Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
|
|
05-01-10, 13:35
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Telidis
φιλε μου αυτη εινε περιπου η αναλογια σε πολλα νιχτερινα μαγαζηα.
|
Συγνώμη, διαβάζεις τι γράφεις στο post σου πριν το υποβάλεις προς δημοσίευση; Θες να μου πεις ότι στα νυχτερινά μαγαζιά (clubs, μπουζούκια) πάνε μόνο οι καπνιστές; Δηλαδή η μή καπνιστές δεν διασκεδάζουμε;
Παράθεση:
τορα αν κι εσι θες να παρης το παιδακη σου σαν τον αλλο φηλο και να μπης σε τετοιο μαγαζη εινε δικο σου θεμα. δεν μπορης να μας πης μην καπνιζετε γιατη εχο μορο.
|
Επίσης, ο "άλλος φίλος" σού επαναλαμβάνει εδώ και 5 σελίδες ότι δεν αναφέρεται σε τέτοιου είδους μαγαζιά, αλλά σε κάποιες καφετέριες που θα πάει με το παιδί του μία στο τόσο...
Παράθεση:
επισις εινε αδινατο με τη λογικι ενας παθιτικος καπνιστις να κινδινεβη περισοτερο απο τον κανονικο. αφου εμεις αναπνεουμε ολο τον καπνο και αυτη πολη λιγοτερο.
|
Εμένα δεν με ενδιαφέρει ποιος κινδυνεύει περισσότερο. Μου αρκεί που απλά κινδυνεύω και εγώ που δεν καπνίζω. Τόσο δύσκολο είναι να κατανοηθεί αυτό;
Παράθεση:
και να ξερετε και κατη ακομα. αυτι ι αντικανπνιστικι ιστερια ξεκινισε απο τιν αμερικι και τις ασφαλιστικες ετεριες που εβλεπαν τα κερδι τους να μειονοντε απο τις ασθενιες.
|
Τελεία!!! Μέχρι εδώ έπρεπε να γράψεις!!! Τι άλλο να πούμε δηλαδή; Το κάπνισμα βλάπτει εσάς και τους γύρω σας. Πρέπει δηλαδή να χάνει κάποιος χρήματα για να ενδιαφερθείς για εσένα και τον συνάνθρωπό σου;
|
|
05-01-10, 13:56
|
banned
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
φιλε μου δεν χριαζοταν να κανης τοσο κοπο γραφοντας ολα αυτα στη σιρα. εγο απλά προσπαθο απο τιν αρχι να διξο οτι το θεμα εχει καταντισι λιγο ιστερια και πεσατε ολη να με φατε. ξαναλεο οτι προσοπικη μου γνομι σαν γονιος εινε οτι με το παιδη μας παμε στο σχολιο στιν πεδικι χαρα στιν πλατια να πεξη σε μια εκδρομι. ποτε δεν πιρα τα πεδια μου να γυρναο τους καφενεδες και τα μπαρ. επισισ σαφος και εχις δικεομα να διασκεδασις, αλλα τοσα χρονια δεν σε πηραζε η καπνιλα? εγω απο τοτε που ηρθα ελλαδα μια ολα μες το ντουμανι ητανε και φανταζομε ετσι θα ιταν και πριν. ξαναλεο να απαγορεφτη σε κλιστους διμοσιους χορους αλλα να ιπαρχουν και χοροι για μας. περσι ιμουν σιην καλιφορνια 3 μινες και εκι απογορεβετε παντου αλλα τα αμαξηα εινε όλα τεραστια και βγαζουν πολους ριπους τα τροφιμα και τα κρεατα ολα μεταλαγμενα και ο κόσμος που πεθενη απο καρκινο εινε παρα πολις κι ομος τους ενοχλη το καπνισμα στο παρκο.
οπος ειπε κι ενας φιλος μερικες σελιδες πισο αυτο ινε ι αρχι πολλον απαγορεφσεον που ερχονται. οι αροματικοι υδρογονανθρακες και τα εορουμενα σοματιδια να ξερης οτι εινε εξισου καρκινογονα. οταν θα απαγορεφσουν και τα αμαξηα τοτε να δω τι θα λετε. ευχομαι να εχης παντα ιγεια και να χερεσε τιν ικογενια σου
Αυτα τα λινκ δες τα και εσυ φιλε Τελιδη που εχεις και παιδιά και εκτίθονται στον καπνο του τσιγαρου σου:
ειπα φιλε μου ποτε δεν καπνιζο κοντα στα παιδια. στο σπιτι μονο εξο στο μπαλκονη
|
05-01-10, 14:03
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Παράθεση:
ποτε δεν πιρα τα πεδια μου να γυρναο τους καφενεδες και τα μπαρ.
|
Και εγω ποτέ δεν κάπνισα μπροστα στα παιδιά μου, ουτε εισεπνευσαν ποτέ τον καπνο του τσιγάρου μου.
|
|
|
|
05-01-10, 14:07
|
banned
|
|
|
|
Και εγω ποτέ δεν κάπνισα μπροστα στα παιδιά μου, ουτε εισεπνευσαν ποτέ τον καπνο του τσιγάρου μου.
και εισε πολυ σοστος φιλε μου. ευχομε και σε σενα να εχης παντα υγια και νε χερεσε τα παιδια σου.
Η μεγαλύτερη συχνότητα με την οποία αρρωσταίνει ένας καπνιστής σε σχέση μ' ένα μη καπνιστή οφείλεται στην ποσότητα καπνού και νικοτίνης που εισπνέει διαρκώς.
Από τις μελέτες προκύπτει ότι στον οργανισμό του μη καπνιστή, ο οποίος εισπνέει τον καπνό των τσιγάρων (παθητικό κάπνισμα), συσσωρεύονται βλαπτικές ουσίες. Στο σάλιο και στα ούρα των συγκατοίκων ενός καπνιστή, για παράδειγμα, ανιχνεύεται η κοτινίνη, μεταβολίτης της νικοτίνης, σε ποσοστό περίπου 1% της ποσότητας που ανιχνεύεται στον καπνιστή. Μελέτες στην Ευρώπη, στην Ιαπωνία και στις ΗΠΑ απέδειξαν ότι η αναπνοή του καπνού του συντρόφου ή των συναδέλφων στο χώρο εργασίας αυξάνει κατά 20% τη συχνότητα του καρκίνου του πνεύμονα, ενώ οι σύζυγοι των "θεριακλήδων" έχουν διπλάσιες πιθανότητες να υποστούν καρδιοαγγειακές παθήσεις από τις συζύγους μη καπνιστών. Επιπλέον, η ζωή μ' έναν καπνιστή μπορεί να είναι ιδιαίτερα βλαβερή για τα μικρά παιδιά, στα οποία τετραπλασιάζεται ο κίνδυνος λοιμώξεων, γιατί εξασθενεί το ανοσολογικό τους σύστημα, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες για αναπνευστικές λοιμώξεις (γρίπη, βρογχίτιδα, αμυγδαλίτιδα, ωτίτιδα) και ασθματικές κρίσεις.
εσυ ξερης καλιτερα ελινικα απο εμενα σιγουρα. το διαβασα 2 φορες και δεν καταλαβα που λεει οτι ο μη καπνιστις εχει παραπανο κινδινο απο τον καπνιστι. εγο καταλαβα οτι ο παθιτικος κινδινεβη περισοτερο απο τον μη παθιτικο. αυτο εινε γνοστο.
|
|
|
|
05-01-10, 14:09
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
corollapatra
Και κάτι άλλο ρε παιδιά... Δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει βγει αναλογία καπνιστών-μη καπνιστών 100 προς 1... Διαβάζω συνέχεια θα μπει ένας σε ένα μαγαζί που καπνίζουν εκατό και τέτοια "ωραία"... Που το είδατε αυτό ρε παιδιά; Ή έτσι θέλετε να πιστεύετε; Υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν καπνίζει... Δεν είμαστε μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού...
φιλε μου αυτη εινε περιπου η αναλογια σε πολλα νιχτερινα μαγαζηα. τορα αν κι εσι θες να παρης το παιδακη σου σαν τον αλλο φηλο και να μπης σε τετοιο μαγαζη εινε δικο σου θεμα. δεν μπορης να μας πης μην καπνιζετε γιατη εχο μορο. επισις εινε αδινατο με τη λογικι ενας παθιτικος καπνιστις να κινδινεβη περισοτερο απο τον κανονικο. αφου εμεις αναπνεουμε ολο τον καπνο και αυτη πολη λιγοτερο.
και να ξερετε και κατη ακομα. αυτι ι αντικανπνιστικι ιστερια ξεκινισε απο τιν αμερικι και τις ασφαλιστικες ετεριες που εβλεπαν τα κερδι τους να μειονοντε απο τις ασθενιες. και αρχισαν να πιεζουν το κρατος. σιγα μιν τους νιαζι η υγια μας.
αυριο μεθαυριο θα μας απαγορεβουν να εχουμε κι αυτοκινιτα γιατι οι ρυπη τους θα προκαλουν επισις αρροστιες
εδο ιμαστε και θιμιθιτε το. αλλα τοτε ειμε σιγουρος οτι θα φοναζετε σαν θιρια οτι σας καταπατουν το δικεομα του να εχετε αμαξη.
και ξαναλεο οτι ειμε ιπερ του να απαγορεφτη σε κλιστους χορους και να ιπαρχουν μαγαζηα μονο για καπνιστες
|
1ον. Να χρησιμοποιείς άλλο εργαλείο, αν χρησιμοποιείς, για να σου μεταφράζει στα ελληνικά!!!! Αυτό που έγραψες είναι απαράδεκτο.
2ον. Όπως είναι δικό σου δικαίωμα να είσαι μέσα σε ένα μαγαζί, άλλο τόσο είναι και δικό μου. Και επειδή η ελευθερία του ενός τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου, αν θες να καπνίζεις μέσα στο μαγαζί, φρόντισε τον καπνό από το τσιγάρο σου να μην τον εισπνέω εγώ. Έτσι απλά!!!
Δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς που δεν θέλουν με τίποτα να αποδεκτούν το κακό που κάνουν στον εαυτό τους και στους γύρω τους με το να καπνίζουν. Ναι δέχομαι ότι κάποιοι είναι τόσο εθισμένοι και δεν μπορούν ή δεν θέλουν να το κόψουν, αλλά δεν δέχομαι ότι κάποιοι με το έτσι θέλω με αναγκάζουν να καπνίζω τον καρκίνο τους, χωρίς να δίνουν δεκάρα! Και δυστυχώς οι περισσότεροι από αυτούς είναι νεαρής ηλικίας!
|
05-01-10, 14:09
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 05-01-10 στις 14:17.
|
|
|
|
05-01-10, 14:15
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192
Δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς που δεν θέλουν με τίποτα να αποδεκτούν το κακό που κάνουν στον εαυτό τους και στους γύρω τους με το να καπνίζουν. Ναι δέχομαι ότι κάποιοι είναι τόσο εθισμένοι και δεν μπορούν ή δεν θέλουν να το κόψουν, αλλά δεν δέχομαι ότι κάποιοι με το έτσι θέλω με αναγκάζουν να καπνίζω τον καρκίνο τους, χωρίς να δίνουν δεκάρα! Και δυστυχώς οι περισσότεροι από αυτούς είναι νεαρής ηλικίας!
|
Ηλία δεν βγαινει ακρη ρε φίλε... Ό,τι και να πουμε εμεις, και 100 επιστημονες να φερω να το εξηγησουν... δεν γινεται τιποτα... Μονο με "βουρδουλα" δλδ προστιμο, φυλακιση και δεν ξερω και εγω τι αλλο γινεται κατανοητο..
Φυσικά γινεται κατανοητο και με αλλο τροπο... τον χειροτερο... Δλδ να τους βγει όντως καμια καρκινικη ασθενεια ή καρδιας σε αυτους ή σε καποιο στενο συγγενη τους και να δουνε το χάρο με το ματια τους ωστε να καταλαβουν τις συνεπειες... αλλα τοτε ειναι αργα...
Ξερεις ποσοι το κοψανε μαχαιρι οταν φτασανε στο τραπεζι του χειρουργου για εγχείρηση ανοιχτης καρδιάς... και μετά γίνανε οι πιο φανατικοι αντικαπνιστες...
Αλλα δυστυχως πρεπει να φτασει εκει το θεμα για να γινει κατανοητο...
|
05-01-10, 14:21
|
banned
|
|
|
|
1ον. Να χρησιμοποιείς άλλο εργαλείο, αν χρησιμοποιείς, για να σου μεταφράζει στα ελληνικά!!!! Αυτό που έγραψες είναι απαράδεκτο.
φιλε μου δεν ξερο να γραφο καλα ελλινικα αλλα δεν ειδα να απαγορεβετε αυτο και δεν μου αρεση το ιφος που μου μιλας. το forum εχη admins που εινε υπευθινη. δεν σε ιποχρεοσα να διαβαζης.
εγο παιδια τελιωνο εδο τιν συμετοχι μου σε αυτι τιν κουβεντα. ευχομε να χετε καλι υγια ολοι σας. και να προσεχετε και τα αμαξηα σας γιατι κι αυτα ριπαινουν. ι γινεκα μου ηταν νοσοκομα εξο. ξερο πολους ανθροπους που πεθαναν απο καρκινο στα πνευμονια χορις να εχουν βαλι ποτε τσιγαρο στο στομα τους. να στε καλα.
|
05-01-10, 14:22
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Νομίζω ότι το πόσο κακό κάνει το κάπνισμα στους καπνιστές είναι δεδομένο. Δε νομίζω κανένας να το αμφισβητεί αυτό, ούτε καν οι καπνιστές οι ίδιοι. Αντιλαμβάνομαι ότι ο εθισμός δεν τους επιτρέπει να το κόψουν. Αλλά στην περίπτωση των καπνιστών είναι προσωπική τους επιλογή να κάνουν κακό στον εαυτό τους και στην υγεία τους. Εκείνο που δεν χωράει το μυαλό μου με τίποτα είναι να προσπαθούν να επιβάλουν και στους υπολοίπους τις βλαβερές αυτές συνέπειες (μικρότερες ή μεγαλύτερες, δεν με ενδιαφέρει), μόνο και μόνο γιατί δεν μπορούν ή δεν θέλουν να μη καπνίσουν για όσες ώρες βρίσκονται σε κλειστό χώρο ή γιατί βαριούνται να πάνε έξω για να κάνουν πέντε λεπτά το τσιγάρο τους... Και το θεωρούν και ρατσιστικό...
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19796991 seconds (83,19% PHP - 16,81% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:31. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|