Παιδιά, σίγουρα η ΤΟΥΟΤΑ μας μπορεί να μην είναι αυτή που ήταν, αλλά εγώ πλέον δεν εμπιστεύομαι κανέναν πίνακα, κανένα περιοδικό και καμία έρευνα, γιατί αν μη τι άλλο έχουμε ένα 206 6ετίας στο σπίτι και συνέχεια όλο και κάποιον ήχο κάνει και επιπλέον δεν αντέχω να βλέπω το 307 στις ανώτερες θέσεις ποιότητας γιατί όλοι οι γνωστοί μου με 307 διαφόρων ετών παραγωγής έχουν δεινοπαθήσει. Έλεος δλδ. Απλώς είναι αυτό που πάντα έλεγα. Ακόμη και στην ΤΟΥΟΤΑ είναι το τι κομμάτι θα σου καθίσει...ένα στα 1.000 ή και περισσότερα μπορεί κάτι να βγάλει. Εδώ πήγα προχτές το 206 για σέρβις και τους λέω παιδιά κάνει θόρυβο πίσω και τους εξήγησα και μου λένε κοίτα...μπορεί να είναι 4 πράγματα, δεν εξέτασαν κανένα ενδεχόμενο να το επαληθεύσουν και μου λένε ξαναφέρτο και φυσικά τσακώθηκα και άκρη πάλι δεν έβγαλα...μέχρι και ότι μπορεί να σάπισε ο πίσω άξονας πιθανολόγησαν, γιατί λέει φθορά είναι κι αυτό και τους λέω φθορά είναι τα λεφτά που σας δώσαμε μετρητοίς και την πατήσαμε...τεσπα.
Πάντως με όποιον έχω μιλήσει, και με επαγγελματίες, όλοι λένε ότι η Ιαπωνία είναι εγγύηση, μπορεί όχι όπως παλιά, αλλά σίγουρα είναι ανώτεροι άλλων. Σε καμία περίπτωση όμως δε θέλω να παρεξηγηθώ. Μακάρι και λοιπές εταιρείες να αποδειχθούν το ίδιο αξιόλογες.
Φίλε endurasKE-30, καλορίζικο να είναι και σίγουρα είναι καλή επιλογή! Δυνητικά κι εγώ θα το έψηνα, ας όψεται η λοιπή οικογένεια. Πάνω από όλα σημασία έχει να το θες εσύ το αμάξι σου!!! Άμα το πάρεις κόκκινο γκαζιάρικο τελικά, πες μου να σου δώσω την αδερφή μου να την κάνεις μια βόλτα, γιατί όταν έπαιρνα την 12αρα μου, εκείνη ήθελε Leon!