Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mixalhs_23
Έτσι είναι φίλε Νικηφορε και δούλεψε και το μαμά μου το κατραν τζάμπα πήγα και αγόρασα κατραν από G6R. Πλέον πένα γιατί θέλω να το βάλω και στην δυναμομετρηση.
|
κατσε το μαμα γιατι δουλεψε? το προβλημα με το στροφομετρο υπαρχει οταν εχουμε πχ μοτερ με διανομεα και μετα βαζουμε με διπλους πολλαπλασιαστες ή το αναποδο. Γενικα το προβλημα αυτο ειναι δεν συνεργαζεται δλδ το σημα.
Εμενα το μαμα δεν δουλευει ετσι κι αλλιως δλδ.
Στην δικια μου περιπτωση ειχα με διπλους πολλαπλασιαστες + ματι στον στροφαλο (4ΕFE) και με 4EFTE εχει διανομεα, οταν εχει διανομεα δεν εχει και ματι στον στροφαλο επειδη ο διανομεας περνει κινηση απο τον εκκεντροφορο και ετσι αναγνωριζει τις στροφες του κινητηρα. Εχει μεσα στον διανομεα κατι αντιστοιχο δλδ.
Και τα 2 μοτερ και αυτο που ειχες και αυτο που εχεις εχουν το ιδιο πραγμα? αν ειναι ετσι γιαυτο παιζει και το μαμα στροφομετρο.
Δεν μπορει το ιδιο μαμα στροφομετρο να παιζει και στα 2 μοτερ εαν δεν εχουν τον ιδιο τροπο για τα ρευματα στα μπουζι.
Εκτος αν ειναι πειραγμενο και εχει καμια πατεντα, εχω ακουσει οτι γινεται καποια ηλεκτρονικη πατεντα με εξαρτημα ή μικρο κυκλωματακι, εχω φαει τον τοπο και δεν εχω βρει τιποτα!