Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > Μοτερ. > 4AGE 20v Levin

4AGE 20v Levin 1600 20V TWIN GAM VTi Silvertop & Blacktop

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 24-09-16, 07:53
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
καλημερα, σορρυ νομιζα οτι το εχεις, δεν το καταλαβα. Με το καλο να παραλαβεις τοτε, και οτι προβλημα εχεις γραψε εδω να το λυσουμε! υπομονη τωρα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-10-16, 17:59
Το avatar του χρήστη mixalhs_23
mixalhs_23 Offline:

Περιοχή: KAVALA
Δύναμη Σεβασμού: 212
mixalhs_23 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μόλις πείρα το κατραν στα χέρια μου το έβαλα επάνω αλλά τζίφος για ακόμα μια φορά. Μάλλον το πρόβλημα είναι στην πλεξουδα. Αντε να βγάλω άκρη τώρα πφφφφ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-10-16, 22:46
NikiforosGT Offline:
Moderator

Τα ίδια είχα πάθει και εγώ! Κάποια βλακεία του ηλεκτρολόγου και δεν έφερνε το σήμα στην φυσα! Πήρα από μπροστά από την ηλεκτρονική έτσι κι αλλιώς το είχα για το εξωτερικό στροφόμετρο. Εκοψα το καλώδιο στην φυσα και συνδεσα το δικό μου. Περισσότερα στο tutorial που είχα κάνει. Από τότε παίζει τέλεια!!! Αν το σημα που είναι αρνητικό γειωθει χάνει το παλμικό. Προφανώς λόγω μετατροπής το κάνουν μερικοί αυτό και γιαυτό μετα δεν παίζει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-01-17, 19:57
mixalhs_23 Offline:

Τελικά μετά από αρκετό καιρό και αρκετούς ηλεκτρολόγους τα κατάφερα μόνος μου να ναι καλά το ίντερνετ με το να βρω σχέδια και η πολύτιμες συμβουλές του Νικηφόρου. Η (πατέντα) που έκανα ήταν να καταργησω τη γραμμή που είχε η πλεξουδα και τράβηξα κατευθείαν καινούργια από μπροστά.Το igniter δίνει την εντολή μαύρο καλώδιο. Σύνδεσα νέο καλώδιο κατευθείαν από την εντολή και το έδωσα κατευθείαν στο κατραν καφέ φισα μαύρο καλώδιο.
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  PicsArt_01-20-07.46.47.jpg
Εμφανίσεις:  23
Μέγεθος:  154,6 KB  
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-01-17, 12:18
Το avatar του χρήστη Γιαννης20v
Γιαννης20v Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101si 20vt
Περιοχή: ΚΟΛΩΝΙΑ
Δύναμη Σεβασμού: 317
Γιαννης20v είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αχ αυτοι οι μαστορες αχ...τοχω πει πολλες φορες τελευταια...μακαρι ναχα καταλληλο χωρο κ εργαλεια κ δε θα μεβλεπε κανενας τους...ωραιος Μιχαλη μπραβο!!τωρα θα βλεπεις τις 8αρες να βαρανε!!!!
Παλιά 21-01-17, 15:04
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mixalhs_23 Εμφάνιση μηνυμάτων
Τελικά μετά από αρκετό καιρό και αρκετούς ηλεκτρολόγους τα κατάφερα μόνος μου να ναι καλά το ίντερνετ με το να βρω σχέδια και η πολύτιμες συμβουλές του Νικηφόρου. Η (πατέντα) που έκανα ήταν να καταργησω τη γραμμή που είχε η πλεξουδα και τράβηξα κατευθείαν καινούργια από μπροστά.Το igniter δίνει την εντολή μαύρο καλώδιο. Σύνδεσα νέο καλώδιο κατευθείαν από την εντολή και το έδωσα κατευθείαν στο κατραν καφέ φισα μαύρο καλώδιο.
καλησπέρα! ελα μπραβο χαιρομαι που τα καταφερες!
εμ ο ηλεκτρολογος θα ειχε κανει βλακεια οπως στο δικο μου.....
το σημα του στροφομετρου αυτο που λες στο igniter (νομιζω εμενα ειναι ασπρομαυρο το καλωδιο) δινει αρνητικο μεν σημα αλλα ΔΕΝ ειναι οπως η κανονικη γειωση! αμα γειωθει χανει το σημα το παλμικο που απαιτει το στροφομετρο και ειναι απλα νεκρο. Αυτος ειναι ο λογος που και το σωστο καντραν να εχουμε το στροφομετρο παλι παραμενει νεκρο!
φιλος ηλεκτρονικος μου ειπε πως αυτο το αρνητικο σημα το παλμικο του μπορεις να το δεις ΜΟΝΟ με παλμογραφο που φανταζομαι οι ηλεκτρολογοι αυτοκινητων δεν χρησιμοποιουν.
Οποτε η μοναδικη λυση ειναι να τραβηχτει νεο καλωδιο. Με αυτη τη $%$% πεδευομουνα ποσο καιρο επειδη καποιος εκανε την βλακεια....
και εγω το ειχα και ετοιμο επειδη ειχα βαλει πριν εξωτερικο στροφομετρο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-01-17, 16:11
mixalhs_23 Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Οποτε η μοναδικη λυση ειναι να τραβηχτει νεο καλωδιο. Με αυτη τη $%$% πεδευομουνα ποσο καιρο επειδη καποιος εκανε την βλακεια....
και εγω το ειχα και ετοιμο επειδη ειχα βαλει πριν εξωτερικο στροφομετρο.
Έτσι είναι φίλε Νικηφορε και δούλεψε και το μαμά μου το κατραν τζάμπα πήγα και αγόρασα κατραν από G6R. Πλέον πένα γιατί θέλω να το βάλω και στην δυναμομετρηση.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-01-17, 16:14
mixalhs_23 Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιαννης20v Εμφάνιση μηνυμάτων
αχ αυτοι οι μαστορες αχ...τοχω πει πολλες φορες τελευταια...μακαρι ναχα καταλληλο χωρο κ εργαλεια κ δε θα μεβλεπε κανενας τους...ωραιος Μιχαλη μπραβο!!τωρα θα βλεπεις τις 8αρες να βαρανε!!!!
Έτσι είναι όντος Γιάννη. Πραγματικά να είχα και εγώ μέρος πλέον από το ίντερνετ βρίσκεις τα πάντα και αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου γλυτώνεις και χρήμα και χρόνο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-01-17, 22:55
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mixalhs_23 Εμφάνιση μηνυμάτων
Έτσι είναι φίλε Νικηφορε και δούλεψε και το μαμά μου το κατραν τζάμπα πήγα και αγόρασα κατραν από G6R. Πλέον πένα γιατί θέλω να το βάλω και στην δυναμομετρηση.
κατσε το μαμα γιατι δουλεψε? το προβλημα με το στροφομετρο υπαρχει οταν εχουμε πχ μοτερ με διανομεα και μετα βαζουμε με διπλους πολλαπλασιαστες ή το αναποδο. Γενικα το προβλημα αυτο ειναι δεν συνεργαζεται δλδ το σημα.
Εμενα το μαμα δεν δουλευει ετσι κι αλλιως δλδ.
Στην δικια μου περιπτωση ειχα με διπλους πολλαπλασιαστες + ματι στον στροφαλο (4ΕFE) και με 4EFTE εχει διανομεα, οταν εχει διανομεα δεν εχει και ματι στον στροφαλο επειδη ο διανομεας περνει κινηση απο τον εκκεντροφορο και ετσι αναγνωριζει τις στροφες του κινητηρα. Εχει μεσα στον διανομεα κατι αντιστοιχο δλδ.
Και τα 2 μοτερ και αυτο που ειχες και αυτο που εχεις εχουν το ιδιο πραγμα? αν ειναι ετσι γιαυτο παιζει και το μαμα στροφομετρο.
Δεν μπορει το ιδιο μαμα στροφομετρο να παιζει και στα 2 μοτερ εαν δεν εχουν τον ιδιο τροπο για τα ρευματα στα μπουζι.
Εκτος αν ειναι πειραγμενο και εχει καμια πατεντα, εχω ακουσει οτι γινεται καποια ηλεκτρονικη πατεντα με εξαρτημα ή μικρο κυκλωματακι, εχω φαει τον τοπο και δεν εχω βρει τιποτα!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 21-01-17 στις 23:02.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-01-17, 17:36
mixalhs_23 Offline:

