωμα και ζύγισμα μαζί με το δίσκο-πλατώ).
Μετά βλέπουμε για φιλτροχοάνες, προγράμματα, εκκεντροφόρους κλπ
|
|
|
31-03-06, 01:53
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ";p="
Καλημέρα σε όλους !
Madvinegar. Η τιμή πώλησης του είναι 350 ευρώ. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι μέσω της γνωριμίας να κόψει ΦΠΑ και να το πάρει κάποιος στη τιμή των 270-280 ευρώ.
Gorillas. Ναι. Το έχω δεί ήδη σε δύο αυτοκίνητα. C200 compressor & Toyota Yaris. Και τα δύο οχήματα είχαν εξοικονόμηση καυσίμου (με τη MERCEDES να φτάνει στο 25% και το YARIS στο 15%). Επίσης και τα δύο είχαν αυξημένη ρεπρίζ και σήκωμα της ιπποδύναμης. To MERCEDES έδωσε 5% αύξηση στην ιπποδύναμη, το YARIS περίπου 3%.
¶!! Το χρησιμοποιεί και καλός μου φίλος που έχει TAXI MERCEDES CDI 220 και δέν έχει κάνει δυναμομέτρηση αλλά το αισθάνεται πιό ελαφρύ/ταχύ και βέβαια αυτό που βλέπει είναι περίπου 150-200 ευρώ λιγότερα ευρώ κάθε μήνα να βγαίνουν από την τσέπη του για καύσιμο...
Αυτά ξέρω παιδιά... Εγώ με τη πρώτη ευκαιρία θα το βάλω στο αυτοκίνητο.
|
Δημήτρη, με όλο το θάρος, και το περιορισμένο πεδίο γνώσεων που έχω:
Η Mercedes (DaimlerChrysler Για την ακρίβεια) ξοδεύει για ετήσια έρευνα περίπου όσο όλος ο προϋπολογισμός της Ελλάδας. H Shell Και η Bp που φτιάχνουν τα καύσιμα ξοδεύουν δυο φορές τόσα. Πώς το καλό κανένας από αυτούς δε σκέφτηκε να φτιάξει ένα τέτοιο καλωδιάκι που θα δίνει 25% μείωση στην κατανάλωση και 95% μείωση στα καυσάερια?
Επίσης κάτι για την ενημέρωσή σας: Η πατέντα δεν τεκμηριώνει ότι αυτό που κάνεις έχει αποτέλεσμα, αλλά ότι αυτό που κάνεις δεν το έχει κάνει κανένας άλλος. Δηλαδή αν εγώ βάλω ένα κατεψυγμένο καναρίνι στο ψυγείο του αυτοκινήτου και ισχυριστώ ότι μειώνει την κατανάλωση κατά 80% και κάνει τον κινητήρα να "τραγουδάει", πάλι θα την πάρω την πατέντα, γιατί κανένας άλλος δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα...
|
|
|
31-03-06, 02:16
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από leon74";p="
Δηλαδή αν εγώ βάλω ένα κατεψυγμένο καναρίνι στο ψυγείο του αυτοκινήτου και ισχυριστώ ότι μειώνει την κατανάλωση κατά 80% και κάνει τον κινητήρα να "τραγουδάει", πάλι θα την πάρω την πατέντα, γιατί κανένας άλλος δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα...
|
¶ψογο παράδειγμα. Πολύ γέλιο!!! Το φαντάζεσαι;
|
|
|
31-03-06, 10:52
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από syele";p="
Πάντως εγώ θεωρώ ότι οι όποιες βελτιώσεις πρέπει να ξεκινάνε από κάτω προς τα πάνω.
Πρώτα βελτιώνουμε το στήσιμο του αυτοκινήτου και μετά προχωράμε σε μηχανικές βελτιώσεις (στο performance εννοώ).
