Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από liquidCTS";p="
Περιμένω το updated πακέτο σου.. Πολύ σε έχει ταλαιπωρήσει το θέμα νομίζω...
Για φρένα, μου είπε και ο Λευτέρης διάφορα.. Σε πολύ πιο λογικές τιμές... Αλλά η λύση AP ακούγεται δυνατή έτσι και αλλιώς.
|
Updated θα είμαι μάλλον την τρίτη! 8)
Κι εμένα μου έχει πει ο Λευτέρης...απλά όπως και να το κάνουμε δημήτρη τα AP είναι AP. Πολύ δυνατή εταιρία με χρόνια αγώνες στην πλάτη της. Είδωμεν...!! 8)
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από s.nikolopoulos";p="
...Τώρα για την μπάρα απ'την στιγμή που υπάρχει σκληρή αναρτηση καλό είναι να μην βάλω άκαμπτη μπάρα γιατί το αυτοκίνητο θα γίνει σαν CART.Xθες συζήτουσα με τον αρχηγό-εκπαιδευτή της ομάδας Σ που έχουν 2 TS για εκπαίδευση στην πίστα των Μεγάρων και ψάχνουν να κανουν όλα τα ηλεκτρονικά βοηθήματα κατέπιλογή με διακόπτη γιατί τα έβγαλαν και το αυτοκίνητο δεν μπορεί να στριψει με τίποτα νεότερα θα έχω την άλλη εβδομάδα.
|
Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται το αμάξι kart. Τουλάχιστον το δικό μου δεν είναι. Πρέπει να προβείς σε πολύ πιο extreme λύσεις για να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να γίνει αυτό από μία απλή αλουμινένια μπάρα θόλου. Μπορούν να εκφέρουν γνώμη πάνω σε αυτό οι liquidCTS, Ultramar και Blade οι οποίοι έχουν KW & θολόμπαρα ΤΤΕ.
Μου φαίνεται 100 φορές πιο extreme το 40άρι προφίλ (που ουσιαστικά είναι πηγή των περισσότερων προβλημάτων που περιγράφεις) παρά η μπάρα της TTE!
Τώρα όσον αφορά τα βοηθήματα...φαντάζομαι ότι μιλάς για το TRC & VSC. Το TRC απενεργοποιείται και υπάρχει τρόπος να θέτεις εντός κι εκτός το VSC κάνοντας κάποια μοντίφα στις αντιστάσεις. Αλλά μιας που μιλήσαμε για τα Μέγαρα...όταν είχα πάει έχοντας κατά 90% το setup που έχω τώρα, και με απενεργοποιημένο το TRC, το αμάξι έστριβε με τα μάτια κάνοντας μου όλα τα χατίρια και ούτε μία φορά δεν χτύπησε το VSC. Αν με τον άνθρωπο που μίλησες, εννοούσε stock TS, τότε ναι σίγουρα το στρίψιμο του είναι για τα πανηγύρια...πόσο μάλλον αν βγάλεις και το VSC.
Σε κατάσταση δρόμου για να μου μπει το VSC πρέπει να μπω με το εκατομμύριο σε μία στροφή η οποία έχει και χάλια άσφαλτο ή θα πρέπει να κάνω ταρζανιές σε νερά.
Σε καμία άλλη περίπτωση δεν μου ενεργοποιείται και πόσο μάλλον στα μέγαρα με καλής ποιότητας άσφαλτο και υψηλό συντελεστή τριβής.!
Περιμένουμε νέα σου από τα φρένα!