Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 09-02-10, 21:04
Το avatar του χρήστη giorgisrog
giorgisrog Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Ε12 1.4 2005 5d
Περιοχή: Ηράκλειο Κρήτης
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 236
giorgisrog είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
παιδια ειπα και εγω να πω τη γνωμη μου επι του θεματος, ξεκινησε το τοπικ για τους προδοτες και εδω καταληγουμε να τους βαλουμε ολους σε ενα τσουβαλι και να τους παμε στη μακρονησο! χαλαρωστε λιγο.εχοντας και εγω οικογενειακες εμπειριες απο στρατο, δημοσιες υπηρεσιες,(νοσοκομεια που κανεις δε τα αναφερε εδω μεσα!!) νομιζω πως μπορω να εκφερω μια αποψη. ειναι λαθος να τα ισοπεδονουμε ολα. ομως πρεπει να αναφερθουν οπου υπαρχουν τα σοβαρα προβληματα(μιζα,λαδωμα,λουφα,ασηδοσια και κλεψια κ.α.) και για τη χουντα συγνωμη, αλλα δε μπορω να ακουω ουτε καν να αναφερεται! τι να τον κανω τον δρομο και τις τουαλετες οταν η ζωη και η ελευθερια σου κρεμοταν απο τον καθε χαφιε της χουντας? τι να τα κανω τα καλα της οταν τα κακα της ειναι κατα χιλλιαδες περισσοτερα? το προβλημα στην ελλαδα ειναι οτι ενω υπαρχουν νομοι και υπηρεσιες ελεγχων, δεν λειτουργουν σχεδον ποτε σωστα! αν εστω και λιγο λειτουργουσαν θα ειχαμε ισως καποιο πολιτισμο.τωρα δυστυχως οταν υπαρχουν και μερικοι σωστοι επαγγελματιες ισοπεδονονται απο τους λιγους ξεφτιλες που κοιτανε μονο να φανε με χρυσα κουταλια!
Παλιά 09-02-10, 21:13
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 540
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Κοιτα, προσωπικα δεν ειπα οτι ολα στην χουντα ηταν ροδινα. Ετσι? Εγω απλα λεω οτι την χρειαζομαστε που και που, γιατι μαλλον μας φαινεται διαγαλαξιακο προνομιο να μπορουμε να επιλεγουμε ποιους εκλεγουμε για κυβερνηση. Το ενα ειναι αυτο. Το αλλο ειναι η ιδιοσυγκρασια του Ελληνα -κι εκει ειναι που λεω οτι μας χρειαζεται που και που- ο οποιος εχει την απατεωνια σε πρωτη ζητηση. Συμφωνω οτι αν τηρουνταν οι περισσοτεροι νομι, αν οχι ολοι, θα ταν πολλα πραγματα διαφορετικα. Καθως φαινεται ομως, ειμαστε αναξιοι να διαλεγουμε ελευθερα, γι αυτο ας μας μαντρωσουν να δουμε τη γλυκα.
Παλιά 09-02-10, 21:26
Το avatar του χρήστη giorgisrog
giorgisrog Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Ε12 1.4 2005 5d
Περιοχή: Ηράκλειο Κρήτης
Δύναμη Σεβασμού: 236
giorgisrog είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εκει φιλε μου συμφωνω απολυτα! και επισης συμφωνω πως και η πολλη δημοκρατια βλαπτει. εχω ομως αυτην τη μικρη ευαισθησια, επειδη δυστυχως τη περιοδο της χουντας καψαν το σπιτι του παπου μου και του πηραν τα παντα, επειδη στο καφενειο ελεγε απλα αυτο που πιστευε. ασε, και τωρα εχουμε αλλους να μας διαχειριζοντε και να μας κλεβουν, αλλα με τη μονη διαφορα οτι τωρα τους διαλεγουμε εμεις! (αλλα ας υπηρχε και καποιος καλυτερος και αξιοτερος να μας κυβερνησει και θα τον ψηφιζα με κλειστα ματια!! δεκα σταυρους θα βαζα στο ψηφοδελτιο!!!!!!)
Παλιά 09-02-10, 23:36
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 914
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα
Ρε παιδια μην ξεφευγετε απο το θεμα.
Αν και αυτα προδοσια ειναι.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-02-10, 11:37
Telidis Offline:
banned

Μοντέλο: Τoyota Camry & Αugo
Δύναμη Σεβασμού: 0
Telidis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
θα θελα να σας γραψο περισσοτερα να σας πο απο πια χορα ιρθα και πος εινε εκι ι θιτια κι ο στρατος. αλλα επιδι βλεπο οτι δεν μπορι να σιζιτισι κανις σοβαρα μαζι σας για θεματα περα απο αεροτομες ζαντολαστιχα και τουμπανιασματα δε θα το κανο.

