Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 23-12-10, 14:07
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Αυτο που ανεβασες δειχνει σαν τον προ-καταλυτη. Νομιζω ο κανονικος καταλυτης ειναι πιο μεγάλος και πιο στρογυλεμένος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-12-10, 14:19
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Δύναμη Σεβασμού: 402
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Θεωρώ πως οι μηχανικοί στο service της Mazda πρέπει να ασχοληθούν σοβαρά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Αν δεν γνωρίζουν την τεχνολογία του αυτοκινήτου σου πρέπει να στο πουν για να μην χάνεις τον χρόνο σου και τα χρήματά σου σε πειράματα.

Επίσης, δυστυχώς σε φίλους δεν μπορείς να συμπεριφερθείς όπως πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις. Σκέφτεσαι πιο συναισθηματικά. Το ξέρω από πρώτο χέρι αυτό...

Με μια φωτογραφία και μάλιστα τέτοιου μεγέθους δεν μπορούμε να καταλάβουμε αρκετά πράγματα. Και επίσης απορώ γιατί σου έδωσαν τον παλιό καταλύτη στο χέρι, αυτό είναι φουλ καρκίνος....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-12-10, 15:00
maria79 Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: COROLLA 1,6 2003
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
maria79 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192 Εμφάνιση μηνυμάτων
Θεωρώ πως οι μηχανικοί στο service της Mazda πρέπει να ασχοληθούν σοβαρά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Αν δεν γνωρίζουν την τεχνολογία του αυτοκινήτου σου πρέπει να στο πουν για να μην χάνεις τον χρόνο σου και τα χρήματά σου σε πειράματα.

Επίσης, δυστυχώς σε φίλους δεν μπορείς να συμπεριφερθείς όπως πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις. Σκέφτεσαι πιο συναισθηματικά. Το ξέρω από πρώτο χέρι αυτό...

Με μια φωτογραφία και μάλιστα τέτοιου μεγέθους δεν μπορούμε να καταλάβουμε αρκετά πράγματα. Και επίσης απορώ γιατί σου έδωσαν τον παλιό καταλύτη στο χέρι, αυτό είναι φουλ καρκίνος....
Δεν θεωρώ οτι έχεις καθόλου άδικο σε αυτό που λές, αλλά όταν έχω πάει και σε 4 διαφορετικές ΤΟΥΟΤΑ και μου λένε η καθεμιά το μακρύ και το κοντό της, ειλικρινά δεν ξέρω πια ποιόν να εμπιστευτώ και να πιστεύψω.
Γι'αυτό άλλωστε και μπηκα να ζητήσω τη συμβουλή ανθρώπων που θεωρώ οτι γνωρίζουν περισσότερα πράγματα απο μένα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-12-10, 15:16
madvinegar Offline:
Administrator

madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Τεσπα, το θεμα ειναι πως τα Ε12 έχουν 2 καταλυτες.

Πρεπει να μαθεις πιο καταλυτη σου αλλαξανε. Αν σου αλλαξανε τον προκαταλυτη δεν εγινε καμια βελτιωση στο θεμα σου γιατι 1ον και τελειως να τον βγαλεις δεν σου αναβει λαμπακι και 2ον μονο ο κανονικός καταλυτης εχει μπρος και πισω αισθητηρες λαμδα, αρα και ειναι ο μονος που επηρεάζει το λαμπάκι (check engine) στο καντραν σου.
Ελπίζω να μην μπερδευτηκανε νομιζοντας πως εχεις μονο ενα καταλυτη και μαλιστα πως αυτος ειναι ο προ-καταλυτης λογω της θεσης του (βρισκεται στην κλασσικη θεση που εχουν τα αμαξια τους καταλυτες) ενω ο κανονικος καταλυτης ειναι αμεσως μετα το χταποδι σου. Βεβαια, αν εχει γινει αυτο, σημαινει οτι δεν ξερουν καθολου απο το συγκεκριμενο αμαξι, και ακομα χειροτερα δεν ξερουν και απο εξατμισεις γιατι αυτο που δηλωνει ενα κεντρικό καταλυτη ξεκαθαρα ειναι ενας λαμδα μπροστα και ενας πισω (πραγμα που δεν εχει ο προ-καταλυτης).

Αλλα πραγματα που μπορεις να κοιταξεις ειναι οπως ειπα το AFM και η ποιότητα της βενζινης που βαζεις. Καθαρισε το AFM (μπορει να θελει και αλλαγη αν ειναι χαλασμενο) και αλλαξε βενζιναδικο. Κανε 1-2 γεμισματα με σουπερ αμολυβδη απο αλλου.

