Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
 |
|

20-01-09, 23:55
|
 |
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Αν επιτρεπεται φιλε electro, τι χρονολογια ειναι τα εν λογω Ε12?? Εχουν τον 4zz-fe? Μετα απο ποσα χιλιομετρα καινε λαδια? Τι καλυψη θα εχουν απο την ΤΟΥΟΤΑ, τη στιγμη κιολας που υπαρχει και προίστορια με αυτο το μοτερ? Κι επειτα, μας λες για 2 μονο περιπτωσεις σε Ε12 και προσωπικα δεν εχω ξανακουσει κατι τετοιο για τις Ε12, ουτε καν για τις pro-facelift, τη στιγμη που τα κρουσματα του TSi με τα 170 αλογα ειναι "κατι"-2.
|
 |
|
 |

21-01-09, 00:40
|
 |
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Αν επιτρεπεται φιλε electro, τι χρονολογια ειναι τα εν λογω Ε12?? Εχουν τον 4zz-fe? Μετα απο ποσα χιλιομετρα καινε λαδια? Τι καλυψη θα εχουν απο την ΤΟΥΟΤΑ, τη στιγμη κιολας που υπαρχει και προίστορια με αυτο το μοτερ? Κι επειτα, μας λες για 2 μονο περιπτωσεις σε Ε12 και προσωπικα δεν εχω ξανακουσει κατι τετοιο για τις Ε12, ουτε καν για τις pro-facelift, τη στιγμη που τα κρουσματα του TSi με τα 170 αλογα ειναι "κατι"-2.
|
Δεν εχει σημασια να σας πω λεπτομριες. Εγω το ειπα απλα για να σας πω οτι και η ΤΟΥΟΤΑ εχει προβληματα. Και μερικες φορες σοβαρα.
Τελος για τον Tsi με τα 170 , η αληθεια ειναι οτι εβγαλε κατι προβληματα στην αρχη , τα οποια μετα διορθωθηκαν. Λογικο μιας και που οταν εφαρμοζεται κατι τελειως νεο , παντα υπαρχουν προβληματα....
ΥΓ: 2005 και 2006 ειναι με 4ΖΖ και 3ΖΖ και θα εχουν πληρη καλυψη απο την ΤΟΥΟΤΑ απ οσο ξερω.
|

21-01-09, 00:46
|
 |
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Ακριβως αυτο ειναι το θεμα φιλε Ανδρεα (αν θυμαμαι καλα). Ποτε μου δεν ειπα οτι τα ΤΟΥΟΤΑ δεν εχουν βγαλει κανενα προβλημα. Αλλα, αλλα υπαρχει μια εταιρια απο πισω που θα σε καλυψει μεσα σε αυτα τα 6χρονια εγγυησης, οχι 2.
|

21-01-09, 01:04
|
 |
|
|
|
|
Παράθεση:
Ακριβως αυτο ειναι το θεμα φιλε Ανδρεα (αν θυμαμαι καλα). Ποτε μου δεν ειπα οτι τα ΤΟΥΟΤΑ δεν εχουν βγαλει κανενα προβλημα. Αλλα, αλλα υπαρχει μια εταιρια απο πισω που θα σε καλυψει μεσα σε αυτα τα 6χρονια εγγυησης, οχι 2.
|
Και η mercedes εχει 2 χρονια εγγυηση εχει. Και τα ΚΙΑ εχουν 7 χρονια. Και στο group vag κανεις επεκταση εγγυησης. Θελω να σου πω οτι ναι σεβαστο ειναι οτι η Toyota εχει 6 χρονια εγγυηση και ειναι υπερ της φυσικα. Αλλα πιστευω οτι ηταν ( οταν το εφαρμοσε ) εμπορικο κολπο για να πουλησει. Και η αληθεια ειναι οτι τα καταφερε.
Αυτο ομως δεν την γλιτωνει οτι και αυτη βγαζει προβληματα. Λεω και γιατι (ξαναλεω) πως ολες οι εταιριες βγαζουν προβληματα. Το θεμα ειναι να μην εισαι εσυ ο τυχερος....
ΥΓ:καλα θυμασαι το ονομα. Για θυμησε και το δικο σου γιατι η μνημη μου με πουλησε..... 
|
 |
|
 |

