Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 26-10-11, 21:54
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1033
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
το παρατραβηξαμε το θεμα με τις αποδειξεις! ειπαμε εγω προσωπικα σε μερικα ανταλλακτικα ειδα και επαθα να τα βρω! δεν προκειτε να κατσω να ασχοληθω επειδη ο αλλος δεν κοβει αποδειξη! εδω οι ιδιοι κλεβουν δλδ οι πολιτικοι και πολλοι αλλοι και ολοι κανουν την παπια! ΟΛΟΙ οσοι εχω παει κανεις δεν κοβει! και ειναι πολυ γνωστά ονοματα! δεν τα γραφω εδω μεσα για ευνοητους λογους. Πραγματικα δυσκολευομαι να πιστεψω οτι υπαρχουν μαντραδες που κοβουν αποδειξεις! χυμα ολοι ειναι! παντως νομιζω δεν ειναι αναγκη να εχουν υπολογιστη με προγραμμα διαχειρισης αποθηκης πχ το ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 που δουλευω εγώ στην δουλεια μου, μπορουν να εχουν απλη ταμειακη. Ετσι δεν ειναι?

αυτος εδω τι εχει μαντρα και ειναι και διαλυτηριο? βλεπω πουλαει και ανταλλακτικά! και ΟΛΟΚΛΗΡΑ αυτοκινητα!!! δλδ τα πανε για διαγραφη και αυτος τα πουλαει? (για ανταλλακτικά).
http://www.bakalios.gr/index.php?opt...52&It emid=55
http://bakalios.car.gr/parts/?ca=1694

και αποκλειεται δλδ αυτοι απο τα διαλυτηρια να πουλανε νόμιμα ανταλλακτικα σε μαντραδες και μετα οι μαντραδες να μην κοβουν αποδειξεις? γιατι δε νομιζω τοσα νεοτερα αμαξια που πανε εκει να καταστρεφουν τοσα χρησιμα πραγματα για αλλους? πως θα βρισκαμε ανταλλακτικα μεταχειρισμενα τοτε?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 26-10-11 στις 22:01.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-10-11, 22:02
NikiforosGT Offline:
Moderator

Για διαβαστε και το doc που τα λεει ολα μέσα:

Π.Δ. 116/04 (ΦΕΚ 81 Α’/5-3-04) : Μέτρα, όροι και πρόγραμμα για την εναλλακτική διαχείριση των οχημάτων στο τέλος του κύκλου ζωής τους, των χρησιμοποιημένων ανταλλακτικών τους και των απενεργοποιημένων καταλυτικών μετατροπέων σε συμμόρφωση με τις διατάξεις της Οδηγίας 2000/53/ ΕΚ «για τα οχήματα στο τέλος του κύκλου ζωής τους» του Συμβουλίου της 18ης Σεπτεμβρίου 2000.

http://www.gwstr.gr/katigories-nomot...ia-aytokiniton

και απο το κυριο site της εναλλακτικης διαχειρισης EΔΟΕ : http://www.edoe.gr/welcome.aspx?NewPage=2100&l=1

και πολλα απο αυτα που ρωτουσαν μερικοι εδω εχει τις απαντησεις : http://www.edoe.gr/welcome.aspx?NewPage=10000

Απο αυτα που καταλαβαινω εγώ απο μερικα που ειδα στα γρηγορα γιατι ειναι πολλές σελιδες φαινεται να ειναι νομιμο να ξαναχρησιμοποιουνται ανταλλακτικα απο τα αυτοκινητα που πανε για διαγραφη, καθως θεωρειτε οτι ειναι ανακυκλωση. Αλλο να πεταξεις κατι, αλλο πραγμα ειναι να το χρησιμοποιησεις αλλου! αν ομως τα παιρνουν χυμα χωρις τιμολογια αγορας, και μετα οι αλλοι πουλανε χωρις να κοβουν αποδειξεις οπως και κανουν σχεδον ολοι, τοτε ναι ειναι παρανομο αυτό!
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: doc PD_116_04_0.doc (209,5 KB, 1 εμφανίσεις)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 26-10-11 στις 22:10.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-10-11, 19:16
Το avatar του χρήστη FanIsHere
FanIsHere Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla AE86
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 190
FanIsHere είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Λοιπόν, έχουμε και λέμε...

