Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > TOYOTA AURIS

TOYOTA AURIS Το καινουργιο (corolla ) Hatchback με την καινοτομο ονομασια για την αναφορα του σε πιο νεο κοινο. www.auriclub.gr

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 03-01-09, 17:06
nikosauris Offline:
banned

Μοντέλο: toyota auris 1600 3d
Περιοχή: giannitsa city
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
nikosauris είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g Εμφάνιση μηνυμάτων
αμα τα βαλεις διπλα θα σου λειθουν οι απορειες το 122 ειναι πολυ πιο μπροστα απο το auris, τα κιλα του auris το προδιδουν εναντη μετα κιλα ενος golf και 20κιλα ροπης να το τραβαν
10,9 λεγανε για το prius και ενα corolla xli to παταει μαλον γιατι το 13secι 0-100 το εχει σιγουρα το prius και οχι τισ μουφεσ που πουλανε
σε πληροφορω πως η toyota ειναι απο τις μοναδικες εταιριες που λενε αληθεια για 0-100 αντιθετα με κατι γερμανικες.

και το prious οντως τοσο εχει 0-100.οσο για την ροπη ειναι μονο στις ρεπριζ,η κοντρα ειναι στα ψηλα.γιαυτο και τα honda πετανε και ας εχουν μικρη ροπη.αλλαγη με αλλαγη ειναι 7000-9000 και εκει μεσα πετανε και αντε πιαστα(αδερφε corolla εχεισ η κανενα γερμανικο?
πολυ βλεπω οτι υποστηριζεις τα γερμανικα)

εγω παντως που ανοιξα με προηγουμενο golf tsi ηταν απο πισω μου(και μου κολλουσε για να παω στην ακρη και ανοιγω απο τα 40 με δευτερα και ανοιγει και αυτος και εκανα στην ακρη και δεν μπορουσε να με περασει σε ενα χιλιομετρο περιπου ευθεια,ηταν 3 αυτοκινητα πισω σταθερα.μετα μπηκα για τα κτελ(εκει απο city gate ευθεια για κτελ που γινεται η συναντηση)

ψαχνω ενα να τα βαλω και δεν βρισκω για να δω τι παιζει(συνενοημενη κοντρα)
παντως προχθες το βραδυ γυρνωντας απο θεσνικη ανοιξα 4 φορες με alfa 147 και εφαγε μεγαλη ηττα το παλικαρι με την μαυρη 147.(παντα ξεκινουσε πρωτος-πηγαινα διπλα του σιγα σιγα και το εδινε.πουθενα δεν με δυσκολεψε)απο τα 100 απο τα 140 απο τα 180 τα δωσαμε.

(απο τα 180 που τα δωσαμε και κουμπωσα 5η μεχρι τα 200 εφαγε 3 αυτοκινητα δεν το χωνευε μετα απο 4 φορες το καταλαβε και πηγαινε με 80 στην εθνικη για να μην με εχει μπροστα του και χαθηκε πισω μου
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-01-09, 17:10
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 386
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nipponpower Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν ξερω αν λεει ψεματα, παντως στο δυναμομετρο δες στην αρχη της σελιδας για το πως αποδιδουν τα δυο αυτοκινητα. Εκει απο θεμα επιδοσεων απο σταση το Αουρις δειχνει να εχει σαφες προβαδισμα. Επισης σε γνωστο περιοδικο του χωρου παλι το Αουρις ειναι γρηγοροτερο απο το Γκολφ με τα 122. Επισης σε γερμανικο περιοδικο παλι το Αουρις ειναι γρηγοροτερο οπως ποσταρε μελος του φορουμ.

Εχεις καποιο εντυπο ή καποια χειροπιαστη αποδειξη που να αποδεικνυει το αντιθετο ?

