Σοβαρότατα το λέω. Δεν ειναι σωστό να ειναι 100 αυτοκίνητα στην ουρά να περιμένουν 3 ώρες και να περνάνε μπροστά 200 μηχανάκια και 200οι με μπετονάκια χωρίς πρόβλημα, να μην περιμένουν καθόλου και να γεμίζουν τα τεπόζιτα τους παρακάμπτοντας την σειρά και αδειάζοντας ουσιαστικά βενζίνη από κάποιον αυτοκινητιστή που θα προλάβαινε να βάλει να δεν του ειχαν φαει τη σειρα 200 μηχανάκια και 200οι με τεπόζιτα!
Το παραδειγμα με το φανάρι που ειπες ειναι απο εντελως άστοχο ως για γέλια... Εδω μιλάμε για κατάσταση ανάγκης. Το ότι θα περασει το μηχανακι το φαναρι δεν σημαινει ότι θα στερεψει το πρασινο χρωμα στο φαναρι και δεν θα περάσω και εγω...
Και να σου πω και κατι αλλο? Ακομα και να μην ειμαστε σε κατασταση αναγκης... αν ειναι η σειρα μου να βαλω βενζίνη και πεταχτει μπροστα καποιος με μηχανη να μου παρει τη θέση, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το δεχτω και θα γίνει τρελός καυγάς.
Για να βγει η στάμπα της μπανανίας απο πάνω μας πρέπει καποια στιγμή να αρχισουμε να συμπεριφερόμαστε σωστα και να σεβόμαστε τον διπλανό μας...