Re: Ρελαντί
Λοιπόν ρώτησα αυτόν που μου έκανε το τσιπάρισμα και μου είπε ότι το ρελαντί σε γενικές γραμμές είναι στις 650 στροφές (σας γενική εντολή του εγκεφάλου). Τώρα να το πειράξεις δεν γίνετε γιατί ο εγκέφαλος θα το επαναφέρει εκεί που θέλει αυτός σε σχέση με την εξωτερική θερμοκρασία τον τρόπο που κινήθηκε το car τα τελευταία χιλιόμετρα (αν το έσκισες ή αν το κινείς μέσα στην πόλη με κίνδυνο να μπουκώσει) κτλ. Αποτέλεσμα το ρελαντί ουσιαστικά δεν πειράζετε γιατί ο εγκέφαλος παίζει με τις ρυθμίσεις και αργά ή γρήγορα θα το αλλάξει όπως καταλαβαίνει αυτός (αυτό είναι το κόστος ενός εξελιγμένου εγκεφάλου τι να κάνουμε) ο μόνος τρόπος είναι να παρακάμψεις τελείως τον εγκέφαλο της μαμάς και να βάλεις κάποιον απ΄ έξω. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν αυτά αλλά αυτή είναι η απάντηση που πήρα από άνθρωπο που η δουλειά του είναι αυτή τώρα το τι λέει η αντιπροσωπία και κατά πόσο πραγματικά αλλάζουν το ρελαντί (παρόλο που το χρεώνουν) δεν ξέρω.
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|