http://www.carfolio.com/specificatio...ar/?car=154022

http://www.carfolio.com/specificatio...ar/?car=167079

εγω εχω αυτα ειναι μια αξιοπιστη σελ εδω και χρονια επισης οπου και να διαβασω αυτα βλεπω απο πισω , επισης φιλε μου δεν αξιζει να σπαταλαμε χρονο δες ολα τα περιοδικα την παρουσιαση τους και δες στο τελος παλι τι γραφουν ελεοσ δλδ σκας στα γελια αλα μπροστα αλα πισο επισεις εχω κιαλες ανακριβιες σε ορισμενα αμαξια ιδια κιλα με διαφορετικης χοριτικοτητας κινητηρα ασε να λενε τα περιοδικα βγες καλητερα στο δρομο
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-01-09, 17:13
Το avatar του χρήστη vassilis_vvti
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Αvensis vvt-i 1.6
Περιοχή: ΕΛΛΑΔΑ
Δύναμη Σεβασμού: 397
vassilis_vvti είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
νικο το ανοιγμα που εκανες ηταν σιγουρα με τσι???εγω φιλε σε πιστευω μια φορα που ανοιξα με ενα απο τα 70-80 περιπου μεχρι τα 140 μου εκανε ενα αμαξι και οταν το ειπα ολοι λεγανε αποκλειεται.Ρε παιδια ο πατερας μου εχει ταξι αβενσις 2000turbo diesel 115 αλογα.Εχει πολυ ροπη αλλα με καμια δυναμη δεν περναει το αβενσις μου και ας ειναι 5 αλογα παραπανω και περισσοτερα κυβικα.Μολις παει 4000 το μοτερ του ειναι σαν να εχω 5η με 80 χλμ.
οσο για το πριους καποιο μελος του κλαμπ ειχε ανοιξει και τον ειχε περασει πριους και ειχε κορολα 1400 με εξατμιση και φιλτρο και ελεγε εμενα το αμαξι φωναζε και αυτος με περναγε αθορυβα...αρα 13 δεν εχει με τιποτα.Η τογιοτα παντα δινει χειροτερα κα ιπραγματικα νουμερα...εδω δινει το κορολα τς 8,4!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vassilis_vvti : 03-01-09 στις 17:19.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-01-09, 17:19
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti Εμφάνιση μηνυμάτων
νικο το ανοιγμα που εκανες ηταν σιγουρα με τσι???εγω φιλε σε πιστευω μια φορα που ανοιξα με ενα απο τα 70-80 περιπου μεχρι τα 140 μου εκανε ενα αμαξι και οταν το ειπα ολοι λεγανε αποκλειεται.Ρε παιδια ο πατερας μου εχει ταξι αβενσις 2000turbo diesel 115 αλογα.Εχει πολυ ροπη αλλα με καμια δυναμη δεν περναει το αβενσις μου και ας ειναι 5 αλογα παραπανω και περισσοτερα κυβικα.Μολις παει 4000 το μοτερ του ειναι σαν να εχω 5η με 80 χλμ.
diesel ειναι ρε δεν εχει να κανει αυτη η ροπη με τα αλα το diesel στις 4000 τελος λογικο, αν και στις τελικες ισος σε φτασει για πλακα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-01-09, 17:24
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

αν και ξεφυγαμε...μαζευει πολυ γρηγορα χλμ χωρις να το καταλαβεις...τελικη δεν νομιζω γατι εχω πιασει 220 κοντερισια.Παντως ανοιγμα 140 με 180 μαλλον θα με εχει αλλα απο εκκινηση δεν το συζηταμε.
Παλιά 03-01-09, 17:24
Το avatar του χρήστη vagos333
vagos333 Offline:
Μέλος

Μοντέλο: E12 f/l 1.6
Περιοχή: Larissa
Δύναμη Σεβασμού: 242
vagos333 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti Εμφάνιση μηνυμάτων
Οποιος παρει σημερα το αυτο μπιλντ θα δει ποσο καλαει παει το αουρις κοντρα στον ανταγωνισμο...

Nομιζα οτι δεν υπαρχει ανθρωπος που ασχολειται με το αυτοκινητο να πιστευει τα test του auto bild

Ειναι φανερη η σχεση του με το group

http://VaggelisTsogas.gr/
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-01-09, 17:27
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikosauris Εμφάνιση μηνυμάτων
σε πληροφορω πως η toyota ειναι απο τις μοναδικες εταιριες που λενε αληθεια για 0-100 αντιθετα με κατι γερμανικες.

και το prious οντως τοσο εχει 0-100.οσο για την ροπη ειναι μονο στις ρεπριζ,η κοντρα ειναι στα ψηλα.

(αδερφε corolla εχεισ η κανενα γερμανικο?

εγω παντως που ανοιξα με προηγουμενο golf tsi ηταν απο πισω μου(και μου κολλουσε για να παω στην ακρη και ανοιγω απο τα 40 με δευτερα και ανοιγει και αυτος και εκανα στην ακρη και δεν μπορουσε να με περασει σε ενα χιλιομετρο περιπου ευθεια,ηταν 3 αυτοκινητα πισω σταθερα.μετα μπηκα για τα κτελ(εκει απο city gate ευθεια για κτελ που γινεται η συναντηση)

1 φιλε μου το prius ena corolla 4efe το θαβει με 0-100 στο 12,5 ασε εχουμε κοντραρει και ξερουμε

2 corolla exω αλα και γερμανικο

3 το τσι που περασες το σημα το ειχε απο δεξια ι αριστερα??

