Χρησιμοποίησες αυτό που είπα για το μπλοκ, δυστυχώς, όπως σε βόλεψε. Εγώ δεν το είπα για να δείξω αυτό που εσύ θέλεις, αλλά για να τονίσω ότι σε ένα σοβαρό πρόβλημα που βρέθηκε η ΤΟΥΟΤΑ ήτανε δίπλα σε αυτούς που της δώσανε τα μαρουλακια τους! Αντίθετα ο όμιλος VAG έκανε την εγγύηση 2 χρόνια (περίπου 30000 χλμ), οπότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι τα προβλήματα θα εμφανιστούνε τα περισσότερα εκτός εγγύησης, όταν στην ΤΟΥΟΤΑ θές 6 χρόνια για να βγείς εκτός (μερικώς)).
Επίσης, το να δίνω για το GTi 30+, όταν την Ts την έπαιρνες με 25κ, νομίζω ότι δείχνει εμφανή διαφορά!
Με ενοχλεί που κάνεις στοχευμένη κριτική και εξηγούμαι. Το πρώτο ήτανε για την τιμή, και τις ψιλο-επιδόσεις, την ώρα που όταν βγήκε η Ts πολλοί πασχίζανε να περάσουνε τα 150 άλογα. Και το σημαντικότερο, αναφέρεις τα 1600 με τα 110 άλογα! Γιατί δεν λές όμως τι έδινε τότε ο ανταγωνισμός?
Γιατί δεν λές τι γίνεται τώρα και στης 2 εταιρείες? Γιατί δεν λές ότι τώρα θες και τουρμπο και κομπρέσσορα για να βγάλεις λίγα παραπάνω απο τότε με την VW και με την ΤΟΥΟΤΑ δεν θες τίποτα απο όλα αυτά?
Καλό λοιπόν, όπως θεωρώ ότι έχω κάνει απο την αρχή εγώ, είναι όταν λές τα στοιχεία του ενός, να λές και του άλλου, και όχι μόνο αυτό που δεν σου άρεσε μια εκάστοτε στιγμή απο τον έναν μόνο.
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|