Παιδια γεια σας και απο μενα!!!
Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Ευθυμη για το βιντεο και πιστευω οτι του ανταπεδωσα την χαρη και με το παραπανω!!!
Χαρηκα για την γνωριμια!
Στα του αγωνα τωρα εκανα ενα ΤΡΟΜΕΡΟ χρονο ακομα και απο αυτα που ηλπιζα!
14.834 με 154.90 χιλ.ταχ.εξοδου!!!Το ΑΜΑΞΙ με την 2ο μπουκαλα σημερα απλα ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ!!!
Οπως σωστα ειπε ο Ευθυμης στα @ρχ@δι@ μου που εκανα χρονο κατω απο 15 και αποκλειστικα αλλα ΠΛΗΡΩΣΑ την απροσεξια μου στην εκκινηση καθως ξεκινησα 1sec πιο μετα απο το SAXO και στην απελπισια μου να τον φτασω και να τον περασω απο τα 3 αμαξια που μου εκανε απο εκκινηση στο τελειωμα ηταν 1 αμαξι με ταση να το περασω........
ΩΣΤΟΣΟ εσπασα ευκολα το 15 και ουτως ή αλλως αποκλειστηκα αν και εχασα στην κοντρα αν και με καλυτερο χρονο εναντι του saxo που εκανε 15.195 με 142.26 ταχ.εξοδου.........
ΟΠΟΤΕ αυτον τον εκπληκτικο χρονο για τα αλογα του αμαξιου και τα κιλα τον χρωσταω στα SAXO που με δυσκολεψε......
ΜΠΡΑΒΟ και στον ΜΑΚΑΤΟ που εκανε καλους χρονους .τα ακριβη στοιχεια απο τον ιδιο αλλα και στο πολυ καλο Corolla απο τον Εβρο που εκανε εκπληκτικους χρονους.........
Ωστοσο ο Κωστας εχασε απο ενα PUNTO GT ............
Εφυγα απο τις 4 καθως αφου αποκλειστηκα βγηκαμε εξω να παμε για μασα με τον φιλο μου......δεν ξερω τι εγινε αλλα το RX7 ειναι του Μαραβα γνωστο και ως DOCMAR που εκανε πολλες δηλωσεις ωστοσο το Σαββατο δεν εκανε ουτε ενα περασμα αφου εσπασε στο BURN OUT το διαφορικο.....
Σημερα ενα περασμα που ξερω εκανε ενα πολυ κακο 12.4 για τα δεδομενα του αμαξιου του.......
Αν εχασε απο τον Μακατο θα μας το πει ο Κωστας και αν ισχυει πολυ χαιρομαι......
Εγω δηλωνω SUPER ευχαριστημενος απο ολα η διοργανωση ΤΕΛΕΙΑ χασατε οσοι δεν ηρθατε πανω απο 5000 θεατες .........και φυσικα απο το αμαξι μου που εκανε ΠΑΡΑΠΑΝΩ και απο αυτα που θα ηθελα να ειχα κανει.......