4 αμα ψαχνεις ελα σε καμια συναντηση η να σου πω που κανει συναντησεις το νwclub και το audisportclub ισοσ καπιος να θελει υπαρχουν και κει κα$&$μενοι πιτσιρικαδες

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex-g : 03-01-09 στις 17:33.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-01-09, 17:28
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από VAGOS33 Εμφάνιση μηνυμάτων
Nομιζα οτι δεν υπαρχει ανθρωπος που ασχολειται με το αυτοκινητο να πιστευει τα test του auto bild

Ειναι φανερη η σχεση του με το group
να αλλα και ετσι βγαζει το αουρις μπροστα και ας λεει οτι το γκολφ εχει καλυτερο μοτερ.
Παλιά 03-01-09, 17:29
nikosauris Offline:
banned

Μοντέλο: toyota auris 1600 3d
Περιοχή: giannitsa city
Δύναμη Σεβασμού: 0
nikosauris είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikosauris Εμφάνιση μηνυμάτων

και το prious οντως τοσο εχει 0-100.οσο για την ροπη ειναι μονο στις ρεπριζ,η κοντρα ειναι στα ψηλα.γιαυτο και τα honda πετανε και ας εχουν μικρη ροπη.αλλαγη με αλλαγη ειναι 7000-9000 και εκει μεσα πετανε και αντε πιαστα(αδερφε corolla εχεισ η κανενα γερμανικο?

παντως προχθες το βραδυ γυρνωντας απο θεσνικη ανοιξα 4 φορες με alfa 147 και εφαγε μεγαλη ηττα το παλικαρι με την μαυρη 147.(παντα ξεκινουσε πρωτος-πηγαινα διπλα του σιγα σιγα και το εδινε.πουθενα δεν με δυσκολεψε)απο τα 100 απο τα 140 απο τα 180 τα δωσαμε.

(απο τα 180 που τα δωσαμε και κουμπωσα 5η μεχρι τα 200 εφαγε 3 αυτοκινητα δεν το χωνευε μετα απο 4 φορες το καταλαβε και πηγαινε με 80 στην εθνικη για να μην με εχει μπροστα του και χαθηκε πισω μου

100% tsi ητανε billy.ειχε το αυτοκολλητο πισω και ηταν το sport με τη μαυρη την μασκα μπροστα)
δεν θα ηθελες να ΞΕΡΕΙς τι εχει φαει καημενος με fsi golf(μεχρι τα 180 που ανοιξαμε δεν λεω ποσα αυτοκινητα ητανε πισω γιατι δεν θα με πιστευετε και δεν ξερω αν μετριοταν η διαφορα(εδω ειναι η κοντρα και πιστευω οτι πηγαινει το ιδιο καλα με ενα 1400 ε12 αντε και λιγο το περναει)ειλικρινα το πιστευω ομως
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-01-09, 17:33
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g Εμφάνιση μηνυμάτων
αμα ψαχνεις ελα σε καμια συναντηση η να σου πω που κανει συναντησεις το νwclub και το audisportclub ισοσ καπιος να θελει να σπαταλησει βενζηνα
τοσο γρηγορα ειναι πια αυτα τα τσι?????ρε φιλε γιατι πας συνεχεια κοντρα στα ιαπωνικα???ααφου τα αγαπας τοσο πολυ τα vw audi γιατι δεν γραφεις εκει και να τα θαβεις τα ΤΟΥΟΤΑ οσο θες???δεν θα παρεξηγηθει κανεις και θα το θεωρησω φυσιολογικο.

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > TOYOTA AURIS

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Πρόγραμμα SERVICE COROLLA 1300cc-1600cc ominus TOYOTA COROLLA 111(G6) 6 14-09-23 07:44
Αυτο και αν ειναι συγκριτικο. endurasKE-30 OFF TOPIC 7 15-01-11 17:43
Πηγη ηχοσυστηματος ApoTheo ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 6 21-06-10 13:50
Ε-12 1600cc κοντρα στον ανταγωνισμό... ranger TOYOTA COROLLA E 12 61 02-12-08 18:53
Συγκριτικο Top Gear koperton TOYOTA COROLLA VERSO 13 18-11-08 15:51

Page generated in 0,25811410 seconds (81,92% PHP - 18,08% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:11.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com