Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Δισκο - Παλτω Επειγον |
|
09-09-06, 16:22
|
|
Δισκο - Παλτω Επειγον
παιδια απο τι μοντελα ΤΟΥΟΤΑ ταιριαζουν δισκο-πλατω σε σασμαν 4Ε εχω και το βολαν του τουρμπο. Η διαμετρος του δισκου μου ειναι 210 αλλα με το βολαν του τουρμπο μου ειπαν οτι μπορω να βαλω 215. απο τι αλλα μοντελα μπαινει. παιδια επειγομαι οποιος γνωριζει ας απαντησει
|
|
Re: Δισκο - Παλτω Επειγον |
|
09-09-06, 18:43
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Δισκο - Παλτω Επειγον
Εγω ξερω οτι το δισκος απο 20v ειναι ιδιος με του 1.3 Turbo..Το πλατω του Turbo ομως ειναι ιδιο με απλο 1600αρι,δηλαδη 4A-FE απο carina-corolla-celica..
Τι προτεινω εγω:Να αγορασεις οργανικο δισκο-πλατω της exedy που ειναι για +40% ροπη..Ο τζουρδας τα δινει 370Ε απο οτι ξερω..Υπαρχει και 3φτερος λογικα πιο ακριβος και για πιο πολλη ροπη..
Παρολαυτα αν θελεις σου δινω και τους μαμα κωδικους ωστε να τους δωσεις στην ΤΟΥΟΤΑ και να σου δωσουν τα καταλληλα:
31250-12360 για το δισκο
31210-12200 για το πλατο αν ειναι πριν το 95
και 31210-12201 για το πλατο αν ειναι απο το 95 και μετα
31230-12140 για το ρουλεμαν
Ολοι αυτοι οι κωδικοι ειναι για το τουρμπο, οχι για το ατμοσφαιρικο..Δε νομιζω να μην μπαινει το πλατω του τουρμπο στο μαμα σασμαν..
Αυτοι οι κωδικοι υπαρχουν στην ΤΟΥΟΤΑ αν τους ζητησεις ετσι γιατι εμπαιναν σε carina-celica οποτε εισαι οκ..
|
|
|
10-09-06, 03:47
|
|
βασικα 8ελω να μαθω αν μπαινει απο 4Α-FE, απο 1ΖΖ-FE, 2ΖΖ-FE η κατι αλλο..
νικο αυτος που βρηκα ειναι αντοχης μεχρι 300+ αλογα και 37κιλα ροπης!!!!!και ειναι τετραφτερος και εχει τα μισα λεφτα απο αυτα που ειπες γιαυτο καιγομαι!!!!
παιδια την βοηθεια σας!!!!
|
|
|
10-09-06, 12:27
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Απο 4Α-FE μπαινει..Αφου το πλατω ειναι ιδιο..Ο δισκος ειναι ιδιος εμφανισιακα, απλα το υλικο τριβης αλλαζει..Αρα μπαινει λογικα..
|
|
|
10-09-06, 13:40
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Και γιατι να βαλεις ρε φιλαρακι δισκο απο 1600 με 115 αλογα! Τι λες, θα τον λιωσεις!!! Στο 1600 στεκεται πολυ επαξια αλλα με τα ανοιγματα που κανω μετα απο 50000χιλ αλλαγης βλεπω οτι εχει πεσει λιγο η αποδοση του. Σκεψου οτι το αμαξι δεν ειναι αποκλειστικα δικο μου οποτε δεν το σκιζω οσο συχνα θα μπορουσα! Μην βαλεις αυτον τον δισκο! Ψαξε για κατι καλυτερο
|
|
10-09-06, 15:40
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Αυτο λεει το παιδι, δε θελει να βαλει μαμα 4Α-FE!Απλα εχει βρει καποιον πολυ καλο 300 αλογα 37 ροπη οπως λεει ο οποιος προφανως ηταν φορεμενος σε 4A-FE και γιαυτο ρωταει αν μπαινει..
|
|
|
10-09-06, 18:24
|
|
εννοειται πως δεν μιλαω για μαμα δισκο-πλατω απλα βρηκα απο 4Α ενα τετραφτερο που αντεχει με 300+ και πολλαααα κιλα ροπη οποτε μου κανει. (εβαλα προσφατα ενα δισκο-πλατω απο celica ts και στο πρωτο ανοιγμα παει ο δισκος...) και ηθελα να μαθω αν μπαινει για να μην τον παραγγειλω τσαμπα και μου μεινει. συμφωνα παντως με την TRD εβλεπα τα δισκο-πλατω που εχει και συμφωνα με τους κωδικους που εδινε ταιριαζουν δισκο - πλατω απο 1ΖΖ-FE, 4A-FE. 5A-F(H)E, 2ZZ-FE, 7A-FE, 4AGE αν καποιος αλλος ψαχνει κατι παραμοιο για να ξερει.
|
|
|
10-09-06, 18:28
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Νομιζα πως τον ηθελε σαν εναλλακτικη λυση! Και σκεφτομουν "μα καλα τοσο καλος ειναι αυτος ο δισκος?" Αντεχει αλλα οχι να αντεξει και τουρμισια αλογα, και μαλιστα πανω απο 130! Γι αυτο και γραφω αυτα απο πανω. Μιας και μιλησατε για αυτο εγω μπορω να βαλω κατι καλυτερο οσον αφορα το δισκο, η μετα θα ειναι παρα πολυ εκνευριστικος και θα μου δημιουργει σκορτσαρισματα και τετοια! Το αμαξι ειναι μαμα με 115 αε101 4ΑFE
|
|
12-09-06, 04:25
|
|
φιλε μου δεν ξερω το ποσο φιλικος 8α ειναι ο δισκος στην χρηση του παντως 8α κανει πολυ καλη δουλεια. παντως αν ενδιαφερεσαι να μπεις και εσυ στην ομαδικη παραγγελια ειμαστε 2 μεχρι στιγμης για δισκο εξαφτερο και παλτο μαζι με ρολεμαν με αντοχη μεχρι 310 αλογα τροχο και 37κιλα ροπη οποτε καταλαβαινεις για τι προκειται
|
12-09-06, 18:58
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
απο περιεργια ποσο κανει το πακετο και απο που θα το παραγγηλετε?
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,15620303 seconds (81,56% PHP - 18,44% MySQL) with 33 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:11. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|