Μαμα και τα 2 απο αξιοπιστια δεν εχουν καμια διαφορα..Τωρα το ειπα πιο σωστα..
Κανενα 1ΖΖ δεν χτυπαει.Αυτα που δεν ειναι σωστα χτυπανε,και δεν ειναι μονο τα 1ΖΖ αλλα και τα 2ΖΖ και τα 3S και τα evo και τα supra.. και ολα..
Περι αξιοπιστιας των ZZ αρχισε να γινεται λογος απο τα πρωτα που εκαιγαν λαδια λογω λαθος πιστονιων..
Σαν μοτερ ειναι τουμπανα.
Δεν εχουν καμια διαφορα απο τα πιο παλια.Γνωμη μου.
Μπαμπη τον 2ΖΖ δεν μπορω καν να τον συγκρινω με 3S..Τον 1ΖΖ μπορω..
@Μαμα κορμος 3ΖΖ(υπερκυβισμενο) δουλευε σε εμενα 3,5+ χρονια μονο με πιστονια,μπιελες,μεταλλα,βιδες και πιεση 1.7-1.8...Σαπια αλουμινενια μπλοκ δεν αντεχουν..
Μετα εκανα την μαλακια να βαλω χιτωνια(μαλακια λογω κοστους) τα οποια τελικα δεν χρειαστηκα(σκεφτομουν να δουλεψει μεγαλη τουρμπινα και πιεση πανω απο 2 bar).Με τα χιτωνια δουλεψε αλλα 4 χρονια.Πιστονια,μπιελες,βιδες τα ιδια.Μονο μεταλλα αλλαξα.
ΑΑΑ και κατι ακομα η τεχνολογια προχωραει.Πλεον και τα vvt-i ειναι αρχαια..
Δηλ θα φτασουμε στο 2060 και θα βαζουμε ακομα 4εφτε??538 χρονων μοτερ?
Απλα τα μοτερ αυτα δεν τσουλησαν στην βελτιωση γιατι με τα ιδια λεφτα που θα κοστιζαν τα εντοσθια εβαζες π.χ 3S που ειναι και ''δοκιμασμενο''..
Ελα αδερφε τωρα που θα ασχοληθουμε με τις λαδιερες τα vvt-i να δωσουμε ενα σκασμο λεφτα να σπασουν και να μας περνανε ολοι γιατι δεν τσουλανε..
Εγω παντως εχω κανει πολλες δοκιμες με ιδια καροτσα corolla εγω με λαδιερα μοτερ και το αλλο corolla με φοβερο 3S.
Ψιτ αν τωρα ξεκινουσα να φτιαξω ξανα το αμαξι θα το εκανα με 3S για να δω διαφορες με την λαδιερα.
Στο μονο που ειναι καλυτερο το 3S για μενα ειναι οτι δουλευει και με παραλληλο.
**Σε 1ΖΖ και 2ΖΖ
ΠΡΕΠΕΙ να αλλαχτει το γραναζι της τρομπας του λαδιου.
Σε 1ΖΖ μπορει να μεινει και το μαμα αλλα δεν ξερω ποσο θα αντεξει..Σε 2ΖΖ ουτε δευτερολεπτο.
@@ Απλα τα μοτερ αυτα δεν τσουλησαν στην βελτιωση γιατι με τα ιδια λεφτα που θα κοστιζαν τα εντοσθια εβαζες π.χ 3S που ειναι και ''δοκιμασμενο''..
Το αποπανω ειναι το πιο βασικο..Ας μας πουν οι βελτιωτες(προσκυνω) ποσα λεφτα εχουν ριξει σε αυτα τα μοτερ, ποσα χλμ τα τεσταραν και εβγαλαν το συμπερασμα οτι σπανε.. Κανενας..αρα πως υποστηριζουν τοσο πολυ την αποψη τους???Επειδη πηγαινε ο παππους με το corolla του 2000 και εκαιγε λαδια?
Θυμαμαι πηγαινα πιο παλια σε μαστορια και τους ρωταγα για βελτιωση και οι απαντησεις τους για τα vvt-i ειχαν απειρο γελιο.Φυσικα προτειναν τα 4εφτε και 3ς..Τοτε να δειτε τρολαρισμα που τους εκανα..Με τον Jason γελαγαμε κανα μηνα με τον καθε βελτιωτη(προσκυνω ξανα)..