Παντως γενικα σιγουρεψου πως το check engine προερχεται απο τους λαμδα, καταλυτες κτλπ. Αυτο φαινεται απο τον κωδικο σφαλματος που βγαζει το τεστερ της ΤΟΥΟΤΑ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-12-10, 15:45
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Δύναμη Σεβασμού: 402
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από maria79 Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν θεωρώ οτι έχεις καθόλου άδικο σε αυτό που λές, αλλά όταν έχω πάει και σε 4 διαφορετικές ΤΟΥΟΤΑ και μου λένε η καθεμιά το μακρύ και το κοντό της, ειλικρινά δεν ξέρω πια ποιόν να εμπιστευτώ και να πιστεύψω.
Γι'αυτό άλλωστε και μπηκα να ζητήσω τη συμβουλή ανθρώπων που θεωρώ οτι γνωρίζουν περισσότερα πράγματα απο μένα.
Προς Θεού, δεν λέω πως οι πλειονότητα των αντιπροσωπειών ΤΟΥΟΤΑ είναι καλύτερες! Δυστυχώς οι σωστοί επαγγελματίες είναι πολύ λίγοι στις μέρες μας!

Προσωπικά, για να μην επιβαρυνθώ με επιπλέον κόστος θα υποχρέωνα τους ανθρώπους στο συνεργείο που σε "κουράρουν" να το αντιμετωπίσουν. Έχουν αλλάξει ήδη αρκετά, με σημαντικό κόστος από μέρους σου, χωρίς να βρουν λύση. Πρέπει να βρούν το πρόβλημα και να μην τους δώσεις φράγκο!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-12-10, 15:45
madvinegar Offline:
Administrator

Και κατι αλλο.

Εψαξα λιγο το θεμα σου και βρηκα οτι η βλαβη που σου ειχαν βρει ηταν:

"Ράγισμα του καταλύτη απο απαράδεκτα μείγματα βενζινης".

Επισης απ΄ότι ειχες γραψει πηγες σε αντιπροσωπια της ΤΟΥΟΤΑ και στα αλλαξανε αυτα.

Σου ειχαμε προτεινει να πας σε αλλο εξατμισα και απαντησες:

Δυστυχώς το αμάξι για εμένα είναι ακρως απαραίτητο και με το φόρτο εργασίας που έχω αυτό τον καιρό δεν μπορώ να τρέξω να το ψάξω περισσότερο και να μεινω πάνω απο δυο μέρες χωρίς αμάξι. Θα το έχω υπόψιν μου πάντως για την επόμενη φορά ή για το επόμενο αυτοκίνητο....

180 ο αισθητήρας και 300 ο καταλύτης και 70 εργασία φυσικά

Μιλας για αντιπροσωπεια ετσι?

Φυσικά αντιπροσωπεία. Αν είχα καλό συνεργείο να το εμπιστευόμουν σίγουρα βέβαια ούτε που θα πλησίαζα την αντιπροσωπεία.

Ποστ Νο 48 ημερομηνια 23/6/09 στο θεμα:
http://www.corollaclub.com/forums/sh...t=14920&page=5

Τωρα απαντας λιγα ποστ πιο πριν:
Για να μην σας τα πολυλογώ, έχω αλλάξει όλους τους αισθητήρες Λ και τον καταλύτη!!! (και όχι φυσικά σε εξουσιοδοτημένο TOYOTA γιατί θα χα ξεπουληθει)

Τελικά πηγες σε αντιπροσωπια ΤΟΥΟΤΑ ή στην Mazda?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-12-10, 21:44
maria79 Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: COROLLA 1,6 2003
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 0
maria79 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Και κατι αλλο.

Εψαξα λιγο το θεμα σου και βρηκα οτι η βλαβη που σου ειχαν βρει ηταν:

"Ράγισμα του καταλύτη απο απαράδεκτα μείγματα βενζινης".

Επισης απ΄ότι ειχες γραψει πηγες σε αντιπροσωπια της ΤΟΥΟΤΑ και στα αλλαξανε αυτα.

180 ο αισθητήρας και 300 ο καταλύτης και 70 εργασία φυσικά

Μιλας για αντιπροσωπεια ετσι?

Τωρα απαντας λιγα ποστ πιο πριν:
Για να μην σας τα πολυλογώ, έχω αλλάξει όλους τους αισθητήρες Λ και τον καταλύτη!!! (και όχι φυσικά σε εξουσιοδοτημένο TOYOTA γιατί θα χα ξεπουληθει)

