Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
αμα τα βαλεις διπλα θα σου λειθουν οι απορειες το 122 ειναι πολυ πιο μπροστα απο το auris, τα κιλα του auris το προδιδουν εναντη μετα κιλα ενος golf και 20κιλα ροπης να το τραβαν
10,9 λεγανε για το prius και ενα corolla xli to παταει μαλον γιατι το 13secι 0-100 το εχει σιγουρα το prius και οχι τισ μουφεσ που πουλανε
|
σε πληροφορω πως η toyota ειναι απο τις μοναδικες εταιριες που λενε αληθεια για 0-100 αντιθετα με κατι γερμανικες.
και το prious οντως τοσο εχει 0-100.οσο για την ροπη ειναι μονο στις ρεπριζ,η κοντρα ειναι στα ψηλα.γιαυτο και τα honda πετανε και ας εχουν μικρη ροπη.αλλαγη με αλλαγη ειναι 7000-9000 και εκει μεσα πετανε και αντε πιαστα(αδερφε corolla εχεισ η κανενα γερμανικο?
πολυ βλεπω οτι υποστηριζεις τα γερμανικα)
εγω παντως που ανοιξα με προηγουμενο golf tsi ηταν απο πισω μου(και μου κολλουσε για να παω στην ακρη και ανοιγω απο τα 40 με δευτερα και ανοιγει και αυτος και εκανα στην ακρη και δεν μπορουσε να με περασει σε ενα χιλιομετρο περιπου ευθεια,ηταν 3 αυτοκινητα πισω σταθερα.μετα μπηκα για τα κτελ(εκει απο city gate ευθεια για κτελ που γινεται η συναντηση)
ψαχνω ενα να τα βαλω και δεν βρισκω για να δω τι παιζει(συνενοημενη κοντρα)
παντως προχθες το βραδυ γυρνωντας απο θεσνικη ανοιξα 4 φορες με alfa 147 και εφαγε μεγαλη ηττα το παλικαρι με την μαυρη 147.(παντα ξεκινουσε πρωτος-πηγαινα διπλα του σιγα σιγα και το εδινε.πουθενα δεν με δυσκολεψε)απο τα 100 απο τα 140 απο τα 180 τα δωσαμε.
(απο τα 180 που τα δωσαμε και κουμπωσα 5η μεχρι τα 200 εφαγε 3 αυτοκινητα δεν το χωνευε μετα απο 4 φορες το καταλαβε και πηγαινε με 80 στην εθνικη για να μην με εχει μπροστα του και χαθηκε πισω μου