Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Αναθυμιάσεις εισαγωγής
Παλιά 31-05-10, 00:12
Το avatar του χρήστη g6 1.6
g6 1.6 Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: 2000
Περιοχή: Καστοριά
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 183
g6 1.6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αναθυμιάσεις εισαγωγής

Γεια σας παιδιά,
αν και έχω πολύ καιρό να μπω και να γράψω παρακολουθώ όλες τις συζητήσεις που γίνονται. Έχω μια απορρία..Έχω το corolla g6 του 2001. Από ότι βλέπω έχω 2 αναθυμιάσεις που φεύγουν από το moter και πηγαίνουν στην εισαγωγή. Η μία μετά την πεταλουδα και η άλλη πριν. Αυτήν που είναι πριν την έχω βγάλει εκτός και τάπωσα το σωληνάκι που πάει στην εισαγωγή. Την άλλη είναι καλά να την βγάλω εκτός, η όχι;;;; Κάποιος που ασχολείται μου είπε ότι είναι μετά την πεταλούδα να μην τα βγάζουμε..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-05-10, 12:15
Το avatar του χρήστη tasos 4age 2v
tasos 4age 2v Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 191
tasos 4age 2v είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
για να βγαλεις το αλλο πρεπει να βαλεις το αμαξι να δουλευει και να βγαλεις το σωληνακι να δεις αν ειναι καμια υποπιεση αν δουλευει κανονικα βαλε ενα δοχειο αναθιμιασεων αυτα δεν πρεπει να ειναι ταπομενα. ευχαριστω
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-05-10, 18:56
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Δεν ξέρω το συγκεκριμένο μοτερ πως έχει τις αναθυμιάσεις, εγώ έχω 4E-FTE και έχει 2 σωληνάκια επάνω στο καπάκι (ψευδοκάπακο), το ένα πήγαινε στην σκάστρα (την μαμίσια) και έριχνε τις αναθυμιάσεις μέσα στην εισαγωγη αερα (αυτή που έρχεται από την φιλτροχοάνη δλδ) εφόσον είναι η σκάστρα κλειστού τύπου. Εγώ το σωληνάκι τώρα το έχω χύμα έξω και δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά εμένα η άλλη παει στην εισαγωγή μετά την πεταλούδα και οταν βγει το αμάξι κάνει τρελά στο ρελαντί και μια φορά μου έσπασε η γωνίτσα που πάει στο καπάκι και έβαλα χύμα το σωληνάκι και μάντεψε τι έγινε! το ΧΑΟΣ!!! μου γύρισε πίσω τα λάδια απο το καπάκι και τα έριξε μετά την πεταλούδα μέσα στην εισαγωγή δλδ και το μοτερ μου έγινε φριτέζα!!! μιλάμε στον δρόμο ΤΑ ντουμάνια!!! δεν έβλεπε κανείς τίποτα πίσω! τελικά πήγα Toyota και πήρα νέα γωνίτσα και ηταν αντεπίστροφη τελικά!!! μάλλον αυτό που λες και σε εσένα το ίδιο κάνει!!! εννοείτε σωληνάκια τέτοια ΔΕΝ ταπώνεις! ζορίζεις το μοτερ χωρίς λόγο! κόβεις την αναπνοή του στο καπάκι! παραθέτω φωτο από το δικό μου να δεις τα σωληνάκια που λέω.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-05-10, 19:00
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
και ξέχασα να πω ότι επειδή ήμουν εξοχικό και έκανα 37χλμ να γυρίσω (Κυριακή) + 10χλμ την άλλη μέρα για να πάω δουλειά, το αμάξι από τα λάδια που έκαιγε έγινε 2κυλινδρο!!!! 2 κύλινδροι σταμάτησαν να δουλεύουν και είχε ήχο σαν subaru αλλά ρέταρε τρομερά! τελικά τα μπουζί γέμισαν λάδια και δεν δούλευαν! τα έβγαλα τα καθάρισα με συρματόβουρτσα αφού αλλαξα την γωνία(αντεπίστροφο) και όλα καλά! γιαυτό τις αναθυμιάσεις ΔΕΝ τις πειράζουμε! ειδικά αυτές πριν που είναι εκεί στην πεταλούδα γιατί υπάρχει σίγουρα και αντεπίστροφο και προκαλούνται και αρυθμίες στο ρελαντί και στην λειτουργία του μοτερ, άρα καλά σου είπανε οι μάστορες. Το δοχείο αναθυμιάσεων μπαίνει σε ειδικές περιπτώσεις κυρίως φτιαγμένων και turbo πχ εμένα μπαίνει στο σωληνάκι που έχω χύμα και ο λόγος είναι ότι επειδή δουλευουν με ανεβασμένη συμπίεση πχ και πειραγμένα καπάκια κτ φτύνουν λάδια απέξω! οπότε το δοχείο τα μαζεύει! δεν βλέπω κανέναν απολύτως λόγο να μπει τέτοιο σε απλο μαμά μοτερ! και μπαίνει στο άλλο σωληνάκι όχι αυτό που είναι στην πεταλούδα (πριν την πεταλούδα στην εισαγωγή εννοώ), γιατί τότε το μοτερ θα κάνει αυτά που είπα παραπάνω.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 31-05-10 στις 19:06.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-06-10, 12:38
Το avatar του χρήστη g6 1.6
g6 1.6 Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: 2000
Περιοχή: Καστοριά
Δύναμη Σεβασμού: 183
g6 1.6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σε ευχαριστω πολύ φίλε μου..Βασικά μιλάω μόνο για το σωλινάκι που έρχεται από το ψευτοκάπακο και πάει στην εισαγωγή μετά την πεταλούδα. Όπως και να έχει δεν το βγάζω μετά από οτι μου είπες. Το άλλο το έχω βγάλει που είναι πριν την πεταλούδα έξω και όλα καλα..
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Πρόβλημα με πολλαπλή εισαγωγής... kostas_90210 TOYOTA COROLLA E 12 41 17-09-10 16:15
Χταπόδι + Φίλτρο εισαγωγής Ko$taS(G6) TOYOTA COROLLA 111(G6) 70 12-12-09 21:13
Αισθητήρας εισαγωγής αέρα Winmmister SUPPORT 5 11-06-08 19:54
πολλαπλή εισαγωγής 2 be or not 2 be? Azriel SUPPORT 1 10-03-06 23:03
Καπνός Από Τις Αναθυμιάσεις ... vask SUPPORT 14 09-07-04 11:24

Page generated in 0,12636089 seconds (78,39% PHP - 21,61% MySQL) with 31 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:38.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com