Τελικά πηγες σε αντιπροσωπια ΤΟΥΟΤΑ ή στην Mazda?
Έχεις δίκιο δεν ήμουν σαφής. Λέγοντας αντιπροσωπεία εννούσα αυτή της ΜΑΖDA. Στην ΤΟΥΟΤΑ άλλαξα μόνο τον πρώτο αισθητήρα και τους υπόλοιπους αλλά και τον καταλύτη στην αντιπροσωπεία της MAZDA. Ωστόσο κάθε φορά που άναβε λαμπάκι πήγαινα πρώτα στην ΤΟΥΟΤΑ να το βάλουν στον εγκέφαλο και μετά στη ΜAZDA.
Δεν θα διαφωνήσω αν μου πείς οτι τα χω μπλέξει. Το θέμα είναι οτι απο πουθενά δεν έχω πάρει μια ξεκάθαρη απάντηση τι φταίει κ αν πρέπει να ανησυχώ ή όχι.
Φτάνει να σου πω οτι στην κάθετη μονάδα ΤΟΥΟΤΑ Βόλου μου είπαν να μη βάζω 100άρα συνέχεια γιατί καταστρέφει τον κινητήρα κ θα μου κάνει κι άλλα προβλήματα και να πάρω από το Πρακτικερ ένα καθαριστικό βελτιωτικό να ρίξω μαζί με τη βενζίνη. Στην ΤΟΥΟΤΑ Ν.Φιλαδέλφειας ότι είναι ελλαττωματικός ο εγκέφαλος , αλλά δεν μπορούν να κάνουν αντικατάσταση γιατί έχει περάσει η εγγύηση και στην ΤΟΥΟΤΑ Κηφισιάς οτι λόγω θερμοκρασιών περνάν αναθυμιάσεις στον καταλύτη και γι'αυτό ανάβει η ένδειξη. Και τέλος ο υπέυθυνος στην αντιπροσωπεία της MAZDA οτι από την ΤΟΥΟΤΑ του είπαν οτι το serial number του αυτοκινήτου μου είναι μέσα σε μια παρτίδα "ελλατωματικών". Και μετά μου λές να το πάω σε καλό εξατμησά.
Έλα λίγο στη θέση μου , να μην έχεις και ιδέα απο αυτοκίνητα και να ακούς όλα αυτά.
Σορρυ αν σας έχω ζαλίσει αλλά δεν την παλέυω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-12-10, 22:28
madvinegar Offline:
Administrator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από maria79 Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχεις δίκιο δεν ήμουν σαφής. Λέγοντας αντιπροσωπεία εννούσα αυτή της ΜΑΖDA.

Οκ, αν και πιστευω οτι παιζουμε με τις λέξεις.

Δεν μας εχεις ζαλισει απλά για να μπορεσουμε να βοηθησουμε πρεπει να μας τα λες ολα ξεκαθαρα.

Γνωμη μου ειναι να παρεις ενα τηλεφωνο στα κεντρικα στην TOYOTA HELLAS στο 210-28 08 000.

Πες τους εκει τι προβλημα εχεις και θα το ψαξουν αυτοι με τις αντιπροσωπίες.

Συνηθως μονο ετσι βγαζεις ακρη, γιατι στην καθε αντιπροσωπια απ'ότι βλεπω ο καθενας λεει ο,τι θέλει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-12-10, 22:33
neoklis Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 434
neoklis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Οκ, αν και πιστευω οτι παιζουμε με τις λέξεις.

Δεν μας εχεις ζαλισει απλά για να μπορεσουμε να βοηθησουμε πρεπει να μας τα λες ολα ξεκαθαρα.

Γνωμη μου ειναι να παρεις ενα τηλεφωνο στα κεντρικα στην TOYOTA HELLAS στο 210-28 08 000.

Πες τους εκει τι προβλημα εχεις και θα το ψαξουν αυτοι με τις αντιπροσωπίες.

Συνηθως μονο ετσι βγαζεις ακρη, γιατι στην καθε αντιπροσωπια απ'ότι βλεπω ο καθενας λεει ο,τι θέλει.
ελπίζω να βρείς άκρη με τηλ. στα κεντρικά τις ΤΟΥΟΤΑ γιατί το ψάχνουν
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-12-10, 23:38
Το avatar του χρήστη ltsantar
ltsantar Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 219
ltsantar είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Έχω την εντύπωση πως ο καταλύτης της φωτογραφίας δεν είναι 4.Γι' αυτό πρέπει να σιγουρευτείς οπωσδήποτε.Αν έχω δίκιο,ο καταλύτης αυτός αφήνει να περάσουν μεγάλες ποσότητες καυσαερίων,τις διαβάζει ο 2ος λ που είναι αμέσως μετά τον καταλύτη και δίνει εντολή να ανάψει το λαμπάκι του κινητήρα στον πίνακα οργάνων.Αυτό θα το διαπιστώσεις αν στο tester σου βγάζει τη βλάβη με αριθμό 0420 [ανεπαρκής καταλυτικός μετατροπέας].Εύχομαι να κάνω λάθος,γιατί μετά θα έχεις κι εσύ μερίδιο ευθύνης,που δεν έλεγξες τι προδιαγραφών καταλύτη έβαλες.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
παιδια επειγον tom ks TOYOTA COROLLA 111(G6) 177 24-06-13 19:01
Corolla G6 VVTi 1.400 Engine indicator problem! nikos_palm SUPPORT 14 10-04-12 13:36
Επειγον για PAINTBALL!!!!!!!! endurasKE-30 OFF TOPIC 0 22-11-10 10:40
Μασκα Orciari. Επειγον !! ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 6 01-11-09 13:04
Δισκο - Παλτω Επειγον turbakias!!! ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 11 13-09-06 00:51

Page generated in 0,19432306 seconds (82,86% PHP - 17,14% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:15.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com