Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 06-10-07, 19:20
Το avatar του χρήστη PERLAS
PERLAS Offline:
Μέλος

Μοντέλο: ee-90 turbo
Περιοχή: NIKAIA
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 242
PERLAS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ρε παιδια ξεκολληστε μερικοι!τι κολληματα ειναι αυτα???αυτα που κοροιδευουμε κανουμε τωρα???εννοειται οτι ΔΕΝ μπορεις να τα συγκρινεις γιατι ειναι τελειως διαφορετικα αυτοκινητα.αλλα ΠΑΝΤΑ ειναι γουστα αυτα!εγω δεν θα επαιρνα 12αρα γιατι πολυ απλα δεν μου αρεσει εξωτερικα και δευτερον δεν μου αρεσει η λειτουργια του μοτερ της ts.γιατι να γ@μ@ω συνεχεια το μοτερακι για να πηγαινω γρηγορα???εγω θελω να εχω ροπη απο χαμηλα!γουστο ειναι και αυτο!δεν θελω να ξεκιναω απο τις 6000..τι να το κανω???γουσταρω να κανω μια προσπεραση ΑΝΕΤΑ με 5η..η να πηγαινω μεσ την πολη με 4η...ναι ρε παιδες εγω γουσταρω τουρμπο!!!(προς κοσμα)δεν μπορεις να αλλαξεις τον αλλον απλα να το δεχτεις οτι δεν ειναι ολοι ιδιοι.και δεν θα επρεπε καν να αναφερεις για τα αναξιοπιστα τουρμπατα κλπ κλπ κλπ που λες...γιατι στο βαθος βαθος θα ηθελες παρα πολυ να ειχες ενα 3sgte κατω απο το καπω σου!!!η toyota δεν ειναι μια οποιαδηποτε αυτοκινητοβιομηχανια να κανει τετοια λαθη....εβγαλε τουρπατα μοτερ γιατι ξερει τι κανει και εννοειται οτι οτι κανουν αυτα τα μοτερ το κανουν παααααααααααρα πολυ αξιοπιστα!το δικο μου το μοτερακι δεν εχει σπασει....αντιθετα εχω δει τουλαχιστον 10 ts corolla celica +mr2 με σπασμενο μοτερ στον μηχανικο μου.παρτο χαμπαρι φιλε μου οτι η τουοτα δεν ειναι και αυτη που ηταν πριν 10 χρονια...περνεις καινουργιο corolla και παντου λεει made in turkey..made in england...τι να το κανω?????εγω θελω να βρομαει σουσι!!!!!!!! φιλικα παντα.
Παλιά 06-10-07, 20:12
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλα το οτι συναρμολογητε σε αλλη χωρα δεν σημαινει κατι..τα εργοστασια και αγγλια και τουρκια ειναι υπερσυγχρονα!απλα εχουν μπει πολλα στην μεση οπως παθητικη ασφαλεια....τα παλια αμαξια που λεμε ΠΟΠΟ ΜΑΣΙΦ ε δεν ειναι ετσι... σε μια στουκα ολη την δυναμη δεν θα τη αποροφησει το αυτοκινητο αλλα ο οδηγος!!! γιατι στην φορμουλα γινοντε στο αγκιγμα 10000 κομματια?

τελως παντων. στο θεμα ομορφια ειναι υποκειμενικο αλλα κακα τα ψεμματα αν δεν ειχε το αυτοκολητακι MPS πισω δεν θα το επαιρνες χαμπαρι...οπως και το τς τουλαχιστον το Prof/l σιγα μην ειχες υποψια πως ηταν 192 ατια!!!!!

Να σας πω την γνωμη μου..οταν πας να παρεις τετοια αμαξια ξερεις τι παιρνεις..το βλεπεις...βλεπεις τα specs το κανεις και μια βολτα..δεν πετας 25000 βλεπωντας κατι σε ενα προςπεκτους...
Κανεις δεν μπορει να πει κατι σε καποιον που εχει τς,το γουσταρει εκει ψηλα.Αξιοπιστο ειναι ναι..με σωστη συντηρηση και αλαγη λαδιων ανα 7500χλμ κανενα προβλημα αλλιως δεν θα το εβγαζαν να στροφαρει τοσο ψηλα. και σε αυτα τα κυβικα..με ο,τι συναπεγεται (τελη,ασφαλιστρα) και τετοια δυναμη πειτε μου τι παιρνεις???

Εγω και να ειχα 25000 θα εψαχνα κατι στα 1800cc δεν μπορω να δινω το δωρο στα τελη... και δεν γουσταρω τουρμπο,γουστα ειναι αυτα ομως!

καλο το Mps και σφαιρα... αλλα προτιμω το ford focus st που ξεχωριζει απο το 1600 οχι μονο απο το αυτοκολητο!!!!
Παλιά 06-10-07, 21:57
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
το λαθος της mazda ειναι οτι δεν εβγαλε και το sedan mps που ειναι πολυ ομορφο
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-10-07, 23:13
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εχει βγάλει το mazda 6 με το μοτέρ του MPS.