* Ο "Γαρδέλης" μου είπε γύρω στα 50€ αν λείπουν δύο πόρτες, ένα κάθισμα και μερικά πλαστικά απ' το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Που να του έλεγα τι ακριβώς λείπει απ' το αμάξι... Και 100€ (!) αν είναι μόνο το κουφάρι.

* Ο "Νεονάκης", μετά από σκέψη μου είπε πως για τα παραπάνω δεν υπάρχει κάποια χρέωση.

* Το ίδιο και η "Athens Recycling" και η "ECO Cars".

* Η "ATYMET plus" μου είχε ζητήσει 20€ + ΦΠΑ.

Του υπόλοιπους δεν μπήκα στον κόπο να τους πάρω τηλέφωνο, εφόσον βρήκα 2-3 που να το παίρνουν έτσι.
Οπότε θα το δώσω στην "Athens Recycling" και αν τελευταία στιγμή μου πει το οτιδήποτε, το δίνω σε κάποιον άλλον.

Με λίγα λόγια ο καθένας ζητάει ό,τι να 'ναι... Αλλά κανένας δεν μου ζήτησε χρήματα για το γερανό!!
Παλιά 28-10-11, 20:26
NikiforosGT Offline:
Moderator

Δεν ειπα οτι ζητανε χρηματα για τον γερανο, αλλα ζητανε για να το παρουν ομως! πχ οπως ειπες εμενα ζητησε ο ΓΑΡΔΕΛΗΣ 100 ευρω για να παρει το κουφαρι, ειχα και 3 τρακαρισμενες πορτες επανω αλλα τπτ αλλο, ενω αν το πηγαινα εκει μου ειπε πως δεν θα επαιρνε τπτ! κανα 2 αλλους που ειχα ρωτησει εβαζαν κοστος αναλογα τι λειπει και μου εβγαινε πολλα! δεν το εψαξα και πολυ γιατι βιαζομουν τοτε να τελειωνω! ειχα και το κουφαρι σε ξενο σπιτι-αυλή.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-11-11, 18:44
Το avatar του χρήστη FanIsHere
FanIsHere Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla AE86
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 190
FanIsHere είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τελικά η Athens Recycling, όπως και μου είχαν πει και συμφωνήσαμε απ' το τηλέφωνο, το δέχτηκε χωρίς χρήματα και ας του έλειπαν οι δύο πόρτες και κάτι άλλα. Ο οδηγός του γερανού το έπαιζε λίγο ζόρικος βέβαια με κάτι γελοίες δικαιολογίες, αν και δεν ήταν δικιά του αρμοδιότητα, αλλά τελικά το πήρε (και είπε κι ένα τραγούδι! ). Ούτε τα καθίσματα δεν του έδωσα...

Σήμερα μου ήρθε και το χαρτί της διαγραφής που πρέπει να καταθέσω στην Εφορία για να φύγει οριστικά από το όνομά μου το αυτοκίνητο. Οπότε όλα καλά!
Παλιά 15-11-11, 19:30
NikiforosGT Offline:
Moderator

για ποιο λογο πρεπει ΕΣΥ να το καταθεσεις? αυτοι το κανουν κανονικα! τουλαχιστον σε εμενα ετσι εγινε! μαλιστα μιλησα με την εφορια μου ειπαν πως το ειχαν λαβει! μαλλον βαριονται να τρεχουν αυτοι και βαζουν εσενα να πας!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-11, 19:34
Το avatar του χρήστη TOLIS EE80
TOLIS EE80 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: COROLLA EE80
Περιοχή: Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 444
TOLIS EE80 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Νια, τους κανεις εξουσιοδοτηση.....

Αλλά δεν καταλαβαινω κατι. Πρεπει να ειναι ολοκληρο το αυτοκινητο για να παει για ανακυκλωση? Αν λειπουν 2 πορτες, που ειναι το προβλημα?
Και αφου πωλουν πορτες, μηχανες κλπ για ανταλλκτικα γιατι πρεπει να πληρωσει καποιος για να δωσει το αυτοκινητο του για ανακυκλωση?