21-01-09, 01:53
|
 |
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Και η mercedes εχει 2 χρονια εγγυηση εχει. Και τα ΚΙΑ εχουν 7 χρονια. Και στο group vag κανεις επεκταση εγγυησης. Θελω να σου πω οτι ναι σεβαστο ειναι οτι η Toyota εχει 6 χρονια εγγυηση και ειναι υπερ της φυσικα. Αλλα πιστευω οτι ηταν ( οταν το εφαρμοσε ) εμπορικο κολπο για να πουλησει. Και η αληθεια ειναι οτι τα καταφερε.
Αυτο ομως δεν την γλιτωνει οτι και αυτη βγαζει προβληματα. Λεω και γιατι (ξαναλεω) πως ολες οι εταιριες βγαζουν προβληματα. Το θεμα ειναι να μην εισαι εσυ ο τυχερος....
ΥΓ:καλα θυμασαι το ονομα. Για θυμησε και το δικο σου γιατι η μνημη μου με πουλησε..... 
|
Δημητρης λεγομαι. Ανδρεα τωρα τι αναφερεις την ΚΙΑ? Ειπαμε να μιλησουμε για αυτοκινητα, οχι για φρυγανιερες..!
Θελω να απαντησω σε καποια πραγματα που ειπε ο φιλος Παντελης. Πρωτιστως, να ξεκαθαρισω (γιατι ο γραπτος λογος ειναι απροσωπος και οι παρεξηγησεις καραδοκουν) οτι δεν επιτιθεμαι σε κανεναν ουτε εχω σκοπο να θιξω καποιον προσωπικα. Παντελη, στο τελευταιο σου post μας ειπες οτι τα 1.8 του Group VAG εβγαζαν 150 αλογα με turbo, ενω με προγραμματισμο εφταναν τα 200. Αν ειναι τοσο τεχνολογικα προηγμενοι οι Φριτσηδες και οι σχιστοματηδες απαρχαιωμενοι, γιατι δεν βγαζουν ενα μοτερ που να βγαζει ατμοσφαιρικα 200 αλογα στα ιδια κυβικα. Αν θελεις παραδειγμα με turbo μοτερ της ΤΟΥΟΤΑ παντως, στο χω εδω: 3S-GTE. Το φοραγε η Celica GT-4 και γαζωνε. Στο θεμα της εγγυησης, σαφως οτιδηποτε και να παθει το αυτοκινητο ακομα και καλυψη να εχω συμφωνω οτι θα απογοητευτω. Μηνων ηταν το Corolla και μου αλλαξανε την πισω δεξια ασφαλεια στην πορτα, αλλα ηταν αστοχια υλικου απο τη μια και απο την αλλη το ξερε και η ιδια η ΤΟΥΟΤΑ οτι η παρτιδα ειχε προβλημα εκει. Δεν ειναι ομως το θεμα αν θα με καλυψει ή οχι, οπως πολυ σωστα λες κι εσυ ειναι υποχρεωμενοι. Αλλα πιο ασφαλης αισθανομαι με τα 6 χρονια παρα με τα 2, οπως ειπσης οτι το θεωρω το λιγοτερο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να ζηταει μια εταιρια να την πληρωσω για να μου δωσει κατι που μια αλλη εταιρια το δινει απο μονη της και ΞΕΡΩ οτι θα ναι εκει οταν θα την χρειαστω. Να μην πω επισης οτι το να τα φταχνει ισα για να αντεχουν μεσα σε αυτα τα δυο χρονια και μετα ολως τυχαιως να ξεκινουν τα θεματακια, αυτο εγω το λεω καραγκιοζιλικι, ή να το πω νταβατζιλικι αν το συνδυασω με την επεκταση της εγγυησης...?
|
 |
|
 |

