Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
03-04-09, 21:39
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
thessaloniki
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
τελικα εβαλα της bmc...βγαζει φοβερο ηχο,κυριως ακουγεται αρκετα στις ψηλες στροφες. απο αποψη αποκρισης του γκαζιου,εχει γινει πιο αμεσο κ πιο κσερο.τωρα ελπιζω να του εχουν προστεθει και κανα 2 αλογακια...τι λετε θα πηρε?
|
03-04-09, 22:05
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
thessaloniki
|
|
και επισης,πεζει ρολο η θεση της χοανης? κατηργησα ολες τις σωληνωσεις και την εχω τοποθετησει κολητα.ειναι ακριβως διπλα στην εισαγωγη. μηπως επηρεαζει την αποδοση? παρατηρησα κιολας ενα βουιτο στις μεγαλες στροφες και προβληματιστικα σχετικα με το αν τελικα φταιει η θεση της? θα ηταν καλυτερο να τοποθετουσα σωληνωσεις?
|
04-04-09, 03:49
|
|
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Βαλε και καμια φωτο αν μπορεις. Αν πηρε, πηρε λιγο κανα δυο αλογα το θεμα ειναι πως το νιωθεις εσυ στο δρομο. Για την θεση της δεν μπορω να σου πω σιγουρα γιατι δεν γνωριζω πολλα αλλα απ'οτι μου εχουν πει παιζει ρολο χωρις ομως να ειμαι σιγουρος ξαναλεω.
|
04-04-09, 11:01
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
έχω κάνει άπειρες δοκιμές και σε μαμά μοτερ (2Ε-Ε) και στο 4E-FTE, φυσικά και παίζει ρόλο που είναι τοποθετημένη, ο θόρυβος που λες μάλλον οφείλεται στο ότι την έχεις τοποθετήσει πολύ κοντά στην πεταλούδα γκαζιού.
|
04-04-09, 16:06
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
thessaloniki
|
|
βουιζει..μη φανταστεις υπερβολικα!αλλα το νιωθεις στις ψηλες στροφες καθαρα. Μηπως ισχυει ο κανονας του οσο πιο μπροστα την βαλεις τοσο καλυτερη θα ειναι και η εισαγωγη? εγω λεω να αγορασω σωληνωσεις η κολαρα και να την βαλω στη θεση που ηταν το εργοστασιακο φιλτροκουτι αρχικα!καλα ειναι εκει? εχετε να προτεινετε καποια συγκεκριμενη θεση?
|
04-04-09, 16:22
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λαρισα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ko$taS(G6)
βουιζει..μη φανταστεις υπερβολικα!αλλα το νιωθεις στις ψηλες στροφες καθαρα. Μηπως ισχυει ο κανονας του οσο πιο μπροστα την βαλεις τοσο καλυτερη θα ειναι και η εισαγωγη? εγω λεω να αγορασω σωληνωσεις η κολαρα και να την βαλω στη θεση που ηταν το εργοστασιακο φιλτροκουτι αρχικα!καλα ειναι εκει? εχετε να προτεινετε καποια συγκεκριμενη θεση?
|
Φτιαξε ινοξ κοματια και τραβα την φιλτροχουανη τερμα μπρωστα,καπου πισω απο φαναρι.Οπου νομιζεις οτι ο ατμοσφαιρικος αερας θα εχει την ποιο αμεση προσκρουση στο φιλτρο.
|
04-04-09, 16:35
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Φιλε μου εκει στο αριστερο φτερο, ακριβως πισω απο την μπαταρια, εχει ενα ανοιγμα που εχει μεσα ενα πραγμα σαν πλαστικο δοχειο. Στην πραγματικοτητα ειναι ενας σωληνας που φερνει αερα, οποτε αν μπορεσεις να το τραβηξεις μεχρι εκει κατω ισως κανεις δουλεια. Το αν ομως κανει δουλεια θα το δεις στις μεγαλες ταχυτητες.
|
04-04-09, 17:54
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
το μαμά φιλτροκούτι έχει μια σωλήνα που καταλήγει μπροστά για να παίρνει αέρα, έχω δει μερικούς που την αφήνουν την σωλήνα αυτή και βάζουν την φιλτροχοάνη εκεί που ήταν πριν το φιλτροκούτι, έτσι έχουμε αέρα καλό. Αλλιώς την πάμε πίσω από κανά φανάρι. Εμένα αν δείτε στο avatar μου είναι σε 4Ε-FTE, δεν είχα που αλλού να την πάω, πολλές φορές σκέφτηκα να πάω στο πορτ μπαγκαζ την μπαταρία για να πάω την φιλτροχοάνη πίσω από το φανάρι, αλλά είναι μεγάλη φασαρία!
|
05-04-09, 03:06
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
thessaloniki
|
|
λετε να πηγα 90 αλογα?? προσεχως μπαινει κ το χταποδακι...
|
07-04-09, 13:53
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
thessaloniki
|
|
θα πει κανεις??
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16447902 seconds (82,25% PHP - 17,75% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:40. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|