CorollaClub-Greece AE82 Owners Club twincam.org
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-11, 19:54
NikiforosGT Offline:
Moderator

Δυστυχώς ειτε μας αρεσει ειτε οχι ετσι το εχουν! αλλιως σου λενε πηγαινε το εκει με δικο σου μεσον ή τροπο! τουλαχιστον εμενα ετσι μου ειχαν πει! αν ερθουν να το παρουν και να κανουν αυτοι τα χαρτια διαγραφης επρεπε να πληρωσω, αν απλα παω εκει να το παραδωσω οχι!!! αλλα αφου ειχε μεινει ΜΟΝΟ το κουφαρι με 3 τρακαρισμενες πορτες τι να εκανα? ειχα επιλογη? εσκασα 100 ευρω και καθαρισα! εβγαλα και 2500 απο τα ανταλλακτικα δεν με χαλασε! το αλλο που επαθα ειναι πως βιαστηκα τοτε να παρω τα τελη κυκλοφοριας του 2008 ΔΕΝ τα ειχα φυσικα κολλημενα στο αμαξι και 7 ΔΕΚ 2007 εγινε το αμαξι τροπετο και μετα δεν μπορουσα να παρω πισω αυτα που εδωσα!!! ρωτησα και την εφορια! τοτε ευτυχως ηταν ακομα 97 ευρώ στα 1300cc! τωρα ειναι 135!!!! μια φωτο να δειτε πως ηταν το αμαξι τοτε που το εδωσα, εφαγα 2 μηνες σχεδον να το λυνω και να πουλαω πραγματα! ακομα και τις βιδες μαζεψα!!!
Aκομα μετα απο τοσα χρονια λυπατε η ψυχη μου που το βλεπω ετσι (((((((
ολο το album σχετικα με το starletaki είναι εδω αν θελει κανεις να δει πως ηταν : http://s180.photobucket.com/albums/x...rlet%20GT/
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  hpim2663.jpg
Εμφανίσεις:  26
Μέγεθος:  191,2 KB  

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 24-11-11 στις 20:00.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-11, 20:03
Το avatar του χρήστη PANOS SPEED
PANOS SPEED Offline:

Μοντέλο: corolla e11
Περιοχή: ΣΕΠΟΛΙΑ
Δύναμη Σεβασμού: 272
PANOS SPEED είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε παιδια μια βοηθεια παρακαλω..η κοπελα μου θελει να ξεφορτωθει το παλιο της αμαξι ενα cinquencedo και λεμε αντι για ανακυκλωση να το δωσουμε ανταλλακτικα μπας και παρουμε κανα ψιλο..πως θα το κανουμε αυτο??
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-11, 20:44
NikiforosGT Offline:
Moderator

Επειδη ειχα ρωτησει η μονη λυση για να το δωσεις ολοκληρο ειναι η κανονικη μεταβιβαση!!! ο αλλος θα παρει οτι θελει και θα παραδωσει το υπολοιπο οπως εκανα και εγώ! δεν υπάρχει αλλη λυση για να διαγραφει πληρως το αυτοκινητο! τωρα αν πχ το δωσεις και κρατησεις πινακιδες και αδεια θα πρεπει πχ να κανεις οτι το κλεψανε και να το δηλωσεις στην αστυνομια και να σου δωσουν χαρτι και να τα καταθεσεις στο υπουργειο, αλλα ειναι επικίνδυνο οπως καταλαβαινεις και δεν το συνιστώ!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Πλύσιμο αυτοκινήτου – Απλά βήματα για εύκολο και σωστό καθάρισμα αυτοκινήτου Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 8 09-03-18 22:13
Διαγραφή θέματος;;;;;;;;;;;;;;;;; corolla92 TOYOTA COROLLA 111(G6) 4 20-08-17 11:58
Διαγραφή φοιτητών ?!?! DaveMustaine13 OFF TOPIC 16 04-04-09 20:41

Page generated in 0,17524791 seconds (82,94% PHP - 17,06% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:37.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com