Έτσι λοιπόν άλλαξα ανάρτηση και τώρα έχω ήδη παραγγείλει το LSD, την πίσω αντιστρεπτική και το δίσκο-πλατώ (sport clutch disk & clutch cover) όλα από την TRD. Όταν έρθουν και τοποθετηθούν θα σας πω εντυπώσεις. Το βολάν ίσως το φτιάξω εγώ (ελάφρωμα και ζύγισμα μαζί με το δίσκο-πλατώ).
Μετά βλέπουμε για φιλτροχοάνες, προγράμματα, εκκεντροφόρους κλπ
|
Φίλε Syele. Είμαι σίγουρος οτι κανείς δέ θα διαφωνήσει μαζί σου.
Δέν έγραψα τη σειρά με την οποία πρέπει να γίνουν οι βελτιώσεις..... αναφέρω ΜΟΝΟ τις μηχανικές βελτιώσεις..... Η συνολική βελτίωση είναι άλλο θέμα (μεγάλο) και ξεκινά ακριβώς όπως το είπες. Εάν θέλεις ευχαρίστως να κάνουμε αναφορά και σ'αυτό.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από leon74";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ";p="
Καλημέρα σε όλους !
Madvinegar. Η τιμή πώλησης του είναι 350 ευρώ. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι μέσω της γνωριμίας να κόψει ΦΠΑ και να το πάρει κάποιος στη τιμή των 270-280 ευρώ.
Gorillas. Ναι. Το έχω δεί ήδη σε δύο αυτοκίνητα. C200 compressor & Toyota Yaris. Και τα δύο οχήματα είχαν εξοικονόμηση καυσίμου (με τη MERCEDES να φτάνει στο 25% και το YARIS στο 15%). Επίσης και τα δύο είχαν αυξημένη ρεπρίζ και σήκωμα της ιπποδύναμης. To MERCEDES έδωσε 5% αύξηση στην ιπποδύναμη, το YARIS περίπου 3%.
¶!! Το χρησιμοποιεί και καλός μου φίλος που έχει TAXI MERCEDES CDI 220 και δέν έχει κάνει δυναμομέτρηση αλλά το αισθάνεται πιό ελαφρύ/ταχύ και βέβαια αυτό που βλέπει είναι περίπου 150-200 ευρώ λιγότερα ευρώ κάθε μήνα να βγαίνουν από την τσέπη του για καύσιμο...
Αυτά ξέρω παιδιά... Εγώ με τη πρώτη ευκαιρία θα το βάλω στο αυτοκίνητο.
|
Δημήτρη, με όλο το θάρος, και το περιορισμένο πεδίο γνώσεων που έχω:
Η Mercedes (DaimlerChrysler Για την ακρίβεια) ξοδεύει για ετήσια έρευνα περίπου όσο όλος ο προϋπολογισμός της Ελλάδας. H Shell Και η Bp που φτιάχνουν τα καύσιμα ξοδεύουν δυο φορές τόσα. Πώς το καλό κανένας από αυτούς δε σκέφτηκε να φτιάξει ένα τέτοιο καλωδιάκι που θα δίνει 25% μείωση στην κατανάλωση και 95% μείωση στα καυσάερια?
Επίσης κάτι για την ενημέρωσή σας: Η πατέντα δεν τεκμηριώνει ότι αυτό που κάνεις έχει αποτέλεσμα, αλλά ότι αυτό που κάνεις δεν το έχει κάνει κανένας άλλος. Δηλαδή αν εγώ βάλω ένα κατεψυγμένο καναρίνι στο ψυγείο του αυτοκινήτου και ισχυριστώ ότι μειώνει την κατανάλωση κατά 80% και κάνει τον κινητήρα να "τραγουδάει", πάλι θα την πάρω την πατέντα, γιατί κανένας άλλος δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα...
|
Καλημέρα...
Επειδή όπως λέει και ο σοφός λαός μας "τα πολλά λόγια είναι φτώχεια" δέν μπαίνω στη διαδικασία να σκεφτώ γιατί και ποιός δέν το σκέφτηκε.
Έγραψα αυτά που ξέρω.
