Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
29-12-09, 23:17
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Και εγώ δεν το αφήνω στο λαμπάκι, γιατί όπως είπα και παραπάνω κάνει κάτι σκαμπανεβάσματα η βελόνα δλδ μπορεί να δείχνει 1 γραμμή και μετά να ανάβει λαμπάκι! δεν ξέρω αν έχει σχέση ότι έχω αλλάξει μοτερ πάντως δεν μπορώ να την εμπιστευτώ! ειδικά αν το πατάω συνέχεια και καίει περισσότερο μπορεί να μην το δείχνει και ξαφνικά η βελόνα να κάνει βουτιά!
|
29-12-09, 23:23
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ζήσης
Nα κάνω μια ερώτηση ρε παίδες ισχύει οτι υπάρχουν "κατάλυπα" στο κάτω μέρος του ρεζερβουάρ απο τις βενζίνες? Δηλαδή τί θέλω να πω πειράζει να φτάνει χαμηλά ο δίκτης της βενζίνας κ να φτάνει να ανάψη το λαμπάκι?
Ευχαριστώ!!!!!!!!
|
και αλλη μια σοβαρη παραμετρος ειδικα για το καλοκαιρι δεν πρεπει νατο αφηνει κανεις με λγη βενζινη διοτι λειτουργει και ως ψυκτικο....για την αντλια φυσικα
|
29-12-09, 23:33
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Έτσι όπως τα λένε τα παιδιά είναι. Εγώ προσωπικά βάζω όταν η βελόνα πάει στο 1/4. Έχω οδηγήσει και με αναμμένο λαμπάκι, αλλά γενικά το αποφεύγω. Αν αδειάσει το ρεζερβουάρ, η αντλία εκτός του ότι τραβάει ότι έχει απομείνει, θερμαίνεται κιόλας. Και αυτό δεν το θέλουμε...
|
30-12-09, 03:29
|
|
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ζήσης
Nα κάνω μια ερώτηση ρε παίδες ισχύει οτι υπάρχουν "κατάλυπα" στο κάτω μέρος του ρεζερβουάρ απο τις βενζίνες? Δηλαδή τί θέλω να πω πειράζει να φτάνει χαμηλά ο δίκτης της βενζίνας κ να φτάνει να ανάψη το λαμπάκι?
Ευχαριστώ!!!!!!!!
|
Αν υπαρχουν καταλοιπα στο πατο του ρεζερβουαρ καποια στιγμη αυτα θα τα τραβηξει η αντλια ειτε αφηνεις να φτασει στο λαμπακι ειτε οχι αφου αυτα στοιβαζονται στον πατο αρα αυτο δεν πρεπει να σε ανησυχει, ειναι αναγκαιο κακο γι αυτο υπαρχει και το φιλτρο βενζινης.
30-12-09, 03:44
|
banned
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από harbov
......................γι αυτο υπαρχει και το φιλτρο βενζινης.
|
το οποιο,ψηλέ,θελεις κι εσυ να αλλαξεις :-))))))
|
30-12-09, 20:00
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikolakis
το οποιο,ψηλέ,θελεις κι εσυ να αλλαξεις :-))))))
|
Αυτό το φίλτρο πότε θέλει αλλαγή ξέρει κανένας να ενημερώση έναν που δεν ξέρει...............τίποτα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!
30-12-09, 20:10
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Εγώ το αλλάζω κάθε 10.000 χλμ νομίζω τόσο προτείνει και ο κατασκευαστής. Και δεν ξέρω γιατί αλλά μερικοί γνωστοί μηχανικοί μου είπαν το φίλτρο βενζίνης ΠΑΝΤΑ μόνο γνήσιο και όχι imitation!
|
20-01-10, 02:36
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ροδος
|
|
φιλτρο βενζινης στην 11αρα μου εβαλα ο λαλακας ενα του εμποριου , κ ανακαλυψα οτι δεν εκανε καλη επαφη με αποτελεσμα να χανει βενζινη. οποτε παιδια μονο αυθεντικο κ εχουμε το κεφαλι μας ησυχο!
|
20-01-10, 03:48
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Εγώ το αλλάζω κάθε 10.000 χλμ νομίζω τόσο προτείνει και ο κατασκευαστής. Και δεν ξέρω γιατί αλλά μερικοί γνωστοί μηχανικοί μου είπαν το φίλτρο βενζίνης ΠΑΝΤΑ μόνο γνήσιο και όχι imitation!
|
Δεν ξερω αν λεει καθε 10.000χλμ...λιγα μου φαινονται!εγω το αλλαξα στο προηγουμενο service παντως και ειχε καμια 35.000 αυτο πανω...
20-01-10, 18:17
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Το επίσημο manual του 4E-FTE λέει κάθε 10000χλμ και το ακολουθώ πιστά! δεν ξέρω οι άλλοι τι λένε για τα άλλα μοτέρια!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16741705 seconds (81,93% PHP - 18,07% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:56. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|