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-10-07, 23:26
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 410
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Για το 3αρι το sedan λέει...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-10-07, 23:33
Το avatar του χρήστη DareDevil
DareDevil Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Athens
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 268
DareDevil είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σωστός ο Κοσμάς όπως το πες κοτέτσι από ποιότητα κατασκευης τι να το κάνεις να στρίβει και να κατασκευάζετε Ιαπωνία (ενώ τα δικά μας Αγγλία) αλλά όταν ανοίξεις την πόρτα του mazda βλέπεις την ποντες από τις κολλήσεις μηδέν φινίρισμα(Άρα πιο φτηνό γιατί το φινίρισμα έχει το κόστος του)

Αλλά το δικό μου αγγλικό Corolla δεν έχει ποντες έχει φροντίσει για αυτό η μαμά Toyota

Και εγώ είμαι πολύ ψείρας σε αυτά, πριν πάρω την Corolla μου είδα άλλες 7 μάρκες όταν άνοιγα το πορτ παγκαζ και έβλεπα της ραφές χαλιόμουνα λέω ρε γαμωτο δεν είναι δυνατόν να φαίνονται σε καινούργια τούτου τέτοια πράγματα του πατέρα μου το παλιό 20 ετιας και δεν φαίνονται ποντες και ραφές.
Τώρα αν κάποιους κατέχοντες mazda η υποψηφίους αγοραστές η υποστηρικτές της δεν τους ενδιαφέρουν αυτό τα ψιλά γράμματα ας πάνε να τα πάρουν είναι καλά!!!

Γούστα είναι αυτά πάντα μπορεί τον άλλον να μην το ενδιαφέρει το περιτιληγμα αρκεί να τρέχει και να στρίβει.

Κοιτάνε τον εξοπλισμό και τα άλογα και λένε ααα το Toyota έχει π.χ. 17000€ και έχει 10 πράγματα στον εξοπλισμό του το mazda έχει π.χ. 16000€ και έχει 12 πράγματα στον εξοπλισμό του άρα να πάρω αυτό!!!!!
Δεν με νοιαζουν τα ψιλά γράμματα!

Γιατί αυτή η διαφορά στην τιμή?? Από πού προκύπτει?

Της Προαλες είχα βρει μια ανάκληση της mazda που ίσχυε για κάποια mazda(κάποιες χιλιάδες) παγκοσμίως ότι υπάρχει πρόβλημα σε βίδες της βάσης της μηχανής με κίνδυνο να πέσει το μοτέρ στον δρόμο.
Και η Toyota έχει κάνει ανακλήσεις αλλά όχι και έτσι είπαμε.

Όσο για το 3αρι το sedan είναι άσχημο αμάξι δείτε τον κολο του και θα καταλάβετε σαν μπαμπουινος είναι από πίσω ο προφυλακτήρας του δεν καλύπτει αρκετά και φαίνονται όλα άξονες ελατήρια κ.τ.λ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-10-07, 05:12
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DareDevil Εμφάνιση μηνυμάτων

Όσο για το 3αρι το sedan είναι άσχημο αμάξι δείτε τον κολο του και θα καταλάβετε σαν μπαμπουινος είναι από πίσω ο προφυλακτήρας του δεν καλύπτει αρκετά και φαίνονται όλα άξονες ελατήρια κ.τ.λ.
μακραν απο τα πιο ωραια σενταν της κατηγορια....σε σχεση με την ε-12 σενταν ειναι πολυ πιο μπρωστα......
ειναι ψειρες ο εξοπλισμος και δεν ειναι ψειρες ενα κοματι πλαστικο να κρυψη 2 ποντες?

ΒΑΡΕΘΗΚΑ
τρεξτε να παρε τς μεταχειρισμενη τα χει ολα γ@μ@ει κ δερνει κανει κ καφε....

μονο με το c4 2.0 vts συγκρινεται η τς παρτετο χαμπαρι ολα τα αλλα ειναι τουμπανα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-10-07, 12:49
Το avatar του χρήστη DareDevil
DareDevil Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Athens
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 268
DareDevil είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Με πείσατε!!!

Πωλείται Ε12 μαύρο 2006 με 20000χλμ full extra η ανταλλάσετε με mazda ακόμα και 10 ετιας …
Ναι ναι ναι έχετε δίκιο είναι τούμπανο το 3 sedan γουστάρω να φαίνονται όλα από κάτω σαν αγροτικό.

Έχει και μεγάλη ιστορία άλλωστε η mazda στα αγροτικά γιατί μόνο τέτοια πουλούσε μέχρι πριν 2-3 χρόνια.

Επίσης θα ήταν και φρόνιμο και να τα πουλήσετε και εσείς τα Toyota σας να πάρετε κάτι ανώτερο!!!

Παρακαλώ μόνο όποιος ενδιαφέρετε να ανταλλάξει το mazda του με την Corolla μου να μου κάνει δώρο και ένα τροχό για να λειάνω τις ποντες…

Υ.Γ. Πείτε μου κιόλας ότι το sedan3 είναι πιο ωραίο και από την Ε15 μας?

