Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGE N.
Σε επικοινωνια που ειχα με τον Μητσο καθως δεν καταφερα να παω μιας και το πρωι ψυχαλιζε και φοβηθηκα την βροχη, ο Κωστα εκανε χρονους κοντα στο 13+. Μακαρι την επομενη φορα να καταφερουμε να παμε ατομα να τον εμψυχωσουμε να σπαει χρονομετρα.....
|
Γιώργο sorry αλλά γράψε λάθος.
Μπερδεύτηκα χθες την ώρα που σου έγραφα το μύνημα (πίναμε καφέ στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης κάτω από έντονη μουσική και το μυαλό ήταν αλλού με όλες τις αιθέριες θηλυκές παρουσίες που βρίσκονταν παντού στο γύρω χώρο...κοινώς "και το κουκούτσι "μύγδαλο"...μιλάμε μ@@@οθύελλα).
Το Σάββατο όπως είπε και ο Ηρακλής γράφτηκε το καλήτερο πέρασμα στο 12,3
Και να επισημάνουμε ότι τα άλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας π.χ η κεραμιδί celica του Μπαρμπαρή είχαν "πολύ χρήμα" πάνω τους σε σχέση με τον Κώστα, για να μη βιαστούν και πουν άλλοι ότι ο πρώτος ήταν καλύτερος γιατί έχουμε να κάνουμε με εντελώς διαφορετικά αυτοκίνητα.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος
να προσθεσω επισης μια που βλεπω και τις φωτο του γιωργου τα καταπληκτικα celica του μπαρμπαρη ειδικα το κεραμιδι που ηταν πιο βολτας εδωσε απιστευτη κοντρα με το lancia του βουρου στα τελικα ΒΤ2 και εχασε με μολις 15εκατοστα του δευτερολεπτου απιστευτη κοντρα....
μιτσο ποτε θα βαλεις τις φωτο?εχω και ενα βιντεακι του τελικου να περασουμε.......
|
χρήστο από φωτό δεν έχω τίποτα το ιδιαίτερο (όπως είδες είχα φάει κι εγώ κόλλημα με την κεραμιδί celica.
για βίντεο θα δούμε...