21-01-09, 13:50
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
Παράθεση:
Δημητρης λεγομαι. Ανδρεα τωρα τι αναφερεις την ΚΙΑ? Ειπαμε να μιλησουμε για αυτοκινητα, οχι για φρυγανιερες..!
Θελω να απαντησω σε καποια πραγματα που ειπε ο φιλος Παντελης. Πρωτιστως, να ξεκαθαρισω (γιατι ο γραπτος λογος ειναι απροσωπος και οι παρεξηγησεις καραδοκουν) οτι δεν επιτιθεμαι σε κανεναν ουτε εχω σκοπο να θιξω καποιον προσωπικα. Παντελη, στο τελευταιο σου post μας ειπες οτι τα 1.8 του Group VAG εβγαζαν 150 αλογα με turbo, ενω με προγραμματισμο εφταναν τα 200. Αν ειναι τοσο τεχνολογικα προηγμενοι οι Φριτσηδες και οι σχιστοματηδες απαρχαιωμενοι, γιατι δεν βγαζουν ενα μοτερ που να βγαζει ατμοσφαιρικα 200 αλογα στα ιδια κυβικα. Αν θελεις παραδειγμα με turbo μοτερ της ΤΟΥΟΤΑ παντως, στο χω εδω: 3S-GTE. Το φοραγε η Celica GT-4 και γαζωνε. Στο θεμα της εγγυησης, σαφως οτιδηποτε και να παθει το αυτοκινητο ακομα και καλυψη να εχω συμφωνω οτι θα απογοητευτω. Μηνων ηταν το Corolla και μου αλλαξανε την πισω δεξια ασφαλεια στην πορτα, αλλα ηταν αστοχια υλικου απο τη μια και απο την αλλη το ξερε και η ιδια η ΤΟΥΟΤΑ οτι η παρτιδα ειχε προβλημα εκει. Δεν ειναι ομως το θεμα αν θα με καλυψει ή οχι, οπως πολυ σωστα λες κι εσυ ειναι υποχρεωμενοι. Αλλα πιο ασφαλης αισθανομαι με τα 6 χρονια παρα με τα 2, οπως ειπσης οτι το θεωρω το λιγοτερο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να ζηταει μια εταιρια να την πληρωσω για να μου δωσει κατι που μια αλλη εταιρια το δινει απο μονη της και ΞΕΡΩ οτι θα ναι εκει οταν θα την χρειαστω. Να μην πω επισης οτι το να τα φταχνει ισα για να αντεχουν μεσα σε αυτα τα δυο χρονια και μετα ολως τυχαιως να ξεκινουν τα θεματακια, αυτο εγω το λεω καραγκιοζιλικι, ή να το πω νταβατζιλικι αν το συνδυασω με την επεκταση της εγγυησης...?
|
δημητρη πρωτα απολα δν τιθεται θεμα επιθεσης κλπ κλπ.. οσον αφορα το gt4 το ξερω οτι το μοτερ ειναι αξιολογο τετοιο Celica εχω..παμε παρακατω....ολεσ οι εταιρειες μπορουν να φτιαξουν ατμοσφαιιρικα αυτοκινητα 200 αλογων... απλα ειναι θεμα πολιτικης της καθε εταιρειας.....οι ευρωπαιοι δν εφτιαχαν πολυστροφους κινητηρες για να βγαλουν δυναμη ατμοσφαιρικη απο λιγα κυβικα εχουν διαλεξει αλλο δρομο..λιγα κυβικα Light turbo kit με αξιολογες ιποδυναμεις και πολυ καλη ροπη στις μεσαιες στροφες.....να πεις οτι η Toyota δν ασχοληθηκε με την υπερτροφοδοτηση λες ενταξει δν θα βγαλει turbo κινητηρες..αλλα οταν στο παρελθον μας εχει δωσει αριστα δειγματα ωπως σωστα ανεφερες για ποιο λογο δν το ξανακανει??? ο συλλογισμος σου οσον αφορα τις εγγυησεις ειναι μεν σωστος αλλα αλιμονοαν ατμοσφαιρικα αυτοκινητα ειχαν διετη εγγυηση ωπως τα υπερτροφοδοτουμενα.....επισης συμφωνα με τον συλλογισμο οτι μια εξαετη εγγυηση ειναι καλυτερη αποτην διετη θα επρεπε να αντικατοπτριζεται και στις προτιμησεις των αγοαρστων και οι πωλησεισ τν γερμανικων να πατωσουν...δν εχουν πατωσει ωμως πραγμα που σημαινει οτιτελικα δν ειναι μονο η εγγυηση αυτο που κοιταζουν οι αγοραστες θελουν και ταυοκινητα τους να τους ικανοποιουν τα αργα, γρηγορα, οικογενειακα, τους γουστα...
και κατι τελευαταιοοσον αφορα το σχολιο σου για τα 150 αλογα των vag που γινονται 200 θα σου πω οτι μονο τεχνολογικα προηγμενοι δν ειναι με απλα βηματα ωμωσ εχουν καταφερει να χτυπησουν τον ανταγωνισμο revo stage...
 |
|
 |