Το συγκεκριμένο προιόν έχει τρίμηνη εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Μάλλον μόνο μιά δοκιμή θα σε πείσει... Στη χειρότερη παίρνεις τα χρήματα σου πίσω. Δέν νομίζω οτι μπορεί κάποιος να σου προσφέρει πιό αξιοπρεπή πρόταση από αυτή.... Γνώμη μου....
Και όπως ανέφερα (αλλά και από ότι καταλαβαίνω..) είναι ο μόνος τρόπος για να πειστείς ! Και μετά γράφεις και κάνεις τη κρίση σου επί συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.
|
31-03-06, 22:52
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Δημήτρη, σου λέω λοιπόν ότι επειδή έχουμε μετρήσει αντίστοιχα προϊόντα εργαστηριακά, δεν δίνουν κανένα αποτέλεσμα, ούτε θετικό, ούτε αρνητικό! Ο λόγος είναι ότι τα μόρια του καυσίμου δεν είναι πολικά άρα δεν καταλαβαίνουν τίποτα από ηλεκτρομαγνητικά πεδία.
Κοινώς πεταμένα λεφτά, πέρα ως πέρα. Καλύτερα θα σου δουλέψει το παγωμένο καναρίνι...
|
|
|
31-03-06, 23:05
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
θα συμφωνησω με τον φιλο leon μιας και εχω δει παραδειγματα. φιλοι μου αγοραζαν απο εκθεσεις σε τιμη κοστους ταχα μου ενα παρομοιο κιτρινο κουτακι τετραγωνο που υποσχοταν 8 αλογα και 3 κιλα ροπης.και πηραν απο δυο ο καθενας τους για να παρουν 16 αλογα και 6 κιλα ροπη. ετσι τους ειχε πει ο πωλητης. α ρε και να μου τα λεγε εμενα!!!! χαχαχα εδω τρομαξαμε με τον παραλληλο να παρουμε κατι. πως με ιονιστη καυσιμου να ειναι εφικτο κατι τετοιο? το ολο κολπο ειναι στην επιστροφη χρηματων. ειναι καθαρα θεμα marketing και εκει πονταρουν. σκεφτεσαι εσυ οτι θα πας μετα απο ενα μηνα και θα πεις κυριοι τα λεφτα μου πισω. εμ? ετσι ειναι? για δοκιμαστε το...... αυτα για μενα ειναι παντως αερολογιες. οποιος θελει φυσικα δεν εχει να χασει τιποτα και ας το δοκιμασει να εχουμε να λεμε και να γελαμε(καναρινι)
επισης καπου ειχα διαβασει για τα καυσιμα και συμφωνω και εκει μετον leon. προς θεου παντως δεν θελω να θιξω κανεναν αλλα πιστευω οτι ειναι λεφτα για πεταμα
και ομως βρισκουν θυματα-θηραματα και πουλανε. αλλιως πως θα επιβιωναν κατι τετοιες εταιριες?απο κει και περα αν δινοταν πραγματικα λυση με τετοια μαγικα κουτακι-καλωδια κτλ τα μαγαζια με τετοια θα ηταν οσα και τα περιπτερα στην αθηνα-πειραια, γιατι πραγματικα θα αξιζε τον κοπο. ποσες ομως τετοιες εταιριες γνωριζουμε η εχουμε ακουσει?λιγες πιστευω σχετικα.......
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Forum |
george1973 |
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ |
0 |
31-08-10 13:44 |
Νέο forum |
george1973 |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
0 |
17-07-10 13:50 |
Ke 30 Forum -3- |
GEORGIOS_XYNOS |
TOYOTA COROLLA KE30 |
550 |
14-04-10 23:14 |
Ke 30 Forum -2- |
DjBac |
TOYOTA COROLLA KE30 |
1211 |
09-01-07 16:47 |
TS FORUM 2 |
DjBac |
TOYOTA COROLLA T-SPORT |
372 |
23-05-05 12:45 |
Page generated in 0,17871499 seconds (79,47% PHP - 20,53% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:45. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|