καλι σας μερα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 10-02-10 στις 14:22. Αιτία: Είπαμε όχι ειρωνικά σχόλια...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-02-10, 14:33
Το avatar του χρήστη agapiou
agapiou Offline:
Moderator

Μοντέλο: Ε12 f/l 5d 1.4
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 537
agapiou θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Φίλε Τελίδη, το μύνημα σου εγώ το επεξεργάστηκα και έσβησα το ειρωνικό σχόλιο που έγραψες. Νομίζω ήμουν ξεκάθαρος χθες.
Άλλος ήταν ο τίτλος του θέματος, και εσείς το κάνατε να μην πω τι. Μαλώνουμε μεταξύ μας. Το είπα και χθες. "Διαίρει και βασίλευε". Αλλά δεν είδα κανείς να το σχολιάζει.
Συμφωνώ πως η χώρα εκεί που έχει φτάσει, δεν υπάρχουν και πολλές λύσεις για να δούμε κάτι σωστό. Σαν Έθνος μας χτυπάνε από χίλιες δυό μεριές. Ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον να είμαστε ενωμένοι.
Και τέλος, ας δείξουμε έστω λίγο σεβασμό στη Πατρίδα μας. Μάθανε όλοι τώρα να τα ισοπεδώνουν όλα, έτσι γιατί είναι μαγκιά...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-02-10, 15:22
Το avatar του χρήστη AE101
AE101 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Jedes municipality
Δύναμη Σεβασμού: 267
AE101 είναι υπέροχος AE101 είναι υπέροχος AE101 είναι υπέροχος AE101 είναι υπέροχος AE101 είναι υπέροχος AE101 είναι υπέροχος AE101 είναι υπέροχος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Telidis Εμφάνιση μηνυμάτων
θα θελα να σας γραψο περισσοτερα να σας πο απο πια χορα ιρθα και πος εινε εκι ι θιτια κι ο στρατος. αλλα επιδι βλεπο οτι δεν μπορι να σιζιτισι κανις σοβαρα μαζι σας για θεματα περα απο αεροτομες ζαντολαστιχα και τουμπανιασματα δε θα το κανο.

καλι σας μερα.
Ε πές μας τωρά.

JDMteam
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-02-10, 16:20
Το avatar του χρήστη Ma-corolla
Ma-corolla Offline:

Περιοχή: KOZANH
Δύναμη Σεβασμού: 303
Ma-corolla είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou233 Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε Τελίδη, το μύνημα σου εγώ το επεξεργάστηκα και έσβησα το ειρωνικό σχόλιο που έγραψες. Νομίζω ήμουν ξεκάθαρος χθες.
Άλλος ήταν ο τίτλος του θέματος, και εσείς το κάνατε να μην πω τι. Μαλώνουμε μεταξύ μας. Το είπα και χθες. "Διαίρει και βασίλευε". Αλλά δεν είδα κανείς να το σχολιάζει.
Συμφωνώ πως η χώρα εκεί που έχει φτάσει, δεν υπάρχουν και πολλές λύσεις για να δούμε κάτι σωστό. Σαν Έθνος μας χτυπάνε από χίλιες δυό μεριές. Ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον να είμαστε ενωμένοι.
Και τέλος, ας δείξουμε έστω λίγο σεβασμό στη Πατρίδα μας. Μάθανε όλοι τώρα να τα ισοπεδώνουν όλα, έτσι γιατί είναι μαγκιά...
Πέστα ουτε θρειασκεία ουτε Οικογένεια ουτε τιποτα,ουτε αρχές , δεν ξερω πράγματικά που πάμε,

Ας ακουσουμε τον εθνικό μας ήμνο γιατί ποια δεν τον ακουμε συχνά και να ηρεμήσουν και τα πνέυματα.
http://www.youtube.com/watch?v=vej42_UPgV0

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 10-02-10 στις 16:37. Αιτία: συγχώνευση posts...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-02-10, 16:58
Το avatar του χρήστη Ζήσης
Ζήσης Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 337
Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα Ζήσης έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ma-corolla Εμφάνιση μηνυμάτων
Πέστα ουτε θρειασκεία ουτε Οικογένεια ουτε τιποτα,ουτε αρχές , δεν ξερω πράγματικά που πάμε,

Ας ακουσουμε τον εθνικό μας ήμνο γιατί ποια δεν τον ακουμε συχνά και να ηρεμήσουν και τα πνέυματα.
http://www.youtube.com/watch?v=vej42_UPgV0
Έτσι είναι όπως τα λέτε παιδιά ακριβώς τα έχουμε πατήσει όλα κ όλα τα έχουμε κάνει ευθεία..........(γενικά) δεν υπάρχουν ούτε μέτρα ούτε σταθμά κ το χειρότερο είναι οτι μας κάνει πολύ μεγάλο κακό κ τα ΜΜΕ που τα φουσκόνουν όλα κ τρομάζουν τον κόσμο με τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ψέματα που λένε αλλά κ όλα όσα γίνονται με τους πολιτικούς τους παππάδες κ κ κ κ κ κ κ ως που θα φτάσουμε κανένας δεν ξέρει! Μακάρι να γίνει επιτέλους κάτι για καλό!!!!
Παλιά 12-02-10, 11:08
Το avatar του χρήστη diamantis
diamantis Offline:

Μοντέλο: EE 101 L/B
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 255
diamantis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πολλοι θα πουνε και ακουω σε συζητησεις να λενε: Που'σαι ρε ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ,νομιζω δεν εχουν αδικο.

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,17129493 seconds (83,14% PHP - 16,86% MySQL) with 40 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:19.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com