Δεν ξέρω τι να σου πω φίλε Νικηφορε. Εγώ να φανταστείς έβαλα επάνω κατευθείαν το καντράν από το G6r του δίνω την εντολή και δούλεψε κατευθείαν. Λέω τέλεια θα αλλάξω τα στροφομετρα και θα είναι οκ. Αλλά μπήκα στον πειρασμό να δοκιμάσω και το μαμά για να μην κάθομαι και κάνω όλοι αυτή την αλλαγή και μόλις το έβαλα επάνω δούλεψε. Και τα αφτιά μου γελουσαν. Τώρα δεν ξέρω πως έγινε αυτό. Το μαμά μου μοτέρ είναι με πολλαπλασιαστες 4zz ενώ το 4age20v οχι. Δεν ξέρω να σου απαντήσω. Όσο αφορά αυτό που λες με κάποια ηλεκτρονική πατέντα την κάνουν με ένα (ΤΡΙΜΕΡ 100) το συνδέουν στην φισα του στροφομετρου στο μαύρο καλώδιο του δίνουν την εντολή από το igniter και γείωση. Το κακό με αυτήν την πατέντα είναι ότι στα ψηλά ίσως το στροφομετρο να κάνει χαζά (ανεβοκατεβασματα). Βάζω και μια φωτογραφία που την έστειλε κάποιος ηλεκτρολόγος από Αθήνα για να με βοηθήσει στο πρόβλημα μου αλλά δεν χρειάστηκε να κάνω την συγκεκριμένη πατέντα.
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  received_235632956864118.jpg
Εμφανίσεις:  16
Μέγεθος:  134,0 KB  
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > Μοτερ. > 4AGE 20v Levin

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Η 5η ταχύτητα γυρίζει στην νεκρά με γκάζι! NikiforosGT TOYOTA COROLLA 111(G6) 3 02-10-16 18:21
Στροφόμετρο με οικονομόμετρο led βοήθεια? supermanboy TOYOTA COROLLA E*101 54 05-06-12 00:17
Corolla EE111 turbo (4E-FTE) και στροφόμετρο NikiforosGT TOYOTA COROLLA 111(G6) 117 28-01-12 21:26
Στροφόμετρο Starlet GT σε Corolla EE111 4E-FTE how to NikiforosGT Γνωσιακή Βάση Δεδομένων 0 22-05-11 20:31
Αλλαγή πλαστικού που καλύπτει κοντερ στροφόμετρο giorgosvet TOYOTA COROLLA E 12 11 02-12-10 14:27

Page generated in 0,17317510 seconds (82,83% PHP - 17,17% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:38.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com