Όσο για όλα τα άλλα που είναι τούμπανα και με περνάνε από πάνω απλά ικανοποιούμαι όταν τα βλέπω στην εθνική δεξιά και με alarm!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-10-07, 13:20
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πολύ σωστός Devil.

Με εκπλήσσει πάντως -και το θεωρώ τιμή για την TS- που την βάζετε δίπλα - δίπλα με το MPS. Ενα αυτοκίνητο ολοκαίνουργιο δίπλα σε ένα 6ετίας. Ενα αυτοκίνητο με 2.3cc δίπλα σε ένα 1.8cc (!!!). Ενα αυτοκίνητο με 260 άτια, δίπλα σε ενα με 192 (αυτό κι αν θέλει θαυμαστικό !!!!).

Θεωρητικά θα έπρεπε να το βάλουμε δίπλα σε ένα -ας πούμε- Auris, με μοτέρ άστα να πάνε. Εκεί ελάτε να τα συγκρίνουμε! Εμφάνιση? Εσωτερικό? Σε τί? Και σαφώς και η τιμή τις ΤΟΥΟΤΑ δεν θα είναι 28 και κάτι χιλιάρικα! Θα είναι άνω των 30! Γιατί παίρνεις ποιότητα... πώς θα το κάνουμε? Δεν γίνεται εμέις να αλλάξουμε αυτό που όλοι γνωρίζουνε, και για αυτό προτιμάνε την ΤΟΥΟΤΑ, και ας δίνει λιγότερα άτια μερικές φορές.ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ και ΠΟΙΟΤΗΤΑ. 40 Χρόνια και πάνω απο 10 εκατομμύρια πουλημένα Corolla το αποδεικνύουνε με τον πιο περίτρανο τρόπο!!!

Υ.Γ. Ακόμα περιμένω την απάντηση σχετικά με την ποιότητα του MPS στο εσωτερικό του, απο τον κάτοχό του! Γιατί δεν μας εξηγεί γιατί έχει την δυνατότητα η Mazda να το κοστολογεί τόσο, την ίδια ώρα που το type-R, με σαφώς λιγότερες μηχανικές ικανότητες, κοστίζει απο 2 έως 4 χιλιάρικα παραπάνω? (ανάλογη πολιτική με την ΤΟΥΟΤΑ). Μήπως γιατί απο κάπου πρέπει να κόψει κατιτίς για να το δώσει σε αυτήν την τιμή? Συγνώμη, αλλά τα άτια ή μουλάρια ή ότι θέτε τέλος πάντων, δεν κάνουνε το αυτοκίνητο. Ληφθεί υπόψην, ότι κι εγώ το σκεφτόμουνα το MPS και έλεγα να κάνω την υπέρβαση στην ασφάλεια και στο σήμα... αλλά το εσωτερικό του είναι αποκαρδιωτικό.

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-10-07, 13:26
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 410
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ρε σεις έχετε ξεφύγει...οδηγήστε κ κανένα άλλο πλην toyota να δείτε διαφορές και μετά μιλάτε...βγαίνετε όλοι οι υπερασπιστές της toyota...έλεος...
Το mazda 3 είναι πολύ ωραίο sadan μυώδες σχήμα και πατάει ωραία...η corolla η sedan πάλι η Ε12 είναι από τα πιο άσχημα corolla που έχουν βγει ποτέ...η Ε15 είναι φρέσκια σχεδιαστικά, αλλά μη μου πείτε πως είναι κάτι φοβερό...έχει και άσχημα σημεία πάνω της...για άλλους λόγους την αγοράζουν όσοι την αγοράζουν...
Δε θα ξαναπω για mps vs TS...είναι ντροπή μόνο κ μόνο που τα συγκρίνουμε...άλλη κατηγορία το ένα, άλλη το άλλο...
Από τη στιγμή που μέχρι πριν 2-3 χρόνια γνωρίζατε μόνο τα αγροτικά της mazda δεν έχει νόημα να μιλήσουμε άλλο...μάθετε τι αυτοκίνητα έβγαζε κ βγάζει η mazda και μετά τα λέμε....
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΖΗΤΕΙΤΑΙ COROLLA TSPORT 1.8 Nikos92 Αυτοκίνητα 0 06-12-23 12:30
Μονάδα ABS Toyota Corolla TSport facelift ml54h Αξεσουάρ και Ανταλλακτικά 3 15-08-20 10:41
Dr.Saimon Toyota Corolla Tsport Dr.Saimon ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ 30 13-02-10 11:02
ECU Tuning για Corolla E12 Tsport iaponas 2zz ΦΟΡΟΥΜ 3 03-05-09 15:02
Πρόσκληση rallye σε οποιονδήποτε corolla\celica Tsport GiWrGoS@XXX TOYOTA COROLLA T-SPORT 35 15-04-09 19:08

Page generated in 0,17481399 seconds (83,12% PHP - 16,88% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:52.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com