21-01-09, 05:09
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
ολα θα βγαλουν προβληματα... τελευταια επειδι εχω μια εμπειρια με τα VW εχω να πω πως πραγματικα δεν εχουν καμμια σχεση με τα toyota. πιστευω η εταιρια μας ειναι σαφως ανωτερη στο περασμα του χρονου και αυτο το λεω γιατι δεν ειμαστε ολοι πακετα και δεν μπορουμε να αγοραζουμε αμαξι καθε 2 χρονια.
Το θενα και η ουσια ειναι οτι εγω πρωσοπικα οταν εκανα ταξιδι με το corolla ξεκιναγα οτι ωρα ηθελα πρωι-βραδυ και χωρις αγχος αν θα φτασω...αυτο με το Polo της μητερας μου δεν εγινε. Ξεκινησα πρωι για να μην με πιασει βραδυ ΑΝ γινει κατι,και που εγινε. Στην Θεσσαλονικη επρεπε να βαλω 1 λιτρο λαδι.
Το θεμα μου ειναι οτι κι εμενα το toyota μου εβγαλε προβληματα που το εψαξα να τα βρω γιατι ηταν κατι θορυβοι που επρεπε να δωσεις προσοχη για να τους ακουσεις αλλα δεν πληρωσα δραχμη γιατι ολα μου τα καλυψε η εγγυηση. Στην VW δεν νομιζω να ισχυει το ιδιο.
Στο polo που εχω τωρα επεσε το παραθυρο του συνοδηγου.Ο μαστορας μου ειπε εισαι τυχερος που σου εχει γινει μονο μια φορα!!εχω αλαξει και πολλαπλαστιαστη αλλα μου ειπαν οτι αργα η γρηγορα θα ξανακαει καποιος(αυτα μαστορας της VW) επισης εχει αλαχτει τρομπα βενζινης,στο Ρ επειδι ειναι αυτοματο εχει κολησει και δεν επαιρνε το D....
Η κοπελα μου εχει ενα VW glof III gt και μου ελεγε πως δεν εχει ποτε προβλημα με το αμαξι...εκτος του οτι οταν περναει απο νερα σηνυθως σβηνει και τα σαινια της VW εβαλαν σακουλα στο τρισιμπιτερ... και εκτος του οτι επεσε πριν κανα μηνα το πραθυρο της και της ειπε η μανα της..παλι? 3 φορες το εχω αλαξει... Λοιπον..
Συμπερασμα.. η μανα μου το polo θα το δωσει στον αδελφο μου να μαθει να οδηγαει οταν παρω πισω το toyota μου...γιατι δεν αντεχει αλλο τα προβληματα του και θα παρει το auris.
H κοπελα μου αν δεν της διναν εταιρικο σκεφτοταν για Ε12...
|

21-01-09, 14:07
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Απλα να κανω δυο σχολια στου Παντελη το ποστ.
1ον. Δεν νομιζω ολοι να μπορουν να βγαλουν πολλα αλογα ατμοσφαιρικα. Αυτο ειναι σπεσιαλιτε των Ιαπωνων που κατεχουν τεχνολογία 200 ετη φωτος μπροστα απο τους υπόλοιπους.
2ον. Η διετης εγγυηση στα VAG ειναι ΚΑΙ για τα ατμοσφαιρικα μοντελα. Ανεκαθεν ηταν. Δεν ειναι μονο για τα τουρμπο...
|
 |
|
 |

21-01-09, 14:23
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Απλα να κανω δυο σχολια στου Παντελη το ποστ.
1ον. Δεν νομιζω ολοι να μπορουν να βγαλουν πολλα αλογα ατμοσφαιρικα. Αυτο ειναι σπεσιαλιτε των Ιαπωνων που κατεχουν τεχνολογία 200 ετη φωτος μπροστα απο τους υπόλοιπους.
2ον. Η διετης εγγυηση στα VAG ειναι ΚΑΙ για τα ατμοσφαιρικα μοντελα. Ανεκαθεν ηταν. Δεν ειναι μονο για τα τουρμπο...
|
ετσω να τουσ ονομασουμε ιαπωνες φιλε mad αλλα για τεχνολογια ετη φωτοσ ακουμε αλλα δν την βλεπουμε πουθενα τωρα τελευταια...εδω ακομα και στην σκεψη να βγαλει καινουριο celica μονο τοyota δν ειναι με subaru Κινητηρα....για ποια ετη μιλαμε???ας τα δειξει η μαλλον ας μας τα ξαναδειξει... στην εγγυηση εκανα συγκριση του ατμοσφαιρικου με τουρμπατο

21-01-09, 14:59
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Pantelis
για ποια ετη μιλαμε???
|
Ελπίζω να μη μιλας σοβαρα...
240 άλογα απο 2000 κυβικά σε αμαξι παραγωγης? (S200)
200 άλογα απο 2000 κυβικά σε αμαξι παραγωγής? (TypeR)
192 άλογα απο 1800 κυβικά σε αμαξι παραγωγης? (TS)
160 και 170 αλογα απο αμαξι 1600 κυβικά? (vti και 20v)
Μπορει τα νουμερα να μη σου φαίνονται πολλα αλλα ξέχασα να αναφερω κατι... Αυτα τα αλογα βγαίνουν απο... ατμοσφαιρικους κινητηρες !!! Το περιμενες?
Μπα... μαλλον περιμενες να ακουσεις 200 άλογα απο 2000κυβικά με τουρμπο σε στυλ GTi Golf...
Για να μη μιλήσω για την τεχνολογία πάνω στα υβριδικά... που οι ευρωπαίοι κλαινε με μαυρο δακρυ...
Όσο για το θεμα της εγγυησης για τουρμπατα... με καλυψανε τα παιδια πιο πανω...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,35928512 seconds (85,23% PHP - 14,77% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:29. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|