Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
30-01-18, 09:43
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
καλημέρα, ψαξε στο γενικο θεμα της Ε11 πρεπει να τα εχουν ξαναπει αυτά. Αν δεν βρεις τιποτα κανε νέο θεμα.
Δυστυχως δεν ξερω να σου απαντησω, δεν γνωρίζω από τις facelift και αυτά τα μοτερ, μονο ότι είναι γενικα πραγματα.
Πχ θες αυτό το θεμα από την αρχη http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=25495
|
ok να σαι καλα
|
17-07-23, 17:47
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Καλησπέρα καλή εβδομάδα σε όλους.
Παιδιά σε corolla g6 με τον κινητήρα 4E-FE 1.3cc με τα στρογγυλά Φανάρια του 1998
Στο σασμάν τι βαλβολίνες παίρνει το σασμάν?και πόσο λίτρα?
Επίσης διάβασα σε άλλα post για μια τάπα που θέλει συμπλήρωμα και αυτή όταν αλλάξεις βαλβολίνες για την 6η ταχύτητα υπάρχει καμία φωτογραφία στο ποίο σημείο είναι αυτή η τάπα που θέλει γέμισμα?
Και επειδή το αμάξι το έχω αγοράσει τώρα, μπορεί να μου πει κάποιος τι σασμάν εχει το αμάξι?
Έχει κάποιον κωδικό συγκεκριμένο.
Ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια πληροφορία.
|
|
Α |
|
19-07-23, 08:16
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Α
75w90 GL4/GL5
2 λίτρα περίπου.
C150 τύπος σασμάν.
Για την έξτρα τάπα δεν ξέρω κάτι......
|
19-07-23, 13:12
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi
75w90 GL4/GL5
2 λίτρα περίπου.
C150 τύπος σασμάν.
Για την έξτρα τάπα δεν ξέρω κάτι......
|
Οκ σε ευχαριστώ πολύ!
|
|
Α |
|
20-07-23, 08:12
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Α
Φίλε συγνώμη, γράψε άκυρο...Το c150 είναι 5αρι...
Τώρα παρατήρησα ότι γράφεις g6...
Δεν ξέρω ποιος είναι ο κωδικός του εξαταχυτου...
Το γράφει στο ταμπελακι του κατασκευαστή, μπορείς να το δεις.
|
21-07-23, 10:53
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
καλημερα, συνηθως ειναι το C160 αλλα υπαρχουν και αλλα σασμαν 6ταχυτα, αλλα σε αυτα τα μοντελα το C160 πρεπει να φοραει.
|
21-07-23, 14:15
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
καλημερα, συνηθως ειναι το C160 αλλα υπαρχουν και αλλα σασμαν 6ταχυτα, αλλα σε αυτα τα μοντελα το C160 πρεπει να φοραει.
|
Να σε ρωτήσω κάτι φίλε μου, αυτό το σασμάν, όταν αλλάζεις της βαλβολίνες είναι αυτό που θέλει γέμισμα και από ένα άλλο σημείο? Για την 6η ταχύτητα.
Αν ναι έχεις καμια φωτογραφία στο που είναι αυτή η τάπα η Extra που θέλει γέμισμα?
Κάτι ακόμα.
Τι διαφορά εχουν η βαλβολίνες 75w90 με την σκέτο 75w??
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ominus : 21-07-23 στις 15:48.
|
26-07-23, 11:25
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Καλημερα, δεν γνωριζω να θελει απο αλλου, επικοινωνει απο μεσα και παει και στην 5η η βαλβολινη, οταν εχει 6η ειναι διπλα απο την 5η δεν ξερω σε 6ταχυτα αν βαζουν και απο αλλου για να παει περισσοτερη. Η ταπα πληρωσης ειναι απο μπροστα στο σασμαν οπως το κοιταμε απο κατω απο το αμαξι.
Για τις βαλβολινες ξερω οτι παντα εχουν 2 νουμερα οι με ενα δεν ξερω τι ρολο βαρανε. Δεν τις εχω ξαναδει.
|
26-07-23, 22:34
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Καλημερα, δεν γνωριζω να θελει απο αλλου, επικοινωνει απο μεσα και παει και στην 5η η βαλβολινη, οταν εχει 6η ειναι διπλα απο την 5η δεν ξερω σε 6ταχυτα αν βαζουν και απο αλλου για να παει περισσοτερη. Η ταπα πληρωσης ειναι απο μπροστα στο σασμαν οπως το κοιταμε απο κατω απο το αμαξι.
Για τις βαλβολινες ξερω οτι παντα εχουν 2 νουμερα οι με ενα δεν ξερω τι ρολο βαρανε. Δεν τις εχω ξαναδει.
|
Καλησπέρα, το είχα διαβάσει από εδώ αυτό με την μια τάπα την επιπλέων που έχει το G6 ,
http://www.corollaclub.com/forums/sh...1&postcount=21
Από μέλος που το έγραψε, απλός προσπαθώ να καταλάβω που είναι αυτή τάπα η επιπλέων που λέει? Δεν έχει και κάνεις κάποια φωτογραφία στο που είναι αυτό το σημείο?
|
26-07-23, 22:45
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ominus
Καλησπέρα, το είχα διαβάσει από εδώ αυτό με την μια τάπα την επιπλέων που έχει το G6 ,
http://www.corollaclub.com/forums/sh...1&postcount=21
Από μέλος που το έγραψε, απλός προσπαθώ να καταλάβω που είναι αυτή τάπα η επιπλέων που λέει? Δεν έχει και κάνεις κάποια φωτογραφία στο που είναι αυτό το σημείο?
|
Φωτογραφίες που έχω βρε είναι αυτές εδώ.
Το σημείο που αδειάζει.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16830397 seconds (82,02% PHP